Nie ma to jak uzależnienie od gry i fajek.
Szybkie 600
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Szybkie 600
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
Nie czuję się uzależniony, ale zagrać lubię 

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Mam tak samo

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Po niemal 2 tygodniach od startu moje wnioski dotyczące gry.Gra niby prosta a trudna. Prostsza w tym sensie że np. III i II stopień według mnie łatwiej trafić niż w Keno
Trudniejsza przynajmniej dla mnie jest gra na blankiecie bo niby mamy tylko 32 liczby a skreslic minimum 3/6 jest dośc trudno. Póki co, wszystkie moje wygrane to na CT.
Zauważyłem że bardzo opłaca się posyłać na więcej losowań i o ile to możliwe ze stawką. Szybciej coś wchodzi. Oczywiście nie wyklucza to też na stawkę podstawową. Według mnie, gra preferuje grę na więcej losowań bo jest wtedy większa szansa że coś wejdzie. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji i najlepiej na CT
Trudniejsza przynajmniej dla mnie jest gra na blankiecie bo niby mamy tylko 32 liczby a skreslic minimum 3/6 jest dośc trudno. Póki co, wszystkie moje wygrane to na CT.
Zauważyłem że bardzo opłaca się posyłać na więcej losowań i o ile to możliwe ze stawką. Szybciej coś wchodzi. Oczywiście nie wyklucza to też na stawkę podstawową. Według mnie, gra preferuje grę na więcej losowań bo jest wtedy większa szansa że coś wejdzie. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji i najlepiej na CT
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Sam przez te dwa tygodnie posyłałem dwa kupony na 10 losowań. Z kuponu na WT wyszło dużo gorzej niż na CT. Na CT wyszło mi 284 zł natomiast na WT to tylko 66 zł. CT nie były ponawiane każdy dzień to nowy kupon, zostawał tylko na WT
-
- Świeżak
- Kontakt:
przy wysyłaniu zakładów dostałam 3x kody promocyjne w loterii tylko dla kolektorów przez pomyłkę, może mamy tu chętnego kolektora który mógłby skorzystać? Mogę podać na priv kody, ja i tak nie mogę ich użyć :]
-
- Cyc
- Kontakt:
Witam, trafiłem 5 w losowaniu 3534, była premia?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Czy była premia to sprawdzisz w kolekturze
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
I jak tam wasze potyczki z SZ600, gracie coś?
U mnie dziś dobry dzień wpadło 54 zł na 4 zakłady CT, trochę Dominików wcześniej i bilans na koniec dnia 40 zł odejmując jeszcze Mini.
Także nie jest źle.
Tak jak wspomnialem już, widać gołym okiem że Keno przynamniej w tych kolekturach co się obracam przymarło trochę.
U mnie dziś dobry dzień wpadło 54 zł na 4 zakłady CT, trochę Dominików wcześniej i bilans na koniec dnia 40 zł odejmując jeszcze Mini.
Także nie jest źle.
Tak jak wspomnialem już, widać gołym okiem że Keno przynamniej w tych kolekturach co się obracam przymarło trochę.

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja póki co jeszcze nie trafiłem niczego poza zwrotem. Ani razu 4 zł, że o 50 zł i wyżej nie wspomnę. Ale zwroty czasami wpadają. Szczęścia nigdy we wszystkich grach TS nie miałem, dalej nie mam, a widzę, że sporo tych 50 zł wpadło już na forum co mnie jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że jakiś pechowy jestem...