Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Mi się wydaje że to jest wał, przecież nikt nie zweryfikuje ilości losów czy jest taka jak podają, zbierają kasę i potem przypisują kasę temu kto ma zgarnąć
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Być może
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dlatego m.in.przez to odpuszczam walkę o Jackpoty bo to nie ma sensu,zagram po północy jeżeli jeszcze będą ale dosłownie symbolicznie.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
No tak, nikt nie zweryfikuje czy jest ok, tak same tego, że nie jest. Wystarczy chwilę pomyśleć - po co robić wałki, skoro my Gramy, a TS bez wałków ma z tego miliony? Przy wypłacalności 80%, maja 20% dla siebie, patrząc, że Gracze wpłacili już prawie 2mln, to jest prawie 400mln dla TS, po co walki?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Uwierzę dopiero jak zobaczę zdjecie screenshot podczas trafienia jackpota jak i wygranego kuponu lotto na parę milionów gdzie już wiele takich padło niestety nigdy taki kupon nie ujrzal światła dziennegocofajkwit pisze: ↑20 paź 2024, 13:00No tak, nikt nie zweryfikuje czy jest ok, tak same tego, że nie jest. Wystarczy chwilę pomyśleć - po co robić wałki, skoro my Gramy, a TS bez wałków ma z tego miliony? Przy wypłacalności 80%, maja 20% dla siebie, patrząc, że Gracze wpłacili już prawie 2mln, to jest prawie 400mln dla TS, po co walki?![]()
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Myślę, że TS ma to gdzieś czy Ty uwierzysz 
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
koles2 pisze: ↑18 paź 2024, 11:34A ile razy można zagrać w ciągu minuty?! Przy wyświetlaniu wygranej już traci się trochę czasu.Ja twierdzę że zagrał maksymalnie 30 razy co i tak pokazuje że seria była niesamowita.
Swoją drogą to już przeginają z tymi Jackpotami!!!!
Dodano po 9 minutach 38 sekundach:
Coś mi tu śmierdzi... zrobiłem teraz eksperyment i zagrałem na demo i maksymalnie było 7 razy w ciągu minuty...
Wygrane w tym wypadku spływają co 6 minut. Po prostu system szybciej nie podaje zmian. Więc to jest tak że pojawia się aktualizacja danych i spływają dane z tej gierki z ostatnich 6 minut, natomiast wszystkie będą miały podaną tą samą minutę pobrania najnowszych danych.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
Wygrał ktoś kiedyś coś więcej? Ja gram po 2 zł i moja największa wygrana to 20zł... a reszta jakieś drobne.
-
- Cwaniak
- Kontakt: