Teorie Spiskowe DL
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Teorie Spiskowe DL
To napisałem bardziej w formie żartu, ale jak dla mnie Totek od dobrych kilku lat to nie jest już ta dawną firma budząca zaufanie. Przekonałem się nawet o tym niedawno, kiedy to padło w Polsce chyba 11 szóstek. Zachowali się jak dla mnie naprawdę dziwnie, nagle podając przy każdej wygranej szczegóły dotyczące kuponu jak ktoś zagrał, ile zakładów itd... mimo że praktycznie nigdy tego nie robią, a niekiedy nawet przy dużych wygranych nie byli łaskawi ujawnić czy zwycięzca grał sam czy na chybił. Nagle bojąc się posądzeń o wał, odsłonili karty, nie patrząc nawet na to że w jakieś małej wsi gdzie kilka osób od lat puszcza kupony u tej samej pani w sklepie, takie szczegóły mogą pomóc ustalić kto wygrał główną wygraną.
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A jak wspominałem już, co raz bardziej przekonują że wała robią hahahaha.
To skoro problem, ciężko trafić 6, to w drugą stronę takie 11 x 6 ,też powinno zdarzać się częściej.
No skoro rachunek prawdopodobieństwa haha, to raczej działa w dwie strony, a nie tylko, że W TO NIE IDZIE WYGRAĆ

To skoro problem, ciężko trafić 6, to w drugą stronę takie 11 x 6 ,też powinno zdarzać się częściej.
No skoro rachunek prawdopodobieństwa haha, to raczej działa w dwie strony, a nie tylko, że W TO NIE IDZIE WYGRAĆ
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Też mi się tak wydaje, że skoro to wszystko ślepy los, to takie sytuacje kiedy pada 20 szóstek w dwóch losowaniach pod rząd, powinny się zdarzać równie często jak brak szóstki przez pół roku.

-
- Świeżak
- Kontakt:
Jedyne z czym się nie zgodzę to metoda gry jaką wybrali zwycięzcy. Na Facebooku informują o tym czy opcja zagraj ponownie, na ile losowań (chociaż przeważnie piszą coś w stylu kilka zakładów na wiele losowań). Nie mniej wydaje mi się że sztucznie zawyżają tą kumulacja a ludzi gra co raz mniej. Po przekroczeniu tych 25 mln więcej ludzi jednak puśc zakład dla zasady.Belzebabka pisze: ↑25 sty 2025, 14:26To napisałem bardziej w formie żartu, ale jak dla mnie Totek od dobrych kilku lat to nie jest już ta dawną firma budząca zaufanie. Przekonałem się nawet o tym niedawno, kiedy to padło w Polsce chyba 11 szóstek. Zachowali się jak dla mnie naprawdę dziwnie, nagle podając przy każdej wygranej szczegóły dotyczące kuponu jak ktoś zagrał, ile zakładów itd... mimo że praktycznie nigdy tego nie robią, a niekiedy nawet przy dużych wygranych nie byli łaskawi ujawnić czy zwycięzca grał sam czy na chybił. Nagle bojąc się posądzeń o wał, odsłonili karty, nie patrząc nawet na to że w jakieś małej wsi gdzie kilka osób od lat puszcza kupony u tej samej pani w sklepie, takie szczegóły mogą pomóc ustalić kto wygrał główną wygraną.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dziękuję za informację, że na Fejsie coś takiego podają. Ja zawsze sprawdzam ich komunikaty, w dziale aktualności na stronie Lotto. Niemniej z tego co piszesz to wygląda, że te informacje na Fejsie najczęściej są tak samo lakoniczne jak te w aktualnościach.teamdox pisze: ↑26 sty 2025, 21:38Jedyne z czym się nie zgodzę to metoda gry jaką wybrali zwycięzcy. Na Facebooku informują o tym czy opcja zagraj ponownie, na ile losowań (chociaż przeważnie piszą coś w stylu kilka zakładów na wiele losowań).Belzebabka pisze: ↑25 sty 2025, 14:26To napisałem bardziej w formie żartu, ale jak dla mnie Totek od dobrych kilku lat to nie jest już ta dawną firma budząca zaufanie. Przekonałem się nawet o tym niedawno, kiedy to padło w Polsce chyba 11 szóstek. Zachowali się jak dla mnie naprawdę dziwnie, nagle podając przy każdej wygranej szczegóły dotyczące kuponu jak ktoś zagrał, ile zakładów itd... mimo że praktycznie nigdy tego nie robią, a niekiedy nawet przy dużych wygranych nie byli łaskawi ujawnić czy zwycięzca grał sam czy na chybił. Nagle bojąc się posądzeń o wał, odsłonili karty, nie patrząc nawet na to że w jakieś małej wsi gdzie kilka osób od lat puszcza kupony u tej samej pani w sklepie,
Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
Jak dla mnie to firma, która podlega politykom zdolnym do każdego świństwa niezależnie z jakiej są partii,, powinna raz na rok być kontrolowana, przez jakiś niezależny, najlepiej zagraniczny podmiot, a raport z takiej kontroli dostępny dla graczy w internecie. I nie piszę tego jako jakiś rozczarowany Janusz, który nie może trafić trójki, bo wiadomo, na czym polega hazard, ale chciałbym mieć pewność, że gracz który puszcza zakład za dwa złote ma takie same szanse na wygraną jak ten który gra za 20 tysięcy a nad wszystkim czuwa ślepy los a nie jakiś algorytm.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jak można mieć pełne zaufanie do przedsiębiorstwa, w którym pracują ludzie z tak pięknym "dorobkiem zawodowym"
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/szymon-gawryszczak-wiceprezes-totalizatora-sportowego-spolka-mediana-sok-z-buraka