Przewidywanie
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Nikt nic nadzwyczajnego nie zauważył np w ML ?
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Jak byś się powstrzymał od wypowiedzi przez jakieś trzy - cztery wypowiedzi, to ja się bym odezwał.
Ale wybacz, traktujesz ten temat jak jakąś krucjatę, i nie pozwalasz na swobodne wypowiedzi.
Zbastuj czasami i nie komentuj wszystkiego. Mam kumpla, który uważa ze ziemia jest płaska i póki nie mam płaskostopia, to jest mi obojętne. Ostatnio jechaliśmy samochodem i przez trzy godziny próbował mnie przekonać do w/w tezy. Po prostu milczałem.
Ale wybacz, traktujesz ten temat jak jakąś krucjatę, i nie pozwalasz na swobodne wypowiedzi.
Zbastuj czasami i nie komentuj wszystkiego. Mam kumpla, który uważa ze ziemia jest płaska i póki nie mam płaskostopia, to jest mi obojętne. Ostatnio jechaliśmy samochodem i przez trzy godziny próbował mnie przekonać do w/w tezy. Po prostu milczałem.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
A podał powód dlaczego ukrywają tę płaszczyznę? Żeby globusy sprzedawać, czy w jakim celu?

► Pokaż Spoiler
-
- Maniak
- Kontakt:
A wracając do tematu a nie pieprzenie trzy po trzy jakiś głupot o płaskiej ziemi... od dłuższego czasu analizuję nowa taktykę w ML i od samego początku analizy wszystko było obiecujące! Więc zagrałem! I tak jak w analizie weszła za 1 razem trójka. W analizie wchodziły też trójki, czwórki a nawet 7 razy 5 w dłuższym okresie. Analiza przeprowadzana na sucho I nikt o tym nic nie mógł wiedzieć.
Ale dwa ostatnie losowania nagły nieprzewidziany zwrot akcji !
Tak jakby ktoś już o tym wiedział. Tak jakby już ktoś rozszyfrował moja strategię i dwa losowania pod rząd totalnie nic !
O czym to świadczy? Niech każdy sobie sam odpowie.
Wysyłając kupon twoje skreślone numery natychmiast trafiają do bazy danych !
Dowód! Nie ma internetu nie, połączenia do sieci nie możesz wysłać kuponu.
Ale czy urządzenie nie może posiadać wewnętrznej pamięci i łączyć się wtedy kiedy jest dostępna sieć? Może. Ale dlaczego tak nie jest ?
Bo można tak zrobić że sieci nie bedze dłużej i odbędzie się losowanie a wyniki nie zostaną zebrane.
Ale dwa ostatnie losowania nagły nieprzewidziany zwrot akcji !
Tak jakby ktoś już o tym wiedział. Tak jakby już ktoś rozszyfrował moja strategię i dwa losowania pod rząd totalnie nic !
O czym to świadczy? Niech każdy sobie sam odpowie.
Wysyłając kupon twoje skreślone numery natychmiast trafiają do bazy danych !
Dowód! Nie ma internetu nie, połączenia do sieci nie możesz wysłać kuponu.
Ale czy urządzenie nie może posiadać wewnętrznej pamięci i łączyć się wtedy kiedy jest dostępna sieć? Może. Ale dlaczego tak nie jest ?
Bo można tak zrobić że sieci nie bedze dłużej i odbędzie się losowanie a wyniki nie zostaną zebrane.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
A może świadczy to o tym że Twoja analiza i strategia jednak nie były tak dobre jak Ci się wydaje? ;p
-
- Maniak
- Kontakt:
Czytamy ze zrozumieniem ! Zrób sobie analizę na sucho i nie udostępniaj nikomu swoich numerów a wtedy zobaczysz !
Weź też pod uwagę, że raz na jakiś czas powtarzają trzy te same liczby i tysiące innych założeń podpierając się kilkuletnią analizą itp itd.
Zrozumiesz wtedy, że ma się to nijak do rzeczywistości ! A dlaczego ?
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
- bazylia
- Maniak
- Kontakt: