Bilans paczki 120 zł:
- 5 - 20 zł
- 7 - 10 zł
- 9 - 50 zł
- 12 - 10 zł
- 13 - 20 zł
- 19 - 10 zł
Dzisiaj nie pykło

To jest wysoce prawdopodobna wersja, jak widzę jak u mnie w kolekturze mimo tłumaczeń kolektorki drapią po literkach kontrolnych i wyrzucają do kosza to odechciewa mi się jakichkolwiek polowań. Czasami kupię 1-2 szt. jak spotkam oczywiście
Chodzi Tobie o to czy sprzedawca może sprzedać zdrapkę bez nabijania na lottomat, czy chodzi o zdrapkomat?jozinzbazin pisze: ↑20 wrz 2019, 21:30No i w sześciu czarnulach było 20 zł (2 razy po 10). A mam do Was drodzy koledzy i koleżanki pytanie, a mianowicie czy możliwa jest sprzedaż zdrapek poza maszyną w punkcie z lottomatem (tradycyjna)??
Tak, jak najbardziej jest możliwa. Możesz kupić i w zdrapkomacie i u kolektora z ręki. Aczkolwiek, są punkty, które odsyłają do zdrapkomatu jak jest kolejka a lotto jest tylko dodatkiem.jozinzbazin pisze: ↑20 wrz 2019, 21:30No i w sześciu czarnulach było 20 zł (2 razy po 10). A mam do Was drodzy koledzy i koleżanki pytanie, a mianowicie czy możliwa jest sprzedaż zdrapek poza maszyną w punkcie z lottomatem (tradycyjna)??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości