Od Bundiego
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Od Bundiego
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Weszło, weszło

Dodano po 1 minucie 26 sekundach:
Nazywasz to mieleniem?

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ok już więcej nie chce mi się prowadzić monologów na stronie pełnej facetów w kapeluszach dla których wszystko jest przypadkiem bo tak ich nauczył wujek Koba.
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Demo1
A już myślałem ze nosisz kapelusz ha ha ha
Dodano po 19 minutach 28 sekundach:
TS nie trawi większej ilości tak samo skreslonych kuponów w różnych częściach pięknej Polski > a szczególnie tych powyżej 5-ciu liczb.
Dodano po 8 minutach 55 sekundach:
Okey i nimom sprawa
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Demo1
A już myślałem ze nosisz kapelusz ha ha ha

Dodano po 19 minutach 28 sekundach:
TS nie trawi większej ilości tak samo skreslonych kuponów w różnych częściach pięknej Polski > a szczególnie tych powyżej 5-ciu liczb.
Dodano po 8 minutach 55 sekundach:
Okey i nimom sprawa

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Mam dobrą wiadomość ( ale tylko dla waskiego grona ) moje najnowsze odkrycia tajemnic TS-a mogą przyprawić go o stan bliski..........
jest tylko jedno ale a mianowicie to on zarządza "losem" ha ha ha
Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
Ale tak do 5-ciu liczb pozwoli w miarę często
jest tylko jedno ale a mianowicie to on zarządza "losem" ha ha ha
Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
Ale tak do 5-ciu liczb pozwoli w miarę często

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dla amatorów progresji można startować >> 49 <<
Tak na boku napiszę > Zawsze będziecie mieć słabe sukcesy a bilans będzie NA MINUS
dlaczego?
Odp. jest prosta jak wieczne bajery polityków >>> Bo nie potraficie się dzielić ( wychowanie - geny ) << ani stworzyć grupy w której nikt nikogo nie "dyma">> w pojedynkę
mozecie tylko snuć wielkie plany co zrobicie z wielką wygrana i na tym koniec.
Tak na boku napiszę > Zawsze będziecie mieć słabe sukcesy a bilans będzie NA MINUS
dlaczego?
Odp. jest prosta jak wieczne bajery polityków >>> Bo nie potraficie się dzielić ( wychowanie - geny ) << ani stworzyć grupy w której nikt nikogo nie "dyma">> w pojedynkę
mozecie tylko snuć wielkie plany co zrobicie z wielką wygrana i na tym koniec.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
@Bundyyy. Nic odkrywczego nie podałeś z tymi trzema liczbami. Ja też mogę podać trzy które bardzo często grają i mają przerwy etc. Sztuka to jest analizować. To tak aby z tego wyciągnąć 10/10
A przede wszystkim to dyskutować normalnie a nie "szyfrem".
Jak zapewne sam wiesz tęgie głowy na multipasko pochylały się nad rozbiciem mam. Były setki tysiące analiz pomysłów. I w zasadzie nie udało się to nikomu.
Tylko że tak innych jakoś da się czytać. Ciebie nie bo nie umiesz przekazać wiedzy.
Ty tymi swoimi fiołkami matematycznymi to przypominasz ki mojego sąsiada. Chłop ma nieziemska głowę do samochodów i mechaniki. Umie niemal wszystko zrobić i bardzo dobrze zna się na autach.
Ale wiesz jaki jest jego minus?
To że nie umie w prosty przystępny i zrozumiały sposób przekazać wiedzy. Był by z niego kiepski nauczyciel w szkole tak jak z ciebie .
Jak zapewne sam wiesz tęgie głowy na multipasko pochylały się nad rozbiciem mam. Były setki tysiące analiz pomysłów. I w zasadzie nie udało się to nikomu.
Tylko że tak innych jakoś da się czytać. Ciebie nie bo nie umiesz przekazać wiedzy.
Ty tymi swoimi fiołkami matematycznymi to przypominasz ki mojego sąsiada. Chłop ma nieziemska głowę do samochodów i mechaniki. Umie niemal wszystko zrobić i bardzo dobrze zna się na autach.
To że nie umie w prosty przystępny i zrozumiały sposób przekazać wiedzy. Był by z niego kiepski nauczyciel w szkole tak jak z ciebie .
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Krzysiek pisze: ↑26 wrz 2024, 18:41@Bundyyy. Nic odkrywczego nie podałeś z tymi trzema liczbami. Ja też mogę podać trzy które bardzo często grają i mają przerwy etc. Sztuka to jest analizować. To tak aby z tego wyciągnąć 10/10
To podaj trzy liczby które polecą razem w ciągu powiedzmy trzech losowań

-
- Maniak
- Kontakt:
Ja widziałem na multipasko w tym temacie "w trójkącie siła", że jakiś Bodziok często trafia 3/3, ostatnio trafił 2x w jednym dniu. Nie mam pojęcia jak to robiBundyyy10 pisze: ↑26 wrz 2024, 21:48Krzysiek pisze: ↑26 wrz 2024, 18:41@Bundyyy. Nic odkrywczego nie podałeś z tymi trzema liczbami. Ja też mogę podać trzy które bardzo często grają i mają przerwy etc. Sztuka to jest analizować. To tak aby z tego wyciągnąć 10/10
To podaj trzy liczby które polecą razem w ciągu powiedzmy trzech losowańmoże i kiepski ze mnie nauczyciel ale za to >> Ciebie <<< nie napiszę z małej literki.
![]()