Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto

aera
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto

Post autor: aera » 12 lis 2024, 15:56

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

lago
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: lago » 12 lis 2024, 16:26

aera pisze:
12 lis 2024, 15:56
Bezpieczniej jest grać online. Chociaż dlatego, że eliminujemy kontakt z postronnymi świadkami w kolekturze i w oddziale. Totalizator już chyba przelewa większe wygrane bez konieczności stawiania się osobiście w oddziale. Poza tym odpada reklama szczęśliwiej kolektury, oraz niepotrzebny rozgłos na osiedlu i domysły, który to ze stałych bywalców wygrał, a który nie...
od 2280 zł w wzwyż musisz śmigać po wygraną do siedzimy totalizatora i wypełnić kilka druków.. takie buty

aera
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: aera » 12 lis 2024, 18:19

lago pisze:
12 lis 2024, 16:26
od 2280 zł w wzwyż musisz śmigać po wygraną do siedzimy totalizatora i wypełnić kilka druków.. takie buty
Nie wygrałem dużej kasy to nie wiem, ale coś mi się zdaje, że były przypadki takich przelewów „z zaskoczenia”. Oczywiście, gdy masz potwierdzone dane osobowe przez bankowość. Słyszałem o przelewie na 9 tys. i 22 tys. ale nie chce wprowadzać w błąd, bo może to nieprawda... :roll:

Belzebabka
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 12 lis 2024, 21:32

aera pisze:
12 lis 2024, 15:56
Bezpieczniej jest grać online. Chociaż dlatego, że eliminujemy kontakt z postronnymi świadkami w kolekturze i w oddziale.
Kurcze to brzmi jakby chodziło o jakiegoś świadka koronnego, który ma zeznawać przeciwko 'łódzkiej ośmiornicy", a nie o skromnego gracza Lotto. :lol: :P ;)

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 14 lis 2024, 0:07

Przy wygranej głównej online nie obejdzie się bez wizyty w oddziale. I przy informacji na maila jest to wyraźnie zaznaczone.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

vesper
Świeżak
Kontakt:

Post autor: vesper » 14 lis 2024, 8:36

Brzmisz jak ktoś kto miał tą przyjemność dostać takiego maila :P

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 14 lis 2024, 10:13

vesper pisze:
14 lis 2024, 8:36
Krzysiek przecież zgarnął 14 mln, jak była kumulacja w zeszłym roku jakoś. Nie wiedziałeś? :cool:

Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Post autor: bazylia » 14 lis 2024, 12:54

pablovsky pisze:
14 lis 2024, 10:13
vesper pisze:
14 lis 2024, 8:36
Krzysiek przecież zgarnął 14 mln, jak była kumulacja w zeszłym roku jakoś. Nie wiedziałeś? :cool:
Nie pierwszy raz... "I znowu chajs"

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 14 lis 2024, 21:55

Widzę że fantazje macie :lol: :lol:
Nie. Nie trafiłem głównej.
Jeśli chodzi o to co napisałem to cytuje tylko to co ktoś tu na forum już raz pisał tylko nie pamiętam kto. Pytał o to samo.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

teamdox
Świeżak
Kontakt:

Post autor: teamdox » 21 lis 2024, 21:27

Opowiem Wam jaką miałem dzisiaj ciekawą sytuację. Kupowałem zdrapki w punkcie Lotto w Katowicach, punkt w Auchanie przy DTŚ. Brałem Świąteczny Kalendarz i Pani pytała czy mam jakieś konkretne numery ale ja odpowiedziałem, żeby Pani dala po kolei.. za mną stał Pan. Wiek na oko około 45-50, wyluzowany, uśmiechnięty, sprawdzał w czytniku swoje kupony. Powiedział że rzadko się zdarza żeby w liczbowej grze jak choćby lotto padały liczby po kolei i czeka aż wylosują szóstkę z numerem jeden po drugim. Chwilę rozmawialiśmy o ostatniej sytuacji w której padło 11 szóstek. Powiedzial że trochę szczęście w nieszczęściu dla grających bo mogli liczyć na więcej.. I powiedzial że kilka lat temu trafil szóstkę w Lotto Plus w Katowicach grając na tysiącleciu. Kto z okolic ten wie że to bardzo blisko. Byłem trochę w szoku i uśmiechnąłem się, bo widać że Pan mówił to z dumą, z radością, widać że poprawiło to jego komfort życia. Taka na prawdę pozytywna radość. Mowil że właśnie wtedy padły liczby blisko siebie i prawie jeden po drugim. Pogratulowałem mu szczerze.

Sprawdziłem i losowanie było w 2019 roku i szczęśliwe liczby to 4,5,16,41,47,49. Wygrana na Piastów 8 w Katowicach ;)

Pomyślałem że się podzielę i wleje trochę nadziei tym którzy grają tak jak ja i liczą że kiedyś ich los też się odmieni. :)

ODPOWIEDZ