Góra Kasy [468]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Góra Kasy [468]
U mnie wczoraj jedna czarna i wpadło 20zł pod sztabką
Numer paczki 011XXX

-
- Cyc
- Kontakt:
Polecałbym jeszcze raz przejść się po kolekturach, w których już nie było, owej czarnej zdrapki. Kolektorka dzisiaj powiedziała mi, że dopiero co dowieźli jej paczkę, także możliwy jest scenariusz taki, jak ktoś wcześniej mówił, że wygrana najzwyczajniej w świecie leżała sobie cały czas u TS i budowali napięcie
Generalnie mnożąc liczbę kolektur razy sztuki z jednej paczki i biorąc pod uwagę, że jeszcze całość tego wcześniejszego nakładu (razem z zieloną) nie została sprzedana to raczej szanse są żadne, że dorzucili każdej kolekturze po jednej paczce, bo byłoby za dużo nakładu całkowitego, więc najbardziej prawdopodobny scenariusz to taki, że dołożyli po paczce bądź dwóch w kolekturach, w których jeszcze zupełnie się ona nie sprzedała.
Ktoś coś może wie na ten temat?

Generalnie mnożąc liczbę kolektur razy sztuki z jednej paczki i biorąc pod uwagę, że jeszcze całość tego wcześniejszego nakładu (razem z zieloną) nie została sprzedana to raczej szanse są żadne, że dorzucili każdej kolekturze po jednej paczce, bo byłoby za dużo nakładu całkowitego, więc najbardziej prawdopodobny scenariusz to taki, że dołożyli po paczce bądź dwóch w kolekturach, w których jeszcze zupełnie się ona nie sprzedała.
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
pisałem do centrali lotto by podali mi do których kolektur wrzucili te zdrapki w formie czarnej ale olali mnie mówiac że nie maja takich onformacjiNightwick pisze: ↑04 wrz 2019, 17:47Polecałbym jeszcze raz przejść się po kolekturach, w których już nie było, owej czarnej zdrapki. Kolektorka dzisiaj powiedziała mi, że dopiero co dowieźli jej paczkę, także możliwy jest scenariusz taki, jak ktoś wcześniej mówił, że wygrana najzwyczajniej w świecie leżała sobie cały czas u TS i budowali napięcie![]()

-
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie trochę tego jest. Pewnie kupię jeszcze parę sztuk ale bez ciśnienia:-) dzisiaj nr 01 pusty, 25 - 50 zł. Kiedyś było polowanie na Bank i wszyscy wrócili mimo dwóch głównych
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Bo nie chce im się sprawdzać gdzie są zielone a gdzie czarne. Poproś o listę wszystkich punktów, a następnie zrób sobie podróż po okolicy

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Czasami podrzucają już napoczęte lub wybrakowane paczki. U nas miało to miejsce wiele razy 8-)
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie sprecyzowalem koloru w zapytaniuNutaharion pisze: ↑04 wrz 2019, 20:28Bo nie chce im się sprawdzać gdzie są zielone a gdzie czarne. Poproś o listę wszystkich punktów, a następnie zrób sobie podróż po okolicy![]()
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Dokładnie z tym przerzucaniem. Wszystko rozbija się od wytycznych centrali i humoru przedstawiciela TS. Ja proszę swojego kolektora aby zamówił czarne a on bezradnie rozkłada ręce i mówi że nic nie może wskurac
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Zdecydowanie najwięcej zależy od przedstawiciela TS. Za obrót w swoim rewirze ma premię. Jeśli zależy mu na większej premii to się stara. Jeśli celuje tylko w podstawę to ma wszystko gdzieś. No bo takie przeniesienie paczki z jednej kolektury do drugiej to trochę kłopot... bo trzeba się naklikać, formalności załatwić itp... to jest tak samo jak z kurierami, jeden nawet nie zadzwoni, nie ma cię to ma gdzieś, a inny ci paczkę za wszelką ceną dowiezie nawet wieczorem... i od czego to zależy? od zaangażowania...mzielakzielakm pisze: ↑05 wrz 2019, 8:06Dokładnie z tym przerzucaniem. Wszystko rozbija się od wytycznych centrali i humoru przedstawiciela TS. Ja proszę swojego kolektora aby zamówił czarne a on bezradnie rozkłada ręce i mówi że nic nie może wskurac
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj trafiłem jedną sztukę czarnulki, ale niestety pustak. Jutro poszukam jeszcze.