Web Program do unikalnego Zbiorowego przydzielania unikalnych liczb
-
- Cyc
- Kontakt:
Web Program do unikalnego Zbiorowego przydzielania unikalnych liczb
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Z poszanowaniem
Adam
Adam
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Web Program do unikalnego Zbiorowego przydzielania unikalnych liczb
Hejka.
Generalnie coś więcej na temat generowanych zestawów?
Jak na razie to wygląda to jak generator zestawów niczym nie podparty, dlaczego akurat te zestawy.
Generalnie coś więcej na temat generowanych zestawów?
Jak na razie to wygląda to jak generator zestawów niczym nie podparty, dlaczego akurat te zestawy.
-
- Cyc
- Kontakt:
tu chodzi o wykorzystanie 100% potencjału liczbowego w sposób unikalny dla użytkownika, priorytetem strony jest unikalność i nic ponadto.
jak możesz zauważyć to kombinacje zostały ci przydzielone na 24 godziny maks do 22:00 i nikt inny ich nie zobaczy oprócz CIEBIE
jak możesz zauważyć to kombinacje zostały ci przydzielone na 24 godziny maks do 22:00 i nikt inny ich nie zobaczy oprócz CIEBIE
Z poszanowaniem
Adam
Adam
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To rozumiem.
Ale np czy są pominięte wylosowane już szóstki, te podobno się nie trafiają ponownie choć mogą
Czy pominąłeś zestwy 4 i 5 po kolei typu 7,8,9,10 czy 22,23,24,25,36 itp, też mogą wypaść ale jest to mega rzadkość.
Wtedy okrajamy zbiór prawie 14 mln kombinacji.
Tak, widzę że w Twoich zestawach nie wypadają kolejne 4 i 5, ale pytam czy program to bierze pod uwagę.
Dodano po 25 minutach 20 sekundach:
Wiem do czego zmierzasz.
Aby każdy gracz miał inny zestaw.
Żeby jak najbardziej wykorzystać pulę z 14 mln kombinacji, jest dobrze.
Ale tutaj to nie do wdrożenia, nie będzie tu 1,7 mln chętnych aby to realizować, a jednostka skorzysta z tego jako tylko generatora zestawów.
Ale np czy są pominięte wylosowane już szóstki, te podobno się nie trafiają ponownie choć mogą
Czy pominąłeś zestwy 4 i 5 po kolei typu 7,8,9,10 czy 22,23,24,25,36 itp, też mogą wypaść ale jest to mega rzadkość.
Wtedy okrajamy zbiór prawie 14 mln kombinacji.
Tak, widzę że w Twoich zestawach nie wypadają kolejne 4 i 5, ale pytam czy program to bierze pod uwagę.
Dodano po 25 minutach 20 sekundach:
Wiem do czego zmierzasz.
Aby każdy gracz miał inny zestaw.
Żeby jak najbardziej wykorzystać pulę z 14 mln kombinacji, jest dobrze.
Ale tutaj to nie do wdrożenia, nie będzie tu 1,7 mln chętnych aby to realizować, a jednostka skorzysta z tego jako tylko generatora zestawów.
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
nie są pomijane i nie są wykluczone takie zdarzenia jak ciąg liczb 1 2 3 4 5 6 itd. gdyby jednak wypadły takie liczby choć nigdy to się zdarzyło prawdopodobnie to totalizator by się skompromitował i wyszło by na jaw że losowania są ustawione wg teorii, a do tego nie mogli by dopuścić
natomiast gdy ich komputer zobaczy że wszystko jest obstawione 1 do 1 (gracze vs lotto) to jak myślisz co się wydarzy ? wtedy nie ma znaczenia już jakie liczby padną, wtedy padną mnóstwo wygranych do 4 stopnia
"Ale tutaj to nie do wdrożenia, nie będzie tu 1,7 mln chętnych aby to realizować, a jednostka skorzysta z tego jako tylko generatora zestawów."
gdyby wypromować to może by się znalazło, oczywiście nie wciągając osób nie grających, nie popieram wciągania i zachęcania
Ja zrobiłem co do mnie należało i oddałem w wasze ręce, Ja też gram w DL i EP przez apke
niebawem odpalę dla keno i euro jackpot i może na te inne zagraniczne wersje jak znajdę czas
natomiast gdy ich komputer zobaczy że wszystko jest obstawione 1 do 1 (gracze vs lotto) to jak myślisz co się wydarzy ? wtedy nie ma znaczenia już jakie liczby padną, wtedy padną mnóstwo wygranych do 4 stopnia
"Ale tutaj to nie do wdrożenia, nie będzie tu 1,7 mln chętnych aby to realizować, a jednostka skorzysta z tego jako tylko generatora zestawów."
gdyby wypromować to może by się znalazło, oczywiście nie wciągając osób nie grających, nie popieram wciągania i zachęcania
Ja zrobiłem co do mnie należało i oddałem w wasze ręce, Ja też gram w DL i EP przez apke
niebawem odpalę dla keno i euro jackpot i może na te inne zagraniczne wersje jak znajdę czas
Z poszanowaniem
Adam
Adam
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Cwaniak
- Kontakt:
kochasiek, jestes programista od 15 lat, wiec pewnie cos znasz statystyki i matematyki, dlaczego wiec tworzysz teorie spiskowe o tym, ze wylosowanie 1,2,3,4,5,6 bedzie skompromitowaniem tsa?
Nie ma zadnej sily we wszechswiecie, ktora zabranialaby wylosowaniu w totku kombinacji 1,2,3,4,5,6. Żadnej. Nie siej fermentu..
Nie ma zadnej sily we wszechswiecie, ktora zabranialaby wylosowaniu w totku kombinacji 1,2,3,4,5,6. Żadnej. Nie siej fermentu..
-
- Cyc
- Kontakt:
no to jakby to wyglądało gdyby wszystkie kombinacje zostały wykupione poza tą jedną 1 2 3 4 5 6 i nagle bach wylosowane, Ja nie jestem od teorii spiskowych, bo nie mam na to czasuralfek pisze: ↑10 gru 2024, 11:50kochasiek, jestes programista od 15 lat, wiec pewnie cos znasz statystyki i matematyki, dlaczego wiec tworzysz teorie spiskowe o tym, ze wylosowanie 1,2,3,4,5,6 bedzie skompromitowaniem tsa?
Z poszanowaniem
Adam
Adam
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Zapewniam cię że mnóstwo ludzi gra takimi"prymitywnymi" zestawami.
Tak samo jak 1 11 21 31 41 xx gdzie dwa tygodnie temu padło mnóstwo szóstek.
Każdy zestaw jest możliwy w grach liczbowych.
Tak samo jak 1 11 21 31 41 xx gdzie dwa tygodnie temu padło mnóstwo szóstek.
Każdy zestaw jest możliwy w grach liczbowych.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz