Zdrapki przez internet

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Re: Zdrapki przez interent

Post autor: Nutaharion » 26 gru 2020, 13:10

nunca30 pisze:
26 gru 2020, 13:04
Swoją drogą, czy można zmienić limit kwotowy jakoś inaczej niż tylko przez konto gracza? Co zrobić, jeśli zmiana limitu miesięcznego jest możliwa np za 3 miesiące?
Nic się nie da zrobić bo tak to miało wyglądać od początku :P
To taka ochrona Ciebie przed popadaniem w nałóg :mrgreen:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 26 gru 2020, 13:32

nunca30 pisze:
26 gru 2020, 13:04
Swoją drogą, czy można zmienić limit kwotowy jakoś inaczej niż tylko przez konto gracza? Co zrobić, jeśli zmiana limitu miesięcznego jest możliwa np za 3 miesiące?
Trzeba czekać :) , tak sam czekałem.

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 26 gru 2020, 13:43

Usunięcie konta i założenie nowego też nie zmieni limitu.

Jedynie co to założenie na inną osobę. :lol:

Przy starcie chyba proponują 10tys limit więc to bardzo dużo. ;) Przynajmniej dla Mnie :lol:

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 26 gru 2020, 20:54

Limit 10 tyś t bardzo dużo dla zwykłego gracza. Oczywiście dla typowego nałogowca hazardzisty to "grosze" :lol:
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kaszmir
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaszmir » 26 gru 2020, 22:43

Poprosił bym o przeniesienie mojego tematu z dyskusji ogólnej , do tego działu . Jest taka możliwość ?
Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.

Kamila
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: Kamila » 26 gru 2020, 23:02

Narazie mam zwrot w tych gierkach na poziomie około 50%. Może przy dłuższym graniu uda mi się wyjść na plus. Gram na pieniądze. Grałam we wszystkie 5 gier na przemian albo w jedną wiele razy. Zastanawiam się nad jakąś taktyką grania. Czy grać tylko w jedną gierkę czy we wszystkie naraz.

Awatar użytkownika
Kaszmir
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaszmir » 26 gru 2020, 23:25

Tu taktyki nie znajdziesz to jest ewidentnie gra na zasadzie automatów hazardowych.
Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 27 gru 2020, 0:41

Stwierdzam że na 99% wersja demo jest identyczne z grą za pieniądze, a limit wynosi 150 gier w ciągu dnia.

Pierwszy dzień grałem we wszystkie gry na różnych stawkach, efekt był kiepski. Jako drugie bardziej profesjonalne podejście zagrałem

- 60 razy w Statki za 3zł: wygrane losy 22/60, zwrot 132/180zł

- 50 razy kurki za 1zł: wygrane losy 16/50, zwrot 25/50zł

- 40 razy monetki za 1zł: wygrane losy 13/40, zwrot 23/40zł

Procent wygranych losów i zwrot kosztów jest zgodny z oczekiwanym. Niżej daję dokładne sprawozdanie z gry w Statki.

P.S.
Moim zdaniem najlepiej się skupić na jednej grze i na jednej stawce, której będziemy się trzymać przez dłuższy czas. Porównywanie tabel wygranych to jest masakra, ale tak pi x oko we wszystkich grach najlepsza wydaje mi się stawka 3zł.
No i trzeba pamiętać , że (Edwardy :mrgreen:) Gierki są podobne jak zdrapki. Najbardziej są atrakcyjne gdy zostało mało losów i główne wygrane, więc trzeba na bieżąco monitorować sytuację i wkroczyć w odpowiednim momencie. na co dzień trzeba brać je z umiarem.
Załączniki
statki 3zł.jpg

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 27 gru 2020, 12:12

Grzybek dzięki za podsumowaniem. No należy czekać aż zostanie mały nakład losów i główna w grze.
I teraz ciekawe czy jest tutaj szansa wygrania np dwóch nagròd głównych jedna po drugiej. Czy są jakieś ograniczenia. Lub prościej do zbadania , niech każdy wypisuje jaki się jemu trafił najdłuższy ciąg wygranych. Bo jak rozumiem pula to jedna paczka nie są te zdrapki jakoś podzielone?
Jeszcze zastanawia mnie jak działa system, np gramy i padł nam net , ale zdrapka już była kupiona. Tak mi się zdaje , że w momencie zapłaty system już wie czy los jest wygrany. Czy może jak nie rozegramy gry los przepada?

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 27 gru 2020, 12:19

Z tego co pisało na lotto czy w regulaminie to w momencie zakupy "system" wie już czy los jest wygrany czy przegrany.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

ODPOWIEDZ