Odpaliłem sobie te gierki na wersji demo i grałem tak długo aż przekroczyłem limit dzienny
Bardzo mnie ciekawi czy wersja demo jest równoznaczna z prawdziwą grą, tzn czy na wersji demo też można trafić na "los" z główną wygraną i czy szansa trafienia poszczególnych stopni jest taka sama jak w rzeczywistej tabeli. Ogólnie wydaje mi się, że demo ma gorsze wygrane niż prawdziwa gra, ale jeśli się mylę to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu.
Najbardziej podobają mi się Statki, do tego są tam fajne bonusy: kręcenie sterem, muszle i flagi (na flagach jeszcze ani razu nie wygrałem). W statkach miałem same wygrane x1, x2, x3 w stosunku do ceny losu. Raz trafiłem na większy rarytas: na stawce 2zł wygrałem 18zł - w bonusie z muszlami odkryłem perłę za 14zł + statek dopłynął do kwoty 4zł. Wg tabeli szansa na 18zł to 1 : 1111
Owocki, dużo zabawy, aczkolwiek nie ma znaczenia czy zbierzemy 8 kubeczków czy 15 bo nie wpływa to na wysokość wygranej ani nawet na sumowanie się nagród. Tam najwięcej miałem 6zł na stawce 1zł.
Monetki - ta chyba jest najgorsza, formuła mi się nie podoba i tam najrzadziej wygrywam i najmniejsze kwoty, nigdy nie wygrałem więcej jak dwukrotność ceny losu.
Kurki - nie podoba mi się przez wygrywające liczby, ale o dziwo na stawce 1zł wygrałem od razu 20zł - szansa 1:3333. Nigdy nie miałem rzekomej kury co mnoży wygraną x2 czy x5.
Krzyżówki - po statkach druga najlepsza ale wygrane rzadkie i słabe, najlepszy stosunek miałem na stawce 1zł -> 8zł
Moja recenzja jest taka: Gierki fajne są do grania i zabicia czasu, ale jeśli wygrane w rzeczywistości trafiają się tak słabe jak na wersji demo to dziękuję. Demo szybko demotywuje do grania za prawdziwe pieniądze.
Pewnie czasami z nudów pogram na niby. Jak już powstanie na forum dział Gierki to można zrobić temat "Wygrane - demo" tak dla pokazania ciekawszych okazów jak ktoś trafi