Świeży próbuje szczęścia!
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Świeży próbuje szczęścia!
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- AdamMini
- Janusz Gry
- Kontakt:
2205 zł od 17 czerwca. Jednak ze względu na wakacje. Teraz co miesiąc będzie ciut poniżej 1500 zł miesięcznie. W przypadku większych wygranych będę analizował i podwyższał docelowo 2000 i 2500 zł miesięcznie.
Dodano po 6 minutach 3 sekundach:
Na razie weszły systemowe:
czerwiec - "4" kwota 3413 zł
lipiec - "3" kwota 364,5 zł
wrześniowa "3" 441 zł (ta będzie zrealizowana w przyszłym tygodniu, zamieniona na wtorkową albo czwartkową "10" i zostanie z tego 63 zł
Czyli wpływy na razie to 4218,5 zł a wydatki to 2205 zł
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
W artykule prasowym był kiedyś taki fragment:Krzysiek pisze: ↑06 wrz 2019, 23:15Ciekawa rozmowa, póki co to tylko można się zgodzić z tym, że najwięcej wygranych pada na CT. I dla mnie to bardzo jest zastanawiające.
To wychodzi po prostu na to, jakby WT było w większości przypadków z automatu wykluczone.
@AdamMini, o jaki zapis w regulaminie Lotto Ci chodzi. Proszę podaj go.
Z badań z 2010 r. wynika, że 55,6 grających wybiera metodę na chybił trafił, a 34,6 stosuje ją od czasu do czasu. Samodzielnie wybrane liczby skreśla natomiast jedynie 9,3 ankietowanych.
https://polskatimes.pl/lottomilionerzy-na-chybil-trafil-czyli-jak-dwaj-szczesliwcy-we-wtorek-wygrali-po-28-milionow/ar/456514
Tak więc samodzielnie gra ok 9,3% ludzi, czasami więcej. Generalnie zdecydowana większość na CT więc na CT będzie więcej wygranych.
-
- Moderator
- Kontakt:
Myślę że nie ma co drążyć tematu kto jak gra, to wszystko czysty przypadek... jeden wygra pierwszy raz wysyłając s9, a inny np 2 zakłady, zaś inna osoba skreśli na tzw "pałę" liczby i trafi upragnione 5/5. Prosty przykład: przez 8 lat grania trafiłem 8-9 4/5 + kilka systemowych, a np. Redzi z forum pierwszą w życiu czwórkę trafił dopiero w tym roku. Dziś wygrywasz jutro przegrywasz dlatego nie gram dużymi systemami bo łatwo utopić kasę. wszystko w miarę rozsądku.
- AdamMini
- Janusz Gry
- Kontakt:
tier pisze: ↑07 wrz 2019, 21:21Myślę że nie ma co drążyć tematu kto jak gra, to wszystko czysty przypadek... jeden wygra pierwszy raz wysyłając s9, a inny np 2 zakłady, zaś inna osoba skreśli na tzw "pałę" liczby i trafi upragnione 5/5. Prosty przykład: przez 8 lat grania trafiłem 8-9 4/5 + kilka systemowych, a np. Redzi z forum pierwszą w życiu czwórkę trafił dopiero w tym roku. Dziś wygrywasz jutro przegrywasz dlatego nie gram dużymi systemami bo łatwo utopić kasę. wszystko w miarę rozsądku.
Pozwolę się z tym nie zgodzić. Na rynku FOREX jedną z dziwnych metod jest granie pod rzut kostki. Na początku większość myślała, że to bajer a potem zoonk. Okazało się, że przy odpowiednim MM (money managment) idzie z tego żyć. Innych, dziwnych metod, sposobów jest wiele zarówno na rynku akcyjnym (giełda) czy na rynku kontraktów terminowych. Tutaj tez widzę potencjał, z tą różnicą, że na waszym rynku (hazard) odpada ryzyko związane ze zmianami trendów, hossami lub bessami. Ja potrzebuję do 12 miesięcy, by pokazać, że prawdopodobieństwo da się zoptymalizować jak i na tamtych rynkach. O kasynie (poker) szybko pokazali polscy i brytyjscy matematycy, że regularnie można zarabiać duże i bardzo duże pieniądze. Tam jest problem z właścicielami, którzy mogą cię wygonić kiedy tylko chcą. Niestety w LOTTO też mają furtkę w tym zakresie i zastanawia mnie po ilu wygranych I stopnia zablokują danego gracza. Jedyny jakiego znam to p. B. z Warszawy, które dwukrotnie wygrał 6 w dużego lotka w obrębie 1-2 miesięcy i ok. 17 wygranych I stopnia w Mini Lotka. Gdy go zblokowali, otworzył w Warszawie znany salon z autami
-
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak można zablokować osobę grającą w lotto? 

- AdamMini
- Janusz Gry
- Kontakt:
Mnie interesuje które wygrane pojawiają się w ostatnich 15 minutach przez zamknięciem. Niestety LOTTO pilnuje tego w sejfie a to oznacza tylko jedno. Są godziny puszczania, na które maszyna i system mają zbyt mało czasu, by "utrudnić" wygraną.
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
Na kilka sposób. Przy tzw. weryfikacji w siedzibie. To, że masz kupon wcale nie oznacza, że wypłacą ci pieniądze. Od sprawy z Wrocławiem (grający zgubił kupon, który wygrał) zmieniono część regulaminu, czyli zawsze musisz mieć kupon. Ale ostateczna weryfikacja następuję w siedzibie lotto. Przekonał się o tym nasz mistrz 293 mln zł, któremu pierwsze trzy sprawdzenia kuponu już w siedzibie "pokazały, że kupon jest fałszywy albo nieważny". Łatwo zaliczyć zawał lub udar w takim momencie he he he. Ale każdy z Was, który miał więcej kasy niż 2280 zł i przechodził przez procedurę wie jk to wygląda. Pani od ciebie odbiera, ty jesteś gdzie indziej, zabiera ci i... i co? Za szybka powie ci, że kupon jest nieważny, fałszywy, uszkodzony i co Pan nam zrobi.
-
- Moderator
- Kontakt:
Chyba za dużo czytasz pismaków z netu, tych co powielają głupoty bez weryfikacji a przy kumulacji lotto dają obrazek z multi...
rok temu odbierałem systemową czwórka ML (s7) i nie miałem żadnych problemów. Kilka formalności i kasa do ręki.

- AdamMini
- Janusz Gry
- Kontakt:
No tak mówisz o "czwórce", czyli żaden pieniądz. Mowa o wygranych I stopnia. Czemu zablokowali Białego? Bo wpadł na pomysł, po wygranej drugie wygranej w Dużego. Przerzcuił się na Mini kasował, że miło.Popóltora roku go zablokowali i już
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
House pisze: ↑07 wrz 2019, 20:15W artykule prasowym był kiedyś taki fragment:Krzysiek pisze: ↑06 wrz 2019, 23:15Ciekawa rozmowa, póki co to tylko można się zgodzić z tym, że najwięcej wygranych pada na CT. I dla mnie to bardzo jest zastanawiające.
To wychodzi po prostu na to, jakby WT było w większości przypadków z automatu wykluczone.
@AdamMini, o jaki zapis w regulaminie Lotto Ci chodzi. Proszę podaj go.
Z badań z 2010 r. wynika, że 55,6 grających wybiera metodę na chybił trafił, a 34,6 stosuje ją od czasu do czasu. Samodzielnie wybrane liczby skreśla natomiast jedynie 9,3 ankietowanych.
https://polskatimes.pl/lottomilionerzy-na-chybil-trafil-czyli-jak-dwaj-szczesliwcy-we-wtorek-wygrali-po-28-milionow/ar/456514
Tak więc samodzielnie gra ok 9,3% ludzi, czasami więcej. Generalnie zdecydowana większość na CT więc na CT będzie więcej wygranych.
Tak ale tu istotniejsze ile wygrywa I stopnia i tutaj na chybił trafił jest pow. 90%.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nadal nie rozumiem po co TS ma blokować zwycięzcę? Znajomy na jaki pomysł wpadł? szczegóły poprosimy 8-) - skoro tak jest, to przecież mega wałek w skali kraju = mega afera. I nikt o tym nie napisał? ciekawe.
8-)