EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
U mnie 2x 2+1 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
8, 17, 26, 31, 42; 5, 8 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
W Niemczech dużo ludzi wygrywa ponieważ znajomy opowiadał mi, że tam jest moda na granie grupowe. Składają się w firmie, sąsiedztwie, klubie, przyjaźni czy w jakimś zespole i puszczają drogie systemy. Od razu łatwiej coś trafić.House pisze: ↑19 lut 2020, 9:02Najwięcej pada w Niemczech bo tam jest zawieranych najwięcej zakładów. Raz, że Niemców jest więcej, dwa że stać ich na grę większą ilością zakładów. Później ilość zakładów ma przełożenie na częstsze wygrane. Generalnie nie ma żadnej różnicy gdzie zagrasz (poza ceną zakładu, wszystko jest takie samo).
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
moja największa wygrana w EUROJACKPOT
- Załączniki
-
- EUROJACKPOT.PNG (10.03 KiB) Przejrzano 7053 razy
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
No ma to sens jak się składa grupka zaufanych osób. Zawsze to mniejsze obciążenie dla kieszeni niż gra systemem samodzielnie. Kiedyś na studiach tak z kolegami z akademika grywałem, co tydzień zrzuta po kilka zł i z puli puszczaliśmy taśmę w systemie u buka i od czasu do czasu Dużego Lotka w systemie skróconym.Chaberek pisze: ↑20 mar 2020, 10:46W Niemczech dużo ludzi wygrywa ponieważ znajomy opowiadał mi, że tam jest moda na granie grupowe. Składają się w firmie, sąsiedztwie, klubie, przyjaźni czy w jakimś zespole i puszczają drogie systemy. Od razu łatwiej coś trafić.House pisze: ↑19 lut 2020, 9:02Najwięcej pada w Niemczech bo tam jest zawieranych najwięcej zakładów. Raz, że Niemców jest więcej, dwa że stać ich na grę większą ilością zakładów. Później ilość zakładów ma przełożenie na częstsze wygrane. Generalnie nie ma żadnej różnicy gdzie zagrasz (poza ceną zakładu, wszystko jest takie samo).
-
- Świeżak
- Kontakt:
Kolega trafił 2+1 wysłał w Niemczech kupon
10 14 29 30 39 03 08
Ogólnie był MEGA blisko trafienia głównej wygranej, jak sprawdziliśmy numery to serce szybciej przez chwilę zabiło
10 14 29 30 39 03 08
Ogólnie był MEGA blisko trafienia głównej wygranej, jak sprawdziliśmy numery to serce szybciej przez chwilę zabiło

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
9 Inni to lubia
To moja absolutnie najwyższa wygrana w EuroJackpot.
4+1!

4+1!

- Załączniki
-
- Screenshot_20200328-010309.png (59.94 KiB) Przejrzano 6847 razy
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Piękna wygrana, gratuluję. Szkoda jednak, że nie wpadła jeszcze 1 liczba z tych dodatkowych, wtedy byś się dzielił nadwyżką i byłaby już wizyta w oddziale 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Niewiele zabrakło do 4+2. Ale na pocieszenie przynajmniej jakiś zwrot kosztów gry na dłuższy czas 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje.. U mnie 0+2. Pięknie wpadły dwie dodatkowe liczby, niestety spośród 5 nie trafiłem żadnej ale za to były cztery oboki. Szkoda, że za 0+2 nie płacą jakichś drobnych.