Web Program do unikalnego Zbiorowego przydzielania unikalnych liczb

ODPOWIEDZ

Czy podoba się takie rozwiązanie ?

TAK
5
83%
NIE
1
17%

Liczba głosów: 6

Awatar użytkownika
irekdon
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: Web Program do unikalnego Zbiorowego przydzielania unikalnych liczb

Post autor: irekdon » 09 gru 2024, 18:19

Hejka.
Generalnie coś więcej na temat generowanych zestawów?
Jak na razie to wygląda to jak generator zestawów niczym nie podparty, dlaczego akurat te zestawy.

kochasiek
Cyc
Kontakt:

Post autor: kochasiek » 09 gru 2024, 18:31

tu chodzi o wykorzystanie 100% potencjału liczbowego w sposób unikalny dla użytkownika, priorytetem strony jest unikalność i nic ponadto.

jak możesz zauważyć to kombinacje zostały ci przydzielone na 24 godziny maks do 22:00 i nikt inny ich nie zobaczy oprócz CIEBIE
Z poszanowaniem
Adam

Awatar użytkownika
irekdon
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: irekdon » 09 gru 2024, 18:37

To rozumiem.
Ale np czy są pominięte wylosowane już szóstki, te podobno się nie trafiają ponownie choć mogą
Czy pominąłeś zestwy 4 i 5 po kolei typu 7,8,9,10 czy 22,23,24,25,36 itp, też mogą wypaść ale jest to mega rzadkość.
Wtedy okrajamy zbiór prawie 14 mln kombinacji.
Tak, widzę że w Twoich zestawach nie wypadają kolejne 4 i 5, ale pytam czy program to bierze pod uwagę.

Dodano po 25 minutach 20 sekundach:
Wiem do czego zmierzasz.
Aby każdy gracz miał inny zestaw.
Żeby jak najbardziej wykorzystać pulę z 14 mln kombinacji, jest dobrze.
Ale tutaj to nie do wdrożenia, nie będzie tu 1,7 mln chętnych aby to realizować, a jednostka skorzysta z tego jako tylko generatora zestawów.

kochasiek
Cyc
Kontakt:

Post autor: kochasiek » 09 gru 2024, 20:47

nie są pomijane i nie są wykluczone takie zdarzenia jak ciąg liczb 1 2 3 4 5 6 itd. gdyby jednak wypadły takie liczby choć nigdy to się zdarzyło prawdopodobnie to totalizator by się skompromitował i wyszło by na jaw że losowania są ustawione wg teorii, a do tego nie mogli by dopuścić

natomiast gdy ich komputer zobaczy że wszystko jest obstawione 1 do 1 (gracze vs lotto) to jak myślisz co się wydarzy ? wtedy nie ma znaczenia już jakie liczby padną, wtedy padną mnóstwo wygranych do 4 stopnia

"Ale tutaj to nie do wdrożenia, nie będzie tu 1,7 mln chętnych aby to realizować, a jednostka skorzysta z tego jako tylko generatora zestawów."
gdyby wypromować to może by się znalazło, oczywiście nie wciągając osób nie grających, nie popieram wciągania i zachęcania

Ja zrobiłem co do mnie należało i oddałem w wasze ręce, Ja też gram w DL i EP przez apke

niebawem odpalę dla keno i euro jackpot i może na te inne zagraniczne wersje jak znajdę czas
Z poszanowaniem
Adam

ralfek
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: ralfek » 10 gru 2024, 11:50

kochasiek, jestes programista od 15 lat, wiec pewnie cos znasz statystyki i matematyki, dlaczego wiec tworzysz teorie spiskowe o tym, ze wylosowanie 1,2,3,4,5,6 bedzie skompromitowaniem tsa?

Nie ma zadnej sily we wszechswiecie, ktora zabranialaby wylosowaniu w totku kombinacji 1,2,3,4,5,6. Żadnej. Nie siej fermentu..
Wyniki Lotto oraz narzędzia ułatwiające grę - od 2009 roku, Obrazek Obrazek

kochasiek
Cyc
Kontakt:

Post autor: kochasiek » 10 gru 2024, 14:12

ralfek pisze:
10 gru 2024, 11:50
kochasiek, jestes programista od 15 lat, wiec pewnie cos znasz statystyki i matematyki, dlaczego wiec tworzysz teorie spiskowe o tym, ze wylosowanie 1,2,3,4,5,6 bedzie skompromitowaniem tsa?

Nie ma zadnej sily we wszechswiecie, ktora zabranialaby wylosowaniu w totku kombinacji 1,2,3,4,5,6. Żadnej. Nie siej fermentu..
no to jakby to wyglądało gdyby wszystkie kombinacje zostały wykupione poza tą jedną 1 2 3 4 5 6 i nagle bach wylosowane, Ja nie jestem od teorii spiskowych, bo nie mam na to czasu
Z poszanowaniem
Adam

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 15 gru 2024, 11:24

Zapewniam cię że mnóstwo ludzi gra takimi"prymitywnymi" zestawami.
Tak samo jak 1 11 21 31 41 xx gdzie dwa tygodnie temu padło mnóstwo szóstek.
Każdy zestaw jest możliwy w grach liczbowych.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

ODPOWIEDZ