Przewidywanie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Stawiałem wszystko na 6 i 10 a mimo to wiecie co ! NIC !
Kilka dwójek 10/42 bo oczywiście 42 teraz co drugie losowanie musi wypadać...
Skreślałem wszystkie cyferki od 1 do 42 oprócz ! No właśnie oprócz 33. I ta właśnie 33 wypadła i być może dlatego, że wypadła nie miałem żadnej trójki!
Ja nie wierzę w losowość tej gry ! Ale to tylko moje zdanie i wcale nie musicie się z tym zgadzać.
Dodano po 31 minutach 12 sekundach:
Nie piszę sobie ot tak ! zobaczcie ostatnie 10 losowań i cyfrę 42. W co ona się układa... w jakiś powtarzalny układ (stała amplituda) co jest nie losowe !
Skreślałem wszystkie cyferki od 1 do 42 oprócz ! No właśnie oprócz 33. I ta właśnie 33 wypadła i być może dlatego, że wypadła nie miałem żadnej trójki!
Ja nie wierzę w losowość tej gry ! Ale to tylko moje zdanie i wcale nie musicie się z tym zgadzać.
Nie piszę sobie ot tak ! zobaczcie ostatnie 10 losowań i cyfrę 42. W co ona się układa... w jakiś powtarzalny układ (stała amplituda) co jest nie losowe !
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No ja właśnie wczoraj oglądając transmisję Lotto od razu pomyślałem o Twoich założeniach 6,10 …. no i patrz wczoraj jest i ta liczba 42 co do której nie jestem przekonany a ona się pojawiaSystem pisze: ↑17 wrz 2024, 9:08Stawiałem wszystko na 6 i 10 a mimo to wiecie co ! NIC !
-
- Maniak
- Kontakt:
Nie mam już pomysłu !
Może ja się dwoję , troję a to wszystko to tylko wielka ściema! Zamykają kolektury, komputer wybiera najlepszy zestaw i to wszystko. Zajmuje to tylko kilka sekund.
Może ja się dwoję , troję a to wszystko to tylko wielka ściema! Zamykają kolektury, komputer wybiera najlepszy zestaw i to wszystko. Zajmuje to tylko kilka sekund.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Moim zdaniem tutaj po prostu trzeba skreślić taki zestaw liczb, który najmniej się powtórzy wśród graczy, pomimo tego że często jednego dnia potrafi być kilka "piątek"
Dodano po 48 sekundach:
Więc jest to wg mnie pewna rywalizacja pomiędzy graczami.
Dodano po 48 sekundach:
-
- Maniak
- Kontakt:
Dodano po 48 sekundach:
[/quote]
Bo to jest rywalizacja pomiędzy graczami i w dodatku Oni to wykorzystują dla siebie biorąc większość zysków !!!
Zarządzają pieniędzmi , które są od graczy ! I według mnie cała kwota po odliczeniu kosztów powinna trafiać na wygrane ! A tak nie jest !
Skoro to państwowa gra to tak powinno być , że pieniądze wracają dla wygranych a nie po lewych kieszeniach się to rozchodzi... Tak jak to jest wszędzie w państwowych instytucjach ! Korupcja , złodziejstwo, kombinatorstwo, układy i układziki.
[/quote]
Bo to jest rywalizacja pomiędzy graczami i w dodatku Oni to wykorzystują dla siebie biorąc większość zysków !!!
Zarządzają pieniędzmi , które są od graczy ! I według mnie cała kwota po odliczeniu kosztów powinna trafiać na wygrane ! A tak nie jest !
Skoro to państwowa gra to tak powinno być , że pieniądze wracają dla wygranych a nie po lewych kieszeniach się to rozchodzi... Tak jak to jest wszędzie w państwowych instytucjach ! Korupcja , złodziejstwo, kombinatorstwo, układy i układziki.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No jest dużo prawdy w tym , wg mnie to właśnie są wybierane te zestawy liczb, które najmniej się powtórzyły , a już najlepiej jak żaden trafnie nie jest skreślony a ostatecznie max do 5 piątek , bo więcej nie widziałem. Kwestia żeby się wstrzelić w te wybrane.
-
- Maniak
- Kontakt:
No właśnie dlatego ciężko trafić trójkę podczas tzw. kumulacji lub czwórkę za którą można wyrwać nawet ponad 1400zł.
Zazwyczaj to marne 20 z groszami za trójkę a za czwórkę picet. Co i tak ciężko trafić i trzeba się na kombinować nie mało.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Koledzy! Apeluję o zaprzestanie pisania głupot!
No ile Wam trzeba, żeby zrozumieć kwestie losowości? Ile można słuchać i czytać o tym, że Lotto ustawia wyniki? Oni nie muszą tego robić! Za nich robi to zwykły los.. Jedynie można ich rugać za ustalanie niskich wygranych, nic ponad to.
Wystarczy wpisać sobie na multipasko symulację własnych liczb i macie odpowiedź. Wpiszcie sobie z 10 zakładów prostych w Mini i przejrzyjcie swoje typowanie na przykładzie chociażby ostatniego roku. Może kilka trójek i to wszystko. Jak się czwórka tam pojawi, to będzie cud.
Wystarczy odwrócić w ten sposób typowanie i czarno na białym widać, że trafić trzy albo cztery liczby w jednym rządku to niełatwa sprawa.
A Wy ciągle te teorie spiskowe?

No ile Wam trzeba, żeby zrozumieć kwestie losowości? Ile można słuchać i czytać o tym, że Lotto ustawia wyniki? Oni nie muszą tego robić! Za nich robi to zwykły los.. Jedynie można ich rugać za ustalanie niskich wygranych, nic ponad to.
Wystarczy wpisać sobie na multipasko symulację własnych liczb i macie odpowiedź. Wpiszcie sobie z 10 zakładów prostych w Mini i przejrzyjcie swoje typowanie na przykładzie chociażby ostatniego roku. Może kilka trójek i to wszystko. Jak się czwórka tam pojawi, to będzie cud.
Wystarczy odwrócić w ten sposób typowanie i czarno na białym widać, że trafić trzy albo cztery liczby w jednym rządku to niełatwa sprawa.
A Wy ciągle te teorie spiskowe?

-
- Maniak
- Kontakt:
Ja pamiętam jeszcze kupony z kalkami... ojciec wtedy trafił dwie piątki w dużego lotka. Czwórki i trójki wpadały co róż a od wielkiej zmiany nic ! Totalnie nic ! Ja przez rok trafiłem tylko marnie płatna trójkę , dlatego nie gram już w lotto tak samo keno i inne dziadostwa w które nic już si~ę nie wygrywa a tylko dorabia ich !pablovsky pisze: ↑17 wrz 2024, 13:45Koledzy! Apeluję o zaprzestanie pisania głupot!![]()
A Wy ciągle te teorie spiskowe?![]()
To , że mają natychmiast wgląd i informację o numerach jakie skreślamy ułamek sekundy po zeskanowaniu kuponu to chyba każdy wie !
Tak samo jak chwila po losowaniu już są ilości wygranych w internecie na stronie.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Drogi kolego pablovsky mam takie spostrzeżenia jak napisałem i ja Twoich opinii nie oceniam , tak więc szanuj czyjeś zdanie ok ?bo Twój tok rozumowania też wydaje się głupi