Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto
U mnie to samo - dwie liczby trafione i dwie obok.
I po raz chyba 11 nie trafiono szóstki czyli kumulacja 24 mln... Przypadek???
I po raz chyba 11 nie trafiono szóstki czyli kumulacja 24 mln... Przypadek???
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mnie zaskoczyło, że w tym losowaniu zawarto mniej niż pięć milionów zakładów, gdzie w poprzednim było ponad pięć milionów. Myślałem że przy takiej kumulacji, dobije już do sześciu milionów.
-
- Maniak
- Kontakt:
Niech TS zrobi jeden zakład w Lotto po 12,50 zł tak jak za eurojackpot gdzie tez jest mega kumulacja bo nikt nie trafia. I niech więcej reklam puszczają że zmiana na lepsze.Belzebabka pisze: ↑03 wrz 2025, 10:10Mnie zaskoczyło, że w tym losowaniu zawarto mniej niż pięć milionów zakładów, gdzie w poprzednim było ponad pięć milionów. Myślałem że przy takiej kumulacji, dobije już do sześciu milionów.
Dlaczego nie gram w eurojackpot ! Bo mnie po prostu nie stać tyle kasy wywalić na jeden zakład przy tak bardzo bardzo bardzo małym prawdopodobieństwie trafienia czegokolwiek !
-
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
ja puściłem dwa systemy i też wielka kiszka. ale nie ma się co dziwić skoro tyle losowań i same pudła. Skończy się, gdy już komputer nie znajdzie nieobstawionego zestawu.. wtedy nie będzie wyjścia 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Znowu brak głównej wygranej. Zrobiła się naprawdę duża kumulacja, akurat teraz, tuż przed podwyżką. Oczywiście to może być przypadek, ale jak zawsze jestem przeciwko teorią spiskowym, tak naprawdę przestaję już wierzyć w takie przypadki.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
i już 28 mln... ile losowań bez głównej? chyba 12
-
- Maniak
- Kontakt:
Temat tego postu daje dużo do myślenia po ostatnich losowaniach lotto
"Czy ktoś kiedyś wygrał..."

"Czy ktoś kiedyś wygrał..."
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
tak jak pisałem. skończą się wszystkie nieobstawione kombinacje i wreszcie ktoś wygra.. 
Dodano po 54 sekundach:
na razie komputer ma jeszcze z czego losować

Dodano po 54 sekundach:
na razie komputer ma jeszcze z czego losować

-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wątpię aby w przeszłości wystąpiła chociaż raz sytuacja, w której to gracze obstawiliby wszystkie możliwe układy. Takich układów jest niemal 14 mln. a w przypadku niekoordynowanego działania (każdy gracz działa niezależnie) to nawet przy zawarciu 30-50 zakładów w ramach jednego losowania zapewne pozostałyby "wolne" układy 6 liczb z 49.
Możliwe, że to już kiedyś pojawiło się. Kiedyś w sieci natrafiłem na tekst o następującym tytule: "Matematyk wygrał w lotto 14 razy. Oto jego sześcioetapowy sposób" (do oszukania dla ciekawych; celowo nie wklejam linku). W Australii zmieniono przepisy i już niemożliwe są takie działania - nie wiem jak jest u nas. W uproszczenie w naszych warunkach należałoby odczekać aż kumulacja przekroczy 42 mln. (3zł * ok. 14 mln. koszt zawarcia wszystkich zakładów) i następnie zebrać grupę "inwestorów", która zrzuci się na zakup wszystkich możliwych zakładów - podział wygranych wg udziałów (poza 6 całkiem sporo uzbiera się z nagród niższego stopnia - z samych trójek będzie ponad 5.9 mln zł.). Ryzykiem jest możliwość, że trzeba będzie podzielić się główną nagrodą.
-
- Świeżak
- Kontakt:
100 osób 5/6 więc troszkę więcej niż przeważnie ciekawe ile obokow i ktoś stracił życiową szansę