Czy Mini Lotto jest ustawione?
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Czy Mini Lotto jest ustawione?
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Coś w tym może być tak jak każdej państwowej zorganizowanej organizacji . Czy to oszust kombinator ubezpieczyciel PKO , czy kombinatorzy z KRUS...itp itd. Nie chcę mi się wymieniać. Ale każdy chce orrznac obywatela z kasiory.
To , że nie ma możliwości sprawdzenia czy gra jest losowa ( bo nie chcą nawet dopuścić aby ktoś sprawdził) czyli samo to może już być że coś ukrywają. A poeoluja się ma jakąś komisję
albo wywiady. Mam yo gdzieś i TV media itp. Jak trafię nie kedns piętkę to może I będzie to gra losowa.
Ale jak do tej pory robię takie twarde systemy , że musi coś wpaść! I mam wrażenie że kulki świadomie omijają. Czyli może za tym stać inteligentna osoba a nie los.
No... to by tyle. Najlepsze jest to, że nikt nie wie czy gra jest losowa i nie pozwalają na to aby się dowiedzieć. Co sprawia niesmak do tej organizacji i niepewność.
To , że nie ma możliwości sprawdzenia czy gra jest losowa ( bo nie chcą nawet dopuścić aby ktoś sprawdził) czyli samo to może już być że coś ukrywają. A poeoluja się ma jakąś komisję

Ale jak do tej pory robię takie twarde systemy , że musi coś wpaść! I mam wrażenie że kulki świadomie omijają. Czyli może za tym stać inteligentna osoba a nie los.
No... to by tyle. Najlepsze jest to, że nikt nie wie czy gra jest losowa i nie pozwalają na to aby się dowiedzieć. Co sprawia niesmak do tej organizacji i niepewność.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Według mnie Totalizator powinien zatrudnić, jakąś specjalistyczną firmę która zajmuje się audytem w takich firmach, najlepiej zagraniczną żeby nie było podejrzeń o protekcję, i potem zamieścić raport z takiego audytu na swojej stronie. Mogliby nawet zatrudnić dwie czy trzy niezależne od siebie firmy, żeby nie było niedomówień.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
W sumie, to logiczny pomysł. Spróbuj napisać w tej kwestii do Tuska, może się uda? Dodaj tylko w uzasadnieniu, że nawet trójki nie możemy trafić. I mam prośbę, jak odpisze, to od razu daj cynka na forum.Belzebabka pisze: ↑25 cze 2024, 18:57Według mnie Totalizator powinien zatrudnić, jakąś specjalistyczną firmę która zajmuje się audytem w takich firmach...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Myślę że, firma z takimi tradycjami i renomą sama powinna dbać, żeby być czysta jak żona Cezara. Przykładowo krewny, który pracował w firmie Sokołów, co chwilę miał w zakładzie komisje z różnych państw typu Holandia, Dania czy USA, które kontrolowały wszystko do podszewki, a najmniejsze uchybienie mogło kosztować przedsiębiorstwo utratę uprawnień do eksportu na dany rynek. Natomiast taki gigant jak Totek, nic nie musi, a wszystkie wątpliwości są zbywane jakimś śmiesznym wywiadem z kimś z firmy, kto powie że wszystko jest cacy, a kto ma jakieś pytania czy wątpliwości to oczywiście desperat, który w życiu nie wygrał nawet trójki.
Zresztą to że państwo tym kręci, nie gwarantuje uczciwości, bo pragnę przypomnieć że, dziwnym trafem w loterii paragonowej za wcześniejszych rządów PO, samochód na 56 milionów paragonów wygrała koleżanka minister finansów.
Trzeba przyznać że to niezwykłe.

-
- Maniak
- Kontakt:
Dokładnie