Gwiazdki
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Re: Gwiazdki
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
ja grałem po 21 trafiłem nawet 25 zł ale później wywalało i dałem spokój sobie.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ja to samo
Miałem nadzieję pograć sobie rano a tutaj głównej nie ma. Przynajmniej zaoszczędzone

Miałem nadzieję pograć sobie rano a tutaj głównej nie ma. Przynajmniej zaoszczędzone

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czyli co twierdzicie, że to trzeba czekać aż będzie poniżej 100 tys. losów żeby trafić główną wygraną? Nikt jeszcze nigdy w Gierkach nie trafił jak było kilkaset tysięcy pozostałych losów?
-
- Maniak
- Kontakt:
Nie trzeba czekać Główna może paść i przy losie 999 999 tak samo jak przy losie 9 999
I mniej losów tym teoretycznie łatwiej trafić ale z drugiej strony wtedy więcej osób gra w danym momencie.

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Absolutnie nie, to jest sprawa losowa, ale im mniej losów tym większa szansa. Mam znajomego co został pierwszym "gierkomilionerem" grając statki w święta i losów z pewnością było od groma, a miliona jednak wyłapał.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A to bardzo optymistyczna wiadomość, która poprawiła mi nastrójScenic pisze: ↑31 sie 2022, 20:35
Wszystko już rozumiem, ale jakie ma znaczenie, że gra wiele osób w tym samym momencie (oprócz ewentualnych obciążeń serwera)? Każda gra jest chyba oddzielnym działaniem i liczba użytkowników nie wpływa na wynik prawda? Chodzi Ci o to, że ktoś może zgarnąć wygraną sprzed nosa tak?
Nie trzeba czekać Główna może paść i przy losie 999 999 tak samo jak przy losie 9 999I mniej losów tym teoretycznie łatwiej trafić ale z drugiej strony wtedy więcej osób gra w danym momencie.

Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
Sorry namieszałem z tymi cytatami, domyślicie się o co chodzi