Gra systemem więcej liczb w zakładzie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Gra systemem więcej liczb w zakładzie
Cześć, mam pytanie. Czy polecacie grać systemem (więcej liczb w jednym zakładzie). Jak u was to wygląda
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Gra systemem więcej liczb w zakładzie
Przewiduje się tylko do przodu a nie wstecz 
Wstecz nie działa przewidywanie numerów w lotka
Kilka razy puszczałem systemem mini lotto na 6 skreśleń i na 7.
Wiadomo wychodzi dużo drożej a tak samo trudno cokolwiek trafić. Zazwyczaj wchodziła tylko jedyneczka.
Wysyłać więcej zakładów tak jak na podstawowe 5 skreśleń nie bardzo się też opłaca.
Przykładowo wysyłam kupon z 8 zakładami na 5 skreśleń 12 zł. Trafię trójkę to jestem do przodu. A kupon z 8 zakładami na 6 skreśleń kosztuje już 72 zł i przy trafieniu trójki już się nie wróci. No chyba że będzie dobrze płatna bo raz miałem taką trójkę za którą płacili 52 zł. Zazwyczaj trójka to około 20 parę złotych.
Systemem to się opłaca trafić czwórkę.
Raz na jakiś czas można wysłać trzy zaklady systemem ale więcej to chyba nie.
Wstecz nie działa przewidywanie numerów w lotka
Kilka razy puszczałem systemem mini lotto na 6 skreśleń i na 7.
Wiadomo wychodzi dużo drożej a tak samo trudno cokolwiek trafić. Zazwyczaj wchodziła tylko jedyneczka.
Wysyłać więcej zakładów tak jak na podstawowe 5 skreśleń nie bardzo się też opłaca.
Przykładowo wysyłam kupon z 8 zakładami na 5 skreśleń 12 zł. Trafię trójkę to jestem do przodu. A kupon z 8 zakładami na 6 skreśleń kosztuje już 72 zł i przy trafieniu trójki już się nie wróci. No chyba że będzie dobrze płatna bo raz miałem taką trójkę za którą płacili 52 zł. Zazwyczaj trójka to około 20 parę złotych.
Systemem to się opłaca trafić czwórkę.
Raz na jakiś czas można wysłać trzy zaklady systemem ale więcej to chyba nie.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Uważacie, że gra systemem to tylko zachęta dla graczy, czy rzeczywiście większa szansa na trafienie "5". Kiedyś z ciekawości sprawdziłem ile było wygranych grając systemem na przestrzeni bodajże 3 lat. Z tego co pamiętam najwięcej wygranych było grając systemem na 8-9 liczb. Jeżeli mielibyście postawić jeden zakład np 9 liczb to własne liczby czy chybił trafił.
-
- Maniak
- Kontakt:
Potrenuj najpierw na 5 skreśleń wybierając 10 liczb z 42 i podziel te 10 wybranych liczb na dwa zakłady...
Zobaczysz , że nie tak łatwo trafić dwójkę z wybranych 10 z 42 liczb.
To samo będzie w systemie na 8, 9 czy 10 skreśleń a bulić trzeba niestety
Zobaczysz , że nie tak łatwo trafić dwójkę z wybranych 10 z 42 liczb.
To samo będzie w systemie na 8, 9 czy 10 skreśleń a bulić trzeba niestety