Ciekawostka; może czytaliście
-------------------------------------------------------------
Wystarczy 27 kuponów, by mieć gwarancję wygranej w Lotto - obliczenia matematyków z Manchesteru
-------------------------------------------------------------
https://kopalniawiedzy.pl/Lotto-wygrana-kupony,36530
NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
ale to dotyczy gry gdzie losowane jest 6 z 59
I płacą od dwóch trafien
I płacą od dwóch trafien
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Wpisałem jako ciekawostkę, interesujący jest fakt ( na zdjęciach) "geometrycznego" wzorca rozpisanych liczb w parach; może jakaś adaptacja...
Nie odnoszę tego na razie do jakiejkolwiek gry w Polsce , tym bardziej że piszą w artykule o brytyjskiej loterii, choć u nas też płacą za dwa trafienia i jeszcze przy większej / mniejszej ilości liczb.
Taka była idea. Jest napisane że wydumali to matematycy z Manchesteru...
Nie odnoszę tego na razie do jakiejkolwiek gry w Polsce , tym bardziej że piszą w artykule o brytyjskiej loterii, choć u nas też płacą za dwa trafienia i jeszcze przy większej / mniejszej ilości liczb.
Taka była idea. Jest napisane że wydumali to matematycy z Manchesteru...
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
dwa razy trójka: 108,00 zet
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Hejka,
A na PolandRock dawny Woodstock jedziecie?
Od paru ładnych lat jeżdżę i zaskoczę Was; nigdy nie wypiłem na tej imprezie kropli alkoholu. To jest na serio. Jadę posłuchać muzyki i wyłączyć telefon. Podstawa menu to frytki belgijskie.
A teraz trochę mniej poważnie ale też na serio:
Żeby Moderator mnie nie zbanował że nie na temat, to dodam: będę losowo pytał ludzi ( najlepiej na jakimś koncercie metalowym) ,o jakąś liczbę od 1 do 42. Spłodzę z tego Super Hiper kupon oparty na intuicji zbiorowej!!!
Grupen Typen; jakkolwiek Wam się kojarzy
A na PolandRock dawny Woodstock jedziecie?
Od paru ładnych lat jeżdżę i zaskoczę Was; nigdy nie wypiłem na tej imprezie kropli alkoholu. To jest na serio. Jadę posłuchać muzyki i wyłączyć telefon. Podstawa menu to frytki belgijskie.
A teraz trochę mniej poważnie ale też na serio:
Żeby Moderator mnie nie zbanował że nie na temat, to dodam: będę losowo pytał ludzi ( najlepiej na jakimś koncercie metalowym) ,o jakąś liczbę od 1 do 42. Spłodzę z tego Super Hiper kupon oparty na intuicji zbiorowej!!!
Grupen Typen; jakkolwiek Wam się kojarzy

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jak tam jesteś, to puszczasz dla zasady jakieś kupony w miejscowej kolekturze?

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dzięki za zainteresowanie;
Jadę dziś koło południa, a że ze mnie chłopak z zachodniopomorskiego, to kaszalotem w miarę szybko.
Chyba jeszcze nie puszczałem zakładu na Woodstock. Teren to byłe lotnisko, oddalone od miasta, który sam jest małym miasteczkiem na parę dni i całkowicie samowystarczalnym. Nawet nie wiem czy jest tam jakaś kolektura (mobilna
) Na stronie festiwalu można poczytać, a sporo się dzieje, nie tylko muzycznie.
Tak jak pisałem, odcinam się od swoich tematów i wędruję od sceny do sceny... Parę tysięcy wat... Nie chcę idealizować, ale mi ta atmosfera odpowiada, co tam komu w duszy gra. Kiedyś pogrywałem.
Oprócz frytek jest mnogo innych wynalazków
generalnie jak mam wybrać, wolę wege
Ale żeby Moderator mnie nie zbanował że nie na temat, to dziś poszukam kolektury totolotka i zrobię zdjęcie żeby można było szybciej ją znaleźć.
Pozdrofki !
Naprawdę nikt nie jedzie?
Dodano po 13 minutach 2 sekundach:
https://wiadomosci.wp.pl/co-za-widok-polandrock-festival-z-lotu-ptaka-7183956366079617v
Jadę dziś koło południa, a że ze mnie chłopak z zachodniopomorskiego, to kaszalotem w miarę szybko.
Chyba jeszcze nie puszczałem zakładu na Woodstock. Teren to byłe lotnisko, oddalone od miasta, który sam jest małym miasteczkiem na parę dni i całkowicie samowystarczalnym. Nawet nie wiem czy jest tam jakaś kolektura (mobilna

Tak jak pisałem, odcinam się od swoich tematów i wędruję od sceny do sceny... Parę tysięcy wat... Nie chcę idealizować, ale mi ta atmosfera odpowiada, co tam komu w duszy gra. Kiedyś pogrywałem.
Oprócz frytek jest mnogo innych wynalazków

Ale żeby Moderator mnie nie zbanował że nie na temat, to dziś poszukam kolektury totolotka i zrobię zdjęcie żeby można było szybciej ją znaleźć.
Pozdrofki !
Naprawdę nikt nie jedzie?
Dodano po 13 minutach 2 sekundach:
https://wiadomosci.wp.pl/co-za-widok-polandrock-festival-z-lotu-ptaka-7183956366079617v