Ekspres Losy
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Ekspres Losy
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Znając kolekturowe marudy na mojej dzielnicy obawiam się zatłoczonych kolejek przez typków, którzy wezmą np. 10 wydruków po 5 złotych i powiedzą pani, żeby od razu sprawdziła każdy. Jeśli będzie zwrotka lub brak, to mogą powiedzieć, żeby dała jeszcze 5 czy 10 i tak non-stop zajmując kolejkę przez pół dnia...
-
- Maniak
- Kontakt:
Ale jaki to ma sens jeśli od razu po wydrukowaniu losu widać, czy coś jest trafione? Przecież co cwańszy kolektor przestawi lottomat pod ladę i najpierw sprawdzi los, jeśli wygrany to odłoży a klientowi (ciemnej masie) wydrukuje następny już pusty.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Maniak
- Kontakt:
Dlatego są skanery żeby móc samemu sprawdzać
-
- Maniak
- Kontakt:
Ale miałem na myśli niewydanie wygranego kuponu zaraz po wydrukowaniu. Może losy krzyżówkowe będą trudniejsze do sprawdzenia w 3 sekundy, ale te losy z wygranymi liczbami można ogarnąć tak szybko wzrokowo. I jeśli przed ladą będzie stał ktoś nieogarnięty to szybko wydrukuje kolejny los, a ten wygrany zatrzyma dla siebie.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
A jak tak patrzę i pytam się dlaczego na normalnej zdrapce za 2zł nie potrafią dac takiego motywu ze świnką skarbonką albo bogatsza formuła kółka i krzyżyka z symbolami. Z drugiej strony jeśli ekspres losy będą miały bardziej wymyślne formuły gry i to sie przyjmie wśród graczy to może zaczną też takie dawać na zdrapkach.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
NIE SPAĆ!
https://www.lotto.pl/regulaminy#regulaminy-regulaminy-ekspres-losy

Dodano po 14 minutach 49 sekundach:
co mi się rzuca w oczy to pula 4go stopnia jest podobnej wielkoćci co ostatniego stopnia w goracej kasie, ale np. w vegas 5go stopnia
https://www.lotto.pl/regulaminy#regulaminy-regulaminy-ekspres-losy

Dodano po 14 minutach 49 sekundach:
co mi się rzuca w oczy to pula 4go stopnia jest podobnej wielkoćci co ostatniego stopnia w goracej kasie, ale np. w vegas 5go stopnia
-
- Cyc
- Kontakt:
Witam, to chyba moja pierwsza odpowiedź na tym forum
Albo ja jestem niepełnosprytny czy co, ale nie rozumiem (albo rozumiem) tego w regulaminie Ekspres losów:
"2. Nie dopuszcza się jednoczesnej sprzedaży więcej niż jednej emisji losów Loterii"
Bo ja rozumiem z tego, że jak np. będę chciał kupić np. vegas 777 i coś innego z Ekspres losów na jednej transakcji, to nie mogę, bo to są różne emisje. Dobrze rozumiem? Jak coś to mnie poprawcie lub coś...

Albo ja jestem niepełnosprytny czy co, ale nie rozumiem (albo rozumiem) tego w regulaminie Ekspres losów:
"2. Nie dopuszcza się jednoczesnej sprzedaży więcej niż jednej emisji losów Loterii"
Bo ja rozumiem z tego, że jak np. będę chciał kupić np. vegas 777 i coś innego z Ekspres losów na jednej transakcji, to nie mogę, bo to są różne emisje. Dobrze rozumiem? Jak coś to mnie poprawcie lub coś...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Emisja oznacza transzę losów, ale w każdej loterii będzie milion. Więc normalnie kupisz
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja natomiast nie widziałem nigdzie informacji o odnawianiu losów tak jak jest za granicą z tego by wynikało że te ekspres losy są jak kaskada czy dobrze myślę, w sensie transze, czyli jak ktoś trafi w główną to to nie wchodzi nowa transza czy wchodzi