Codzienne mini-lotto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: Codzienne mini-lotto
Nie zawsze popłaca. Trzeba trochę szczęścia. 38 lat na te same numery na każde losowanie i dwie czwórki i parę trójek. Tylko nie w mini, a w dużego lotka.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Oj chciałbym żeby szczęście Ci dopisało i ta wytrwałość została nagrodzona

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Również nie palę dlatego gdy narzeczona pyta ile wydalem na TS , odbijam piłeczkę i pytam ile wydała na fajki

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gram tylko swoim jednym zakładem, od wielkiej kumulacji tylko się skuszę na dodatkowy zakład lotto plus. A Tobie po długim czasie się udało ustrzelić 5tke?
Gratulacje Ania za wytrwałość, tyle lat, żeby to jeszcze na początku mieć farta do wybranych liczb

kawka28
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Boobs jest w umieszczony w drodze mlecznej
5/5 mini 

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja wszystko wiem, my z boobsem jeszcze znajomi z poprzedniej wersji forum

kawka28
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Oj to było chyba po 7 latach gry jak się nie mylę. Zacząłem grać bo w mojej mieścinie padła 5-tkąkawka28 pisze: ↑19 maja 2020, 18:27Gram tylko swoim jednym zakładem, od wielkiej kumulacji tylko się skuszę na dodatkowy zakład lotto plus. A Tobie po długim czasie się udało ustrzelić 5tke?
Gratulacje Ania za wytrwałość, tyle lat, żeby to jeszcze na początku mieć farta do wybranych liczb![]()

Co do gry jednym, stałym zestawem to ma to swoje plusy i minusy. Niestety przez kilkadziesiąt lat może nie paść 5/5. Zawsze pojawia się to pytanie czy skreślając za każdym razem inne liczby, lub grając na chybił trafił przez te X lat też nie trafił/a bym tej piątki.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Ty grałeś przeważnie chybił trafił? Codziennie? Ja już odwrotu po tylu latach nie mam, choć czasem mówię sobie ze jak zakład mini albo lotto plus pójdzie w górę, albo wymyślą jeszcze częstsze losowania to rzucę to całkiem i tylko zdrapki, ale teraz mam jakieś większe poczucie limitu żeby nie wydawać za dużo na całość 

kawka28
- trancemaniaq
- Świeżak
- Kontakt:
No nie powiem, że straciłem nieco chęci do dalszej gry mimo, iż ostatnio na swój zestaw ustrzeliłem 3, ale daję sobie rok. Tak jak pisał Ratownik1989, 10 miesięcy gry i gdyby grał dalej to prawdopodobnie miałby pokaźną sumkę w kieszeni, a tym czasem trzeba załączyć TV i zobaczyć co tam dzisiaj maszyna wyplujekawka28 pisze: ↑17 maja 2020, 22:38Tak, mam jeden zestaw liczb w mini oraz drugi taki sam z dodatkową liczba w lotto plus i gram nimi codziennie na każde losowanie od 2008 roku wysyłając swoje kupony w pon na cały tydzień. Dawniej był to koszt poniżej 20zl od kiedy podrożały już nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Jak wygram coś wyżej trójki dam znać![]()

- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Mi 3 maszyny wypluly 3 zeratrancemaniaq pisze: ↑19 maja 2020, 21:36No nie powiem, że straciłem nieco chęci do dalszej gry mimo, iż ostatnio na swój zestaw ustrzeliłem 3, ale daję sobie rok. Tak jak pisał Ratownik1989, 10 miesięcy gry i gdyby grał dalej to prawdopodobnie miałby pokaźną sumkę w kieszeni, a tym czasem trzeba załączyć TV i zobaczyć co tam dzisiaj maszyna wyplujekawka28 pisze: ↑17 maja 2020, 22:38Tak, mam jeden zestaw liczb w mini oraz drugi taki sam z dodatkową liczba w lotto plus i gram nimi codziennie na każde losowanie od 2008 roku wysyłając swoje kupony w pon na cały tydzień. Dawniej był to koszt poniżej 20zl od kiedy podrożały już nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Jak wygram coś wyżej trójki dam znać![]()
![]()

Jak to mówią uczcie się na błędach innych haha
No ale jak zaczynałam w 2008 liczyłam że do 2020 już będę milionerka

A na serio drugi raz bym już stałymi liczbami nie grała, chybił trafił różne gry różna częstotliwość plus zdrapki
kawka28