Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Ja to rozumiem że każdy los ma swój ID gdzie jest przypisana wygrana lub nie, a numery w lewym gornym rogu to dodatkowa numeracja nie mająca znaczenia.
Dziwne ze przy gierkach sa jakies transze losów dodawane? Kurde to takie akcje tylko w zwykłych zdrapkach myślałem że są
Taka byla przewaga gierek, że masz możliwość trafienia głównego losu bez znaczenia na miejsce zamieszkania
Ale teraz widzę, że strasznie dużo znaków zapytania sie rodzi, im głębiej w las tym ciemniej....
Dziwne ze przy gierkach sa jakies transze losów dodawane? Kurde to takie akcje tylko w zwykłych zdrapkach myślałem że są
Taka byla przewaga gierek, że masz możliwość trafienia głównego losu bez znaczenia na miejsce zamieszkania
Ale teraz widzę, że strasznie dużo znaków zapytania sie rodzi, im głębiej w las tym ciemniej....
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Powiedzcie mi tak po ludzku,po chłopsku czy to uczciwe czy klawucha??????!!!!! Czy kupując los jestem cały czas w grze o główną wygraną?? Bo jak to klawucha to robimy pozew zbiorowy i do Strasburga na sku......!!!!!
Dodano po 5 minutach 1 sekundzie:
Tyle hajsu już poszło ....a efekty mizerne.
Dodano po 5 minutach 40 sekundach:
Mam ponad 170 tyś. punktów winto...jakby to przeliczyć to po prostu masakra!!!
Dodano po 5 minutach 1 sekundzie:
Tyle hajsu już poszło ....a efekty mizerne.
Dodano po 5 minutach 40 sekundach:
Mam ponad 170 tyś. punktów winto...jakby to przeliczyć to po prostu masakra!!!
Królu złoty to znaczy że wydałeś 57tys zł na grę…
Potrzebujesz pomocy
Potrzebujesz pomocy
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ejjjjj....nie chciałem tego wiedzieć...
Zrób sobie limit i się tego trzymaj, ustaw limit dzienny i miesięczny, mała łyżeczka brachu
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mam limit dzienny na 300
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Cyc
- Kontakt:
Ale żal mi dupę ściska jak zobaczyłam, że ktoś o 14:06 wygrał 40 tysi w kamienie a ja o tej godzinie też grałam z tego moje 4 próby nie pykły i to dokładnie w tej samej minucie
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tak dosłownie to nie można tego przeliczać. Po pierwsze to są limity punktów dziennie a po drugie często są różne bonusy.Goldfinger pisze: ↑13 gru 2024, 18:28Królu złoty to znaczy że wydałeś 57tys zł na grę…
Potrzebujesz pomocy
Z drugiej strony kwota robi wrażenie. Masa ludzie tyle nie zarabia w rok czasu a te punkty przecież są od niedawna.
No ale jakby sie nie grało to by sie miało taką wygraną pewną i bez marzeń o wygranej. Na siłę nie ma sensu grać Lepiej sobie kase odłożyć bez grania. Ja wydałem do tej pory koło 3-5 tys złoty licząc z wygranymi. I wniosek ten sam.