Krzyżówki
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Krzyżówki
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
No i po polowaniu na 10000 zł.
-
- Maniak
- Kontakt:
Niestety grałem ale koło godziny 18 i dośc kiepsko dawało wygrane. Przy tylu grajacych ciężko jest się wstrzelić w tą głowną
Podsumowanie jakieś 200zł z wygranymi poszło dla zwycięzcy + TS
Podsumowanie jakieś 200zł z wygranymi poszło dla zwycięzcy + TS

-
- Cwaniak
- Kontakt:
no ja o 22 przestałem.tyle osób grało że i tak pewnie jakbym grał to lipa by była.
-
- Maniak
- Kontakt:
Po literkach było można sie kapnąć czy jest jakaś duża wygrana często dawało X i V gdzie praktycznie nie ma takich znaków w słowach. To już 3 raz gdy grałem w te gierki bo było poniżej 100tys losów i głowna Razem przegrałem koło 1 tys złoty za pewne . Jeszcze kilkanaście razy bym to powtórzył i bym miał taką wygraną bez grania 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A jakie znaczenie ma liczba grających? Co to znaczy kiepsko dawało wygrane? Przecież każde losowanie jest zupełnie niezależne i liczba grających nie ma wpływu na to, czy coś wylosujesz czy nie. Jedyny wpływ to taki, że stopniowo uciekają te wygrane bo ludzie trafiają. Często widzę tutaj takie wpisy, nie ma sensu grać bo przy takiej liczbie grających i tak nic nie wygram. Nie rozumiem takiego myślenia.
-
- Maniak
- Kontakt:
Chodziło MI tylko o dużą ilość grajacych jak zostaje mało losow poniżej 20tys. np. Wtedy ciężej jest się wstrzelić w wygraną w takim sensie ,ze gdy jest 800tys. losów to mniej osób gra i spokojnie możemy trafić główną a gdy już wiemy ,ze jest mało losow i sporo osób gra to łatwo wygrana może przejść koło nosa. Ilość grających ma jakiś wpływ jak jest mało losów. Oczywiśćie jeżęli wstrzelimy się w godzinę gdy padnie głowna.vansol pisze: ↑02 wrz 2022, 21:39A jakie znaczenie ma liczba grających? Co to znaczy kiepsko dawało wygrane? Przecież każde losowanie jest zupełnie niezależne i liczba grających nie ma wpływu na to, czy coś wylosujesz czy nie. Jedyny wpływ to taki, że stopniowo uciekają te wygrane bo ludzie trafiają. Często widzę tutaj takie wpisy, nie ma sensu grać bo przy takiej liczbie grających i tak nic nie wygram. Nie rozumiem takiego myślenia.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Trzeba grać niezależnie od liczby losów, spokojnie i cierpliwie