!!! MULTI MULTI !!!
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: !!! MULTI MULTI !!!
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- kropka441
- Cwaniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię to uważam, że za coś takiego powinno być bezwarunkowe usunięcie z forum. Ewidentnie kolega zrobił sobie z forumowiczów świadomy żart. Zdjęcie z uśmiechem i brak sprostowania na gratulacje o tym świadczą. Nie wiem czy to dziecko czy ktoś kto aż tak bardzo się nudzi ale osoba ta reprezentuje sobą poziom, który nawet nie powinien podlegać ocenie tylko kategorycznemu wyrzuceniu z forum.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Dlatego też, po namyśle został urlopowany z forum do listopada. Dostał szanse ale odpocznie 3 miesiące. Jednakże po powrocie będzie bacznie obserwowany.
I niech dla Januszy Kombinatorów będzie to przestroga.
I niech dla Januszy Kombinatorów będzie to przestroga.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- android
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Chciałem tylko zauważyć, że w roku 2020 perm ban to prawie taka sama żenada jak Damian 1309.
Nowy telefon, nowy dostawca netu; i od nowa Polska Ludowa.
Poza tym po takiej kompromitacji, wątpie aby ten czy inny osobnik, nadal pisał pod tym samym nickiem.
Nowy telefon, nowy dostawca netu; i od nowa Polska Ludowa.
Poza tym po takiej kompromitacji, wątpie aby ten czy inny osobnik, nadal pisał pod tym samym nickiem.
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@raflik111, zawsze można przedłużyć przed wygaśnięciem. Na razie przez 3 miesiące nie zawita na forum
@android, to nie jest żadna przeszkoda ( nowy telefon, maskowanie IP i tak dalej) w tym aby skutecznie go odciąć od wstępu na forum.
@android, to nie jest żadna przeszkoda ( nowy telefon, maskowanie IP i tak dalej) w tym aby skutecznie go odciąć od wstępu na forum.

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
-
- Cyc
- Kontakt:
Witam serdecznie wszystkich
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2020:08:02 21:56:44Image taken on:02 sie 2020, 19:56Focus length:3.99 mmShutter speed:1/33 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:25Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, auto modeCamera-manufacturer:AppleCamera-model:IPhone 8 PlusExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:PatternCoordinates:N 50 23 19.91/ E 18 54 1.24Google Maps:
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
A mi z calej promki weszlo 8zl:/
-
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie wczoraj z wieczora 1/5 z plusem czyli trafiony tylko plus 28 zyla i to był niestety najlepszy wynik tej promocji.
Mr. Frog
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
U Mnie 8zł weszło na wydane 55zł więć kiepsko 
Dodano po 16 minutach 41 sekundach:
dzisiaj wpadło 5/8 czyli 20zł więć niezle.

Dodano po 16 minutach 41 sekundach:
dzisiaj wpadło 5/8 czyli 20zł więć niezle.