Nowa cena Mini Lotto od 1 X 2024
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Nowa cena Mini Lotto od 1 X 2024
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz Gry
Nie gadajcie, że to "tylko 50 groszy, krzywda się nikomu nie stanie". To AŻ 50 groszy!
Zazwyczaj wysyłam 3x w tygodniu po 10 zakładów, dawało to kwotę 45 zł tygodniowo. Teraz będzie to 60 zł tygodniowo.
Nie trudno policzyć że tygodniowo zapłacę 15 zł więcej, miesięcznie 60 zł więcej a rocznie - 720 zł wydam więcej przy założeniu wysyłania 3x w tygodniu po 10 zakładów. To jest duża kwota.
Także czas chyba odpuścić.
Zazwyczaj wysyłam 3x w tygodniu po 10 zakładów, dawało to kwotę 45 zł tygodniowo. Teraz będzie to 60 zł tygodniowo.
Nie trudno policzyć że tygodniowo zapłacę 15 zł więcej, miesięcznie 60 zł więcej a rocznie - 720 zł wydam więcej przy założeniu wysyłania 3x w tygodniu po 10 zakładów. To jest duża kwota.
Także czas chyba odpuścić.
-
- Maniak
- Kontakt:
Jak dla Mnie to normalne Ceny od kilku lat zdrożały masakrycznie a w lotto bez zmian. Muszą sobie odbić.
Zwykła maszynka do golenia jednorazowa w biedrze po 7zł sztuka a jeszcze pamiętam czasy jak sie zarabiało 10zł na godzinę minimalnej.
Zwykła maszynka do golenia jednorazowa w biedrze po 7zł sztuka a jeszcze pamiętam czasy jak sie zarabiało 10zł na godzinę minimalnej.

-
- Maniak
- Kontakt:
Za dwa dni samo ucichnie tak jak z cenami paliw

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Z paliwami, to inna sprawa, są ceny regulowane. Tu raczej nie sądzę, że TS w przypadku spadku inflacji czy innych dobrych wiatrów nagle ogłosił obniżkę. Ale jest szansa, że niedługo w końcu zaczną padać normalne wygrane, bo pisiorów powyrzucali ze stanowisk w oddziałach. Swoje nakradli, więc może teraz coś się polepszy.

-
- Świeżak
- Kontakt:
wydaje mi sie ze takie wyniki w taka gre moga być zmieniane pod względem zestawu piłeczek które sie losuja bo minimalna zmiana ciężaru takiej kuleczki sposowduje jej szybsze wciśnięcie do dyszy ssącej
Dodano po 5 minutach 28 sekundach:
bo zakładając że te kulki mają te samą mase to wtedy jes to nie przewidywalne ale zakladajac ze jedne sa lzejsze a inne ciezszsze to zakladajac ze nagle zastosuje sie ssanie kulek do gory to wpadna te lżejsze
Dodano po 7 minutach 20 sekundach:
zakładając nawet taka roznice kilku gram na takiej kulce no to wiekszy efekt ssania nada jej wieksze przyspieszenie i wtedy wpadnie do środka ,ja tam nie twierdze że tak robią w tym lotto ale teoretycznie gdyby sie nad tym zastanowić które kulki sa wsysane to te lżejsze bo jak wytworzy sie podciśnienie to tylko te lżejsze kulki bedą wylosowane
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
podobnie wzialby ktos pilke lekarską i pilke do koszykowki i zastosowal podcisnienie to by mu wopadla pilka do kosza a nie ta lekarska ktora jest duzo cieższa i jak ktos wie ktore pileczki sa lzejsze a ktore ciesze teoretycznie powinien miec wieksza szanse na wygraną
Dodano po 5 minutach 28 sekundach:
bo zakładając że te kulki mają te samą mase to wtedy jes to nie przewidywalne ale zakladajac ze jedne sa lzejsze a inne ciezszsze to zakladajac ze nagle zastosuje sie ssanie kulek do gory to wpadna te lżejsze
Dodano po 7 minutach 20 sekundach:
zakładając nawet taka roznice kilku gram na takiej kulce no to wiekszy efekt ssania nada jej wieksze przyspieszenie i wtedy wpadnie do środka ,ja tam nie twierdze że tak robią w tym lotto ale teoretycznie gdyby sie nad tym zastanowić które kulki sa wsysane to te lżejsze bo jak wytworzy sie podciśnienie to tylko te lżejsze kulki bedą wylosowane
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
podobnie wzialby ktos pilke lekarską i pilke do koszykowki i zastosowal podcisnienie to by mu wopadla pilka do kosza a nie ta lekarska ktora jest duzo cieższa i jak ktos wie ktore pileczki sa lzejsze a ktore ciesze teoretycznie powinien miec wieksza szanse na wygraną
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Mój kuzyn tam pracuje, poleruje kulki po losowaniu. I mówi, że codziennie inny zestaw jest lżejszych. Dla przykładu podał, że wczoraj najlżejsze były kulki z numerami 5,16,26,30 ale nie wiem czy nie zmyśla... 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
To ja jestem tym kuzynem. Potwierdzam.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja jestem kulką numer 5. Potwierdzam.
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
kulka 42 jest lżejsza dlatego ostatnio była 10x
Prezes musi też z czegoś żyć Marne 30tys pensji już nie starcza.