Szybki Milion [421]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Szybki Milion [421]
Są miejsca gdzie jej nie ma ale są i takie gdzie ludzie paczkami ją kupują. Co i raz ostatnio wpadały posty, że ktoś zakupił paczkę
Podejrzewam, że sporo jej jest na wschodzie kraju, tam gdzie ludzie mniej kupują i gdzie mniej głównych pada.

-
- Świeżak
- Kontakt:
odnoście krzyżówki XL mi odpisali, zamieściłem na forum listę kolektur w WLKP. odnośnie szybkiego milion juz nie ;/ może jak padnie główna to wyślą, albo wiedza że jest w okolicygrzybek pisze: ↑31 lip 2019, 13:33
Od razu Ci mówię, daruj sobie maile do oddziału Poznań, ignorancja totalna jest z ich stronydjaksamit pisze: ↑31 lip 2019, 13:28powiem wam, że większości punktów, a teraz już we wszystkich, co odwiedzam po drodze do pracy, to nie mają tej zdrapki, co prawda ja nie poluje jakoś daleko, ale jest na wymarciu, albo dużo osób z Poznania czyta forum i poluje. Pytałem mailowo o dostępność w wlkp to od czwartku cisza...![]()
-
- Świeżak
- Kontakt:
Na stronie lotka jest napisane, że została tylko 1 nagroda główna.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mieszamy w tym wątku i o "Szybkim Milionie" i o "Krzyżówce" to i ludziom zaczyna się mieszać 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
dziś kupiona kolejna paczuszka, będą już w sumie 2 do zdrapania 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:07:31 22:45:26Image taken on:31 lip 2019, 20:45Focus length:4.3 mmShutter speed:1/33 SecF-number:f/1.5ISO speed rating:320Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-G965FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Zastanawiam się jaka jest szansa ,że padnie druga główna w tym samym województwie.
Pomimo ,że dostępna jest inna transza (pomarańcz) niż ta w której padła główna (zielona). Niby to możliwe ,ale czy aby na pewno.
W sumie teraz spojrzałem to podkarpackie ma nr. paczek pomarańczy niższe o 10-15tyś, od dostępnych u mnie. Odległość spora od mazowsza a numery bliskie. Na podkarpaciu raczej nie było przerzutów zdrapki, z początku tematu Blank miał paczki 285706 a teraz 285392 więc przez rok niewiele się zmieniło. A na mazowszu z początku chyba były głównie zielone.
Pomimo ,że dostępna jest inna transza (pomarańcz) niż ta w której padła główna (zielona). Niby to możliwe ,ale czy aby na pewno.
W sumie teraz spojrzałem to podkarpackie ma nr. paczek pomarańczy niższe o 10-15tyś, od dostępnych u mnie. Odległość spora od mazowsza a numery bliskie. Na podkarpaciu raczej nie było przerzutów zdrapki, z początku tematu Blank miał paczki 285706 a teraz 285392 więc przez rok niewiele się zmieniło. A na mazowszu z początku chyba były głównie zielone.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Nie widzę przeszkód żeby obie główne padły w jednym mieście
Ba, nawet bym nie zareagował jakoś dziwnie gdyby padły w tej samej kolekturze. Taka sytuacja kiedyś na pewno się w sumie zdarzy
Ba, nawet bym nie zareagował jakoś dziwnie gdyby padły w tej samej kolekturze. Taka sytuacja kiedyś na pewno się w sumie zdarzy

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Hmm w sumie https://www.lotto.pl/zdrapki/lista/ekstra-pensja-458Nutaharion pisze: ↑01 sie 2019, 10:19Nie widzę przeszkód żeby obie główne padły w jednym mieście
Ba, nawet bym nie zareagował jakoś dziwnie gdyby padły w tej samej kolekturze. Taka sytuacja kiedyś na pewno się w sumie zdarzy![]()
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kiedyś w Ukrytym Skarbie były 4 główne i dwie padły w Poznaniu i dwie w Lublinie, raz w lotku na 12 głównych 3 były w Łodzi oraz w wielu zdrapkach za 1zł typu 2012, kareta, tutti frutti, 4 asy gdzie było dużo głównych wygrane kilkakrotnie padały w tych samych miejscowościach, może nawet w tych samych kolekturach