Podwyżki .....
-
Belzebabka
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Podwyżki .....
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
System
- Maniak
- Kontakt:
Szybsze kumulacje ? O co tu chodzi , może ktoś wyjaśnić !
Rozumiem, ze jak by obniżyli z 3 zł na 1 zł to było by mniej i krótsze kumulacje ! Ale jak podniosą cenę zakładu to kumulacja która teraz przy 3 zł już sie ciągnie czasem tygodniami to teraz będzie jeszcze dłużej się ciągnąć !
Co tu będzie szybsze ?
Rozumiem, ze jak by obniżyli z 3 zł na 1 zł to było by mniej i krótsze kumulacje ! Ale jak podniosą cenę zakładu to kumulacja która teraz przy 3 zł już sie ciągnie czasem tygodniami to teraz będzie jeszcze dłużej się ciągnąć !
Co tu będzie szybsze ?
- Załączniki
-
- Lotto.JPG (80.36 KiB) Przejrzano 1010 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:09:19 11:07:37Image taken on:19 wrz 2025, 9:07
-
ralfek
- Cwaniak
- Kontakt:
Już prawie miesiąc mija odkąd wiemy co się zmieni System, a ty nie ogarniasz. Szybciej wg. totka = rośnie minimalna kwota za szóstkę (3M), oraz dodatkowo rośnie pula przeznaczana na szóstkę o parę procent (44->49). To znaczy szybciej (więcej).
-
System
- Maniak
- Kontakt:
Przeczytaj dokładnie co napisałem.
- Adamsky88
- Świeżak
- Kontakt:
-
System
- Maniak
- Kontakt:
- Boguszek
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie będzie żadnej podwyżki zadzwoniłem do szefa lottoi powiedziałam że jak zrobi podwyżkę to jego zdjęcia trafią i kochanki do sieci 
-
Belzebabka
- Cwaniak
- Kontakt:
Zapomniałeś go jeszcze poinformować, że wzrośnie również podatek od wygranej z 10 do 15 procent.,
Tak na marginesie to jak to możliwe, że drożeje od 1 października, jak ja tydzień temu puściłem Lotto z Plusem na 10 losowań do 7 października, i zapłaciłem starą cenę.
Dodano po 5 minutach 24 sekundach:
Zastanawia mnie również jak będzie, z podwyżką podatku w Ekstra Pensji. Starożytna maksyma " Lex retro non agit" mówi, że prawo nie działa wstecz. Zatem podejrzewam, że osoby które wygrały przed podwyżką będą mieć 10 procent podatku, ale znając zachłanność naszego państwa, nie zdziwię się jak zwycięzcy przy odbiorze wygranej, podpisują jakiś aneksik, że podatek będzie rósł przez 20 lat zgodnie z wolą państwa.
-
Swerse
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ha ha ha podwyżki wstrzymane !!!!
-
Kristo
- Janusz Gry
- Kontakt:
Właśnie ... w ostatnim tygodniu rozmawiałem z 3-4 kolektorami i wszyscy twierdzili, że jako pracownicy Lotto dotychczas nie otrzymali żadnej oficjalnej informacji związanej z podwyżkami Lotto i na obecną chwilę dla nich to jakieś medialne spekulacje zwłaszcza, że jak w poprzednim roku miała miejsce podwyżka ceny Mini to taka informacja była przekazana z kilkutygodniowym wyprzedzeniem. Dzisiaj była możliwość zakupienia zakładu na 10 losowań (do 11.10.2025) gdy w poprzednim roku przy zmianie ceny Mini nie było możliwości zakupu zakładu obejmującego okres przed i po zmianie ceny.