NASZE WASZE - PORAŻKI
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: NASZE WASZE - PORAŻKI
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dzisiaj są Mikołajki ,ale je nazywam na wyrost "szatańskim dniem" ,bo 06.12.23 r. ,bo 6 i 12 rozbite na 2 daje kolejne dwie 6-tki ,tj. 666 i końcówka roku 23 to ułamek z tych cyfr daje 0,666 i tak sobie pomyślałam jak hazardować się to właśnie w Mikołajki ^_^ może w takim przewrotnym numerologicznym myśleniu będzie tkwił łut szczęścia...
Proszę potraktować to z przymrużeniem oka
Proszę potraktować to z przymrużeniem oka

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Mikołaj to diabeł i pisze bez przymrużenia oka poważnie. Trzeba być czujnym i z daleka od wszelkiego zła. Lepiej stracić niż ponieść stratę na duszy. Zdrapki kasy od mikołaja za darmo bym nie wzięła nawet jak tam główna nagroda miała by być. Mam czarną listę zdrapek których wogóle nie tykam. Większość ludzi nie wie co się dookoła nich dzieje i zorientują się już po fakcie jak za późno będzie już dla nich.Chica13Loca pisze: ↑06 gru 2023, 19:48Dzisiaj są Mikołajki ,ale je nazywam na wyrost "szatańskim dniem" ,bo 06.12.23 r. ,bo 6 i 12 rozbite na 2 daje kolejne dwie 6-tki ,tj. 666 i końcówka roku 23 to ułamek z tych cyfr daje 0,666 i tak sobie pomyślałam jak hazardować się to właśnie w Mikołajki ^_^ może w takim przewrotnym numerologicznym myśleniu będzie tkwił łut szczęścia...
Proszę potraktować to z przymrużeniem oka![]()