Kupon na jeden zaklad

Marek2807
Janusz Gry
Kontakt:

Kupon na jeden zaklad

Post autor: Marek2807 » 18 lis 2024, 12:29

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: Kupon na jeden zaklad

Post autor: pablovsky » 18 lis 2024, 14:08

Wyniki mogą być dwa, wygrasz lub nic nie wygrasz. Ta druga opcja wydaje się bardziej prawdopodobna. Ale zakładając, że masz sporo farta, to wygrasz. Teraz możesz zdecydować.
Jeżeli oczekujesz innej odpowiedzi, to mogę Ci podpowiedzieć, abyś w ogóle odpuścił temat, szkoda Twojej kasy. Ale jeśli już chcesz, to próbuj, nikt nie wie co przyniesie los... Poczytaj forum, jest mnóstwo tematów odnośnie różnych sposobów gry. Znajdziesz coś, gwarantuję.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 18 lis 2024, 14:10

Ja wysłałem 1 zakład na CT i codziennie przez jakiś czas sprawdzałem to jak była jedynka to jakiś cud nad cudami i nic więcej.

aera
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: aera » 18 lis 2024, 14:59

Najlepszy, a przede wszystkim darmowy jest test wsteczny. Proponuję wybrać sobie jakiś zestaw liczb i sprawdzić wstecz na sto losowań. Robię tak, gdy mnie nachodzą głupie pomysły, jak np. kupno drogiego systemu.. :lol: Poza tym mam ulubiony zestaw liczb, który sobie sprawdzam prawie codziennie czy, a nóż padnie w jakieś grze i co? I BARDZO DOBRZE, ŻE NIGDY NA TE LICZBY NIE POSTAWIEM ZŁOTÓWKI! :lol:

Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Post autor: bazylia » 18 lis 2024, 17:06

aera pisze:
18 lis 2024, 14:59
Najlepszy, a przede wszystkim darmowy jest test wsteczny. Proponuję wybrać sobie jakiś zestaw liczb i sprawdzić wstecz na sto losowań.
:geek: Dobra metoda..

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 18 lis 2024, 17:44

To fakt. Jak w narzędziach na Multipasko robiłem symulację swoich liczb, to odechciewa się grać.
Jak każdy - mam ulubione, wpisałem kiedyś na ileś losowań wstecz, to wyszło, już dokładnie nie pamiętam, że czwórka w Mini z moich liczb wpadła bodajże w 2002 roku. :lol:

Madziara
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Madziara » 01 sty 2025, 12:27

To ja Wam opowiem mój przypadek. Gram w lotto na własne liczby od jakichś 3 lat, może trochę dłużej. Zdarzyła się kilka razy trójka, raz czwórka (wtedy wyszło 36 zł za czwórkę, bo tak dużo osób wygrało).
Nie oglądam losowań, sprawdzam wyniki w internecie.
W ciągu roku może oglądałam 4 losowania.
I któregoś razu akurat leciało losowanie jak przełączałam po kanałach, to mówię do siebie: „dobra, obejrzę”.
Zanim doszliśmy do losowania lotto, były inne losowania. Między innymi „extra pensji”. I co? Moje liczby!!!
Tyle, że w lotto skreśla się 6 liczb, a w extra pensji 5 liczb, więc nie wiadomo którą bym „wywaliła”. (W moich liczbach lotto najwyższa jest 27, więc każda mogłaby zostać do extra pensji). I w extra pensji jeszcze dodatkowo skreśla się jedna liczbę z czterech, też nie wiem co bym skreśliła…
Ale nawet nie wiecie, jakie to dziwne uczucie, jak losują Wasze liczby w innej grze.
I jeszcze pytanie: dlaczego widziałam akurat to losowanie? Przecież zazwyczaj ich nie oglądam, a nie sprawdzam też wyników innych gier (jeśli nie brałam w nich udziału).
Gdybym go nie obejrzała, to bym po prostu nie wiedziała że te liczby padły.
Czy to znaczy, że mam aż takiego pecha? Los chciał mi zagrać ma nosie?
Na to wychodzi, jak wezmę pod uwagę to, że moja wygrana kiedyś czwórka wynosiła 36 zł.

Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Mowa o jednym zakładzie…

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 01 sty 2025, 12:56

Cóż, żona gra w EP na swoje stałe liczby, jednak kilka dni temu nie wysłała kuponu i wylosowali te 5 liczb :cool:

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 01 sty 2025, 19:05

KrZySiEk8964 pisze:
01 sty 2025, 13:49
Ja w Multi Multi mam stały zestaw 5 liczb, który co roku daje 5 z 5 o tej samej porze. Tak się stało w zeszłym roku, że minąłem się z nim o 2 dni, czyli kupon się skończył, a za 2 dni wylosowali moje liczby. W tym roku już wiem, żeby mu nie odpuszczać ani dnia i czekam na stawce x2 i 28 losowaniach, aż wyskoczy. W końcu 1400 zł po ulicy nie chodzi 🙂
To możesz tutaj podać 5 są gwarantowane w mm. Nawet jakby trafiło mln osób .

Terrorblade
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Terrorblade » 01 sty 2025, 19:12

KrZySiEk8964 pisze:
01 sty 2025, 13:49
Ja w Multi Multi mam stały zestaw 5 liczb, który co roku daje 5 z 5 o tej samej porze. Tak się stało w zeszłym roku, że minąłem się z nim o 2 dni, czyli kupon się skończył, a za 2 dni wylosowali moje liczby. W tym roku już wiem, żeby mu nie odpuszczać ani dnia i czekam na stawce x2 i 28 losowaniach, aż wyskoczy. W końcu 1400 zł po ulicy nie chodzi 🙂
Skoro jesteś pewien, to graj na stawce 10. Jeżeli te liczby mają paść w najbliższych losowaniach, to inwestycja i tak się opłaci ;)

ODPOWIEDZ