Gra system 7
-
- Cyc
- Kontakt:
Gra system 7
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Re: Gra system 7
Ja uważam mimo wszystko że lepiej S7, nie jest to przesadnie drogi system a trafić trójkę raz kiedyś na zwykłym zakładzie to grosze
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Raz na ileś podejsc do S7 dalo wynik i to fajny też bym brał tą opcje 

A big dream to travel far...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
jako ze grałem wszystkimi systemami od 7 do 12 tylko 6 wydawał mi się za słaby
czasem coś się trfaiło ale za zwyczaj było się mega dużo w plecy zdecydowanie odradzam jakikolwiek i lepiej grać tymi 20 zakładami na 10 losowań !

-
- Maniak
- Kontakt:
Też jestem tego samego zdania, tylko nie 20 zakładów prostych a 21 ma sia za 1 zaklad system 7.
Grałem systemem 6 i raz na jakiś czas 7.
Ostatnio puściłem na jedno losowanie 4 zakłady system 6 i wpadły tylko dwójki.
System 7 na siedem losowań to musi wpaść czwórka bo przy trójce jak są tak nisko płatne zazwyczaj, to się nie wróci.
Wysyłając 1 zakład system 7 co najwyżej można spodziewać się dwójeczki.
Ale jeśli ktoś ma kasę to mam już przygotowane 9 zakładów prostych na dzisiejsze losowanie i można je przekształcić w system 7
Wygrana dzielimy się na pół

Grałem systemem 6 i raz na jakiś czas 7.
Ostatnio puściłem na jedno losowanie 4 zakłady system 6 i wpadły tylko dwójki.
System 7 na siedem losowań to musi wpaść czwórka bo przy trójce jak są tak nisko płatne zazwyczaj, to się nie wróci.
Wysyłając 1 zakład system 7 co najwyżej można spodziewać się dwójeczki.
Ale jeśli ktoś ma kasę to mam już przygotowane 9 zakładów prostych na dzisiejsze losowanie i można je przekształcić w system 7
Wygrana dzielimy się na pół
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Moim zdaniem systemy, to bardzo dobry sposób na trafienie głównej wygranej, ale niewiele zwiększają prawdopodobieństwo na zwykłą „trójkę”. System są dla tych którzy mają więcej kasy, aby się szybciej wyzerowali z kasy. Dla każdego coś miłego 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Zgadzam się, grę systemową wymyślili w Lotto, żeby więcej skubać klientów. Szanse są niewiele większe, a koszt nieporównywalnie wzrasta.
Osobiście gram wyłącznie pojedyncze zakłady na zasadzie "masz trafić, to trafisz".
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
W pełnie się zgadzam z tym ,że system to najpewniejszy drenaż kieszeni.
Na Sylwestra puściliśmy ze znajomymi 12/42 -koszt 1188 zł i nie trafiła się nawet jedna liczba...
A może gdyby za to puścić 792 "prostaki" była by chociaż trójka
Na Sylwestra puściliśmy ze znajomymi 12/42 -koszt 1188 zł i nie trafiła się nawet jedna liczba...
A może gdyby za to puścić 792 "prostaki" była by chociaż trójka

Krakuska - świruska

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Myślę że było by z 4-6 może 7 trójek z dwoma oboki do czwórki hehe na pewno by się co koleiek trafiło
-
- Maniak
- Kontakt:
Nie zakładam nowego temu bo gra systemem 6 czy 7 to i tak zawsze wychodzi to samo czy zagram systemem 6 czy 7 zawsze tylko jedna cyfra trafiona 
Nie polecam gry systemem ! A ta pani co wczoraj coś tam trafila systemem 8 to miała mega mega farta !
Nie polecam gry systemem ! A ta pani co wczoraj coś tam trafila systemem 8 to miała mega mega farta !