[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Jak długo kontynujesz/Kontynuowałeś swój zestaw/zestawy liczb - Strona 4 - forumlotek.pl
2 dni temu wchodze do kiosku i gada gość z ekspedientką. Zagaiłem o co sie rozchodzi, a gość mówi, że stawiał x czasu daną kombinacje, ledwo co zmienił na nową to mu dziady wylosowały jego numery 5/5 współczuję.
Szkalowanie piłki nożnej. Mini Lotto.
Zdrapki? Zapomnij!
Od około 4 lat lat gram jednym zestawem liczb na każde losowanie. W tym czasie trafiłem raz czwórkę ( ponad tysiąc złotych ) i z 6-7 razy trójkę. Ogólnie bilans na minusie ale zamierzam kontynuować.
U mnie w kwietniu 2023 r. minie 5 lat jak zacząłem puszczać codziennie 2 zakłady mini. W tym czasie maksymalnie 15 razy zapomniałem odnowić kuponu na 10 losowań stąd był puszczony dzień później. Jednak nic w tych dniach nie wpadało.
W okresie tych prawie 5 lat miałem 2 x czwórkę (w październiku 2022 r. = 581,60 zł i w marcu 2022 r. = 1235,60 zł).
Trójek nie wiem ile miałem dokładnie.
Bilans oczywiście na minusie ale jak kolega wyżej nie zamierzam rezygnować.
To chyba moja mama wygrywa ten pojedynek, bo od 20 lat puszcza te same liczby cóż, wiadomo, że na minusie. Raz była czwórka - akurat wtedy nie puściła. A trójek przez tyle lat trochę wpadło