Gra system 7
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Gra system 7
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Oby tak było!
A najlepiej tak:
Rok 2085 odpowiedź dla internauty od pana Pablovsky: "Tylko, że nawet ja, laik " hazardzista" od 90 przeszło lat, wiem że gra systemami to pieniądze wyrzucone w błocko."

A najlepiej tak:
Rok 2085 odpowiedź dla internauty od pana Pablovsky: "Tylko, że nawet ja, laik " hazardzista" od 90 przeszło lat, wiem że gra systemami to pieniądze wyrzucone w błocko."

-
- Maniak
- Kontakt:
Od dłuższego czasu śledzę i gram system 8 , 9, 10. Oczywiście na sucho a część z tych liczb wysyłam !
I myślisz że jest tak słodko ja się wydaje ! A właśnie , że nie jest! A co dopiero pisać tu o systemie 7 albo 6 Phiii...
Zazwyczaj najczęściej wchodzą tylko 2 cyfry, 1 cyfra ub 0 z 9 lub 10 wytypowanych !
Przykładowo na 30 losowań na 10 wytypowanych wskakiwało :
8 razy 1-ka
8 razy 0
ZERO TRAFIEŃ
10 razy dwója tak jak z klasówki na matematyce i to naciągana
3x3 weszło
i raz 4, ale w tych dwóch przypadkach nie wysyłałem żadnych zakładów tylko na sucho
Można było wtedy coś trafić.
Tyle z doświadczeń.
I myślisz że jest tak słodko ja się wydaje ! A właśnie , że nie jest! A co dopiero pisać tu o systemie 7 albo 6 Phiii...

Zazwyczaj najczęściej wchodzą tylko 2 cyfry, 1 cyfra ub 0 z 9 lub 10 wytypowanych !
Przykładowo na 30 losowań na 10 wytypowanych wskakiwało :
8 razy 1-ka
8 razy 0

10 razy dwója tak jak z klasówki na matematyce i to naciągana

3x3 weszło
i raz 4, ale w tych dwóch przypadkach nie wysyłałem żadnych zakładów tylko na sucho

Można było wtedy coś trafić.
Tyle z doświadczeń.