Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
1 Inni to lubia
Re: Zdrapki przez internet
Nie przejmujcie się, we wtorek rozbijamy grubego Jackpota 
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ale skąd masz pewność że został przypisany do konkretnej godziny i minuty?Adaś pisze: ↑01 gru 2024, 8:29Czuje się oszukany, bo jednak łudziłem się od tygodnia grając w środku nocy że każdy mój los bierze udział w losowaniu jackpota czyli że krótko mówiąc wyciągam z worka los a w tym worku znajdują się losy i jeden los z jackpotem a się okazuje że jackpot był przypisany do systemu do konkretnej godziny i minuty jak w loteriadzie do bramki czasowej
To zwykle oszustwo powinien się ktoś za nich zabrać
Patrząc na inne główne wygrane w gierkach to one padały o różnych godzinach.
Nie ma na to żadnych twardych dowodów.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Podobno Jackpot pada tylko jedząc kebsa na cienkim z sosem ostrym. I tylko w godzinach 23:00-01:00. Mogę się mylić, ale teoria tak samo prawdopodobna jak inne.
Ja słyszałem że z mięsem mieszanym i czosnkowym, a tak poważnie nie ma co się spinać jak masz wygrać to wygrasz, każdy dziś rano zawiedziony bo klikając złotówkę liczył że zaczną na ekranie dziać się cuda i przypisze im dużą bańkę, każdy by chciał ale co jest pisane to będzie. Ja się szykuje na Euro na wtorek, dobrze by było mieć ekipę i grać systemem. Szukam
Po rodzinie ekipy żeby przy dużej kumulacji wysłać może jakiegoś konkreta
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Witam.
Faktycznie dane o liczbie losów i liczbie pozostałych wygranych spływają co 6 minut najczęściej i tutaj o 00:01 wciąż system podawał że jeszcze nie padło, a 00:07 że już padł Jackpot.
Ale UWAGA! Osobną sprawą jest informacja o kwocie kumulacji, która przychodzi na bieżąco. Tutaj o 00:01 kumulacja wynosiła jeszcze ponad milion, a 00:02 system już zwracał 200 000 zł.
Ewidentnie kumulacja padła między 00:01 a 00:02. Dlatego też na multipasko po tej weryfikacji nastąpiła korekta tej ważnej informacji.
Inna kwestią ten dziwny błąd z 12 godzinami. Faktycznie pierwszy raz coś podobnego obserwuję. Do tej pory zawsze po wypadnięciu kumulacji pisało tam poprawnie że X minut temu padła, tym razem jakby błędna informacja zaczęła się pojawiać że 12 godzin temu, co jest sprzeczne całkowicie.
Faktycznie dane o liczbie losów i liczbie pozostałych wygranych spływają co 6 minut najczęściej i tutaj o 00:01 wciąż system podawał że jeszcze nie padło, a 00:07 że już padł Jackpot.
Ale UWAGA! Osobną sprawą jest informacja o kwocie kumulacji, która przychodzi na bieżąco. Tutaj o 00:01 kumulacja wynosiła jeszcze ponad milion, a 00:02 system już zwracał 200 000 zł.
Ewidentnie kumulacja padła między 00:01 a 00:02. Dlatego też na multipasko po tej weryfikacji nastąpiła korekta tej ważnej informacji.
Inna kwestią ten dziwny błąd z 12 godzinami. Faktycznie pierwszy raz coś podobnego obserwuję. Do tej pory zawsze po wypadnięciu kumulacji pisało tam poprawnie że X minut temu padła, tym razem jakby błędna informacja zaczęła się pojawiać że 12 godzin temu, co jest sprzeczne całkowicie.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
czyli jackpot safari ciągniemy do sylwestra 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Multi a jesteś w stanie sprawdzić ile osób grało kiedy Jackpot spadł??
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ten rozjazd czasowy wygląda jak różnica czasowa systemu 12 godzinnego i systemu 24 godzinnego.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- android
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ile osób to nie, ale ile spadło losów w ciagu 5-6 min, to chyba tak.
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
to samo pomyslałem.Nutaharion pisze: ↑01 gru 2024, 12:20Ten rozjazd czasowy wygląda jak różnica czasowa systemu 12 godzinnego i systemu 24 godzinnego.
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja żałuję tylko jednego,że wtedy nie byłem w grze bo ja rozumiem że wygrywa tylko jedna osoba i nie koniecznie to byłbym ja ale po prostu teraz po takim czasie grania wkurza mnie że po prostu spóźniłem się o 3 czy 4 minuty i to kurewsko wkurza!!!
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
Oooo czytasz mi w myślach,ja też o tym myślę od dłuższego czasu,tym bardziej przy takim losowaniu,ok góra jest załóżmy że bardzo mało prawdopodobna ale już drugi stopień jest w miarę realny przy dobrym systemie a kwota na drugi stopień jest najwyższa i wyższej już nie będzie.Goldfinger pisze: ↑01 gru 2024, 9:25Ja słyszałem że z mięsem mieszanym i czosnkowym, a tak poważnie nie ma co się spinać jak masz wygrać to wygrasz, każdy dziś rano zawiedziony bo klikając złotówkę liczył że zaczną na ekranie dziać się cuda i przypisze im dużą bańkę, każdy by chciał ale co jest pisane to będzie. Ja się szykuje na Euro na wtorek, dobrze by było mieć ekipę i grać systemem. Szukam