Czysta losowość, loteria, prawdopodobieństwo etc.
Jedyny glos rozsadku w tej dyskusji...
Przepraszam po prostu nie zauważyłem. Od paragrafu 23 w dół (LOTTO)Krzysiek pisze: ↑08 wrz 2019, 14:25@AdamMini, dalej nie odpowiadasz na pytania a uciekasz sprytnie. Temat zostanie całkowicie zamknięty wieczorem i przeniesiony do śmietnika bo taka rozmowa skakając nagle z tematu A na B bez odpowiedzi na pytania jak widzisz nie ma sensu. Chcesz usilnie się czymś podzielić a z drugiej strony sprytnie zmieniasz sens rozmowy
Proszono cie na odpowiedz dotyczącą zapisu w regulaminie lotto oraz tych dwóch niby otwartych dni i co?
Ociekłeś sprytnie od tematu. Wiec albo tylko coś mówisz aby rozmowę ciągnąc albo mówic kolokwialnie robisz wszystkich w bambuko.
BTW: fakt że wypadają takie kombinacje gdzie 1 gra z 10,20,30,40 ale sobie przeanalizowałem na szybko do grudnia 2018 i są to sporadyczne losowania ciężkie do wychwycenia kiedy to nastąpi
ER33 pisze: ↑08 wrz 2019, 13:34Gościu mi też nie raczył odpowiedzieć na początku tej konwersacji na pytania odnośnie tych dwóch dni w miesiącu sprzyjających wygranej, a pytałam ze dwa razy. Odpisuje komu chce, na co chce i tylko na niektóre zawiłości. Sposób wyrażania pewnych spraw i jego język są bardzo schematyczne, automatyczne, wątki pourywane, niedokończone i do tego przeskakiwanie z jednego na drugi. Brakuje kropki nad i. A skoro tak jest jak pisze, to wygrane powinny sypać się u niego jak z rękawa albo jak liście na wietrze. W przeciwnym razie to bajkopisarstwo i narracja bez pokrycia. Zasad losowości i czystej loterii powiązanej z przypadkowością w ogóle nie przyjmuje do wiadomości. Sorry, ale takie teorie lub pseudo teorie bez wymiernych dowodów i zasadnej argumentacji nie mają kompletnie najmniejszego sensu. Przejawia się tu jedynie teoria chaosu.Krzysiek pisze: ↑07 wrz 2019, 23:11@AdamMini, żeby rozmowa miała jakikolwiek sens to wyrażaj się trochę prościej.
Zapytam drugi raz bo nie udzieliłeś odpowiedzi. O jaki punkt regulaminu gier Lotto ci chodzi?
Dwa, uchyl trochę rąbka tajemnicy z tymi dwoma otwartymi dniami na wygraną w Mini bo jak widzisz sam, chcesz coś powiedzieć - zasugerować a tak naprawdę uciekasz od tematu. Na pewno inni będą mieli na twoje wypowiedzi inny pogląd bo tak to niestety większość tu nie za bardzo daje wiarę.
No bo inaczej to szkoda w ogóle ciągnąc temat.
Błąd. Z liczbami wygrało wielu, ale w stosunku do całej populacji ziemi faktycznie jest ich mało.
Błąd. Nie z liczbami, a z loterią udaje się czasem wygrać. Wstrzelić się w losowość i loteryjność, a więc wkomponować się w prawdopodobieństwo takie czy inne, proste bądź złożone. Natomiast z liczbami się nie wygra, gdyż całym naszym życiem rządzą liczby. Wszystkim rządzą liczby i rządzi matematyka, ponieważ wszystko się z tych cyfr i liczb składa.
AgaMarusia11 pisze: ↑08 wrz 2019, 14:49A właściwie to dlaczego zamykać temat? Przynajmniej coś się dzieje, AdamMini nikogo nie obraził, ma swoją teorie, czy słuszną czy nie, to już chyba mniej ważne.
Myślę, że każdy z nas jakąś ma, tylko nie wszyscy chcą się nią dzielić na forum, być może w obawie o wyśmianie przez innych użytkowników.
Ja uważam, że nie jest całkiem pozbawione racji to, co AdamMini pisze. Osobiście myślę, że Lotto jest ustawione, to są maszyny, wszystko można ustawić, wagę kuli, jakiś chip w środku, który sprawia, że to ona, a nie inna jest „wylosowana”. Zauważcie jak mało jest teraz wygranych pierwszego stopnia. Nie wszyscy pewnie pamiętają ręczne losowania, i wygrane pierwszego stopnia praktycznie przy każdym losowaniu. Przy dzisiejszej technice wątpię, aby losowania były pozostawione losowi![]()
Ok. W przyszłym tygodniu będzie system 10. O tym czy będzie to wtorek, czy czwartek dowiem się dopiero w poniedziałek, gdy oficjalnie klepną wyniki. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 11 gości