Jak znajdziesz czas albo czas znajdzie Ciebie to Wszystkie info jest aktualne jak wyżej:)
więc tyle wystarczy bo mądrej głowie dość po słowie

Posłuchaj @Bundyyy10, nie masz nawet pojęcia co jest dla mnie, a co nie, dlatego z łaski swojej zluzuj i daruj sobie tego typu szczeniackie przytyki oraz uwagi. Gram ponad 10 lat, a numerologia to także domena mojej działalności, zatem zamilcz na mój temat, jeśli nie chcesz mieć kłopotów. Zupełnie nie zrozumiałeś przekazu ani treści mojego postu. Nie chodzi o cieszenie się kuponami. Zarzucałeś innym oszustwo a propos wstawiania wygranych. Nawiązałam do tego, ponieważ ty nie dzielisz się swoimi sukcesami mniejszego lub większego kalibru. Ale nie wysilaj się jak nie masz siły. To nie dla takich jak ty, ciesz się swoimi statystykami, a na mój temat zamilcz.
Dla przypomnienia. Ktoś już kiedyś też zwrócił uwagę na docinki tego usera. Na marginesie, takich osób jest więcej.pablovsky pisze: ↑06 sie 2024, 22:30Strzał w dziesiątkę! Tracisz czas. Takich pseudomądrali, traktujących innych jak głąbów -przeżyłem mnóstwo w swoim życiu. A hazard uprawiam od blisko czterdziestu lat. Więc bądź tak miły i przestań uprawiać swoją filozofię. Pasja, pasją, baw się, ale nie narzucaj innym co i jak mają grać. Na dodatek w arogancki sposób.
Wygrywaj swoje miliony i ciesz się swoim nadprzyrodzonym "intelektem", powodzenia, bez odbioru.
Niestety, ale sam zacząłeś userze. Na tym forum nie ma zgody na publiczne oskarżanie i pomawianie użytkowników.Bundyyy10 pisze: ↑17 maja 2025, 12:57Tylko fotki tu wstawiacie?
Pracująca osoba w kolekturze może wklejać tu sporo fotek z wygranymi i ( tyle że nie swoimi )
Można też sklecić całkowitą lipę ( w kilku programach )
Co to daje ludziom tu zagladajacym takie wklejanie ???
Tak całkiem obiektywnie pisząc, wklejanie takich fotek daje tylko jakąś tam małą satysfakcję ( patrząc na te mizerne wygrane) wklejającemu.
Ale to spora REKLAMA ZA FRIKO dla TS-a bo zagladaja tu "tylko" gracze i naganiacze
Dodano po 10 minutach 7 sekundach:
Te wygrane sa jak KROPLÓWKA DLA ALKOHOLIKA NA GŁODZIE
chyba kazdy sie z tym zgodzi?
i nie będzie mnie zaraz hejtował za PRAWDĘ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości