Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
od 2280 zł w wzwyż musisz śmigać po wygraną do siedzimy totalizatora i wypełnić kilka druków.. takie butyaera pisze: ↑12 lis 2024, 15:56Bezpieczniej jest grać online. Chociaż dlatego, że eliminujemy kontakt z postronnymi świadkami w kolekturze i w oddziale. Totalizator już chyba przelewa większe wygrane bez konieczności stawiania się osobiście w oddziale. Poza tym odpada reklama szczęśliwiej kolektury, oraz niepotrzebny rozgłos na osiedlu i domysły, który to ze stałych bywalców wygrał, a który nie...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie wygrałem dużej kasy to nie wiem, ale coś mi się zdaje, że były przypadki takich przelewów „z zaskoczenia”. Oczywiście, gdy masz potwierdzone dane osobowe przez bankowość. Słyszałem o przelewie na 9 tys. i 22 tys. ale nie chce wprowadzać w błąd, bo może to nieprawda...

-
- Cwaniak
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Przy wygranej głównej online nie obejdzie się bez wizyty w oddziale. I przy informacji na maila jest to wyraźnie zaznaczone.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Brzmisz jak ktoś kto miał tą przyjemność dostać takiego maila 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Widzę że fantazje macie
Nie. Nie trafiłem głównej.
Jeśli chodzi o to co napisałem to cytuje tylko to co ktoś tu na forum już raz pisał tylko nie pamiętam kto. Pytał o to samo.

Nie. Nie trafiłem głównej.
Jeśli chodzi o to co napisałem to cytuje tylko to co ktoś tu na forum już raz pisał tylko nie pamiętam kto. Pytał o to samo.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Opowiem Wam jaką miałem dzisiaj ciekawą sytuację. Kupowałem zdrapki w punkcie Lotto w Katowicach, punkt w Auchanie przy DTŚ. Brałem Świąteczny Kalendarz i Pani pytała czy mam jakieś konkretne numery ale ja odpowiedziałem, żeby Pani dala po kolei.. za mną stał Pan. Wiek na oko około 45-50, wyluzowany, uśmiechnięty, sprawdzał w czytniku swoje kupony. Powiedział że rzadko się zdarza żeby w liczbowej grze jak choćby lotto padały liczby po kolei i czeka aż wylosują szóstkę z numerem jeden po drugim. Chwilę rozmawialiśmy o ostatniej sytuacji w której padło 11 szóstek. Powiedzial że trochę szczęście w nieszczęściu dla grających bo mogli liczyć na więcej.. I powiedzial że kilka lat temu trafil szóstkę w Lotto Plus w Katowicach grając na tysiącleciu. Kto z okolic ten wie że to bardzo blisko. Byłem trochę w szoku i uśmiechnąłem się, bo widać że Pan mówił to z dumą, z radością, widać że poprawiło to jego komfort życia. Taka na prawdę pozytywna radość. Mowil że właśnie wtedy padły liczby blisko siebie i prawie jeden po drugim. Pogratulowałem mu szczerze.
Sprawdziłem i losowanie było w 2019 roku i szczęśliwe liczby to 4,5,16,41,47,49. Wygrana na Piastów 8 w Katowicach
Pomyślałem że się podzielę i wleje trochę nadziei tym którzy grają tak jak ja i liczą że kiedyś ich los też się odmieni.
Sprawdziłem i losowanie było w 2019 roku i szczęśliwe liczby to 4,5,16,41,47,49. Wygrana na Piastów 8 w Katowicach

Pomyślałem że się podzielę i wleje trochę nadziei tym którzy grają tak jak ja i liczą że kiedyś ich los też się odmieni.