Co myślicie o zdrapkach?
- Wojtek
- Świeżak
- Kontakt:
Co myślicie o zdrapkach?
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

Taki typowy borowik. 

- 
				marissaw007
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Co myślicie o zdrapkach?
Dla TS'a opłaca się żebyś kupował 
A tak na serio to polecam tylko dla rozrywki bez nastawienia się że akurat Tobie trafi się główna

A tak na serio to polecam tylko dla rozrywki bez nastawienia się że akurat Tobie trafi się główna

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Zdrapki ...   

Badania nad opłacalnością trwają 

Póki co po moim temacie można wnieść że, trzeba traktować ten rodzaj rozrywki jako, umilacz czasu . Kupując nie zbyt często.

Badania nad opłacalnością trwają

Póki co po moim temacie można wnieść że, trzeba traktować ten rodzaj rozrywki jako, umilacz czasu . Kupując nie zbyt często.
Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
						- 
				nunca30
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dokładnie tak...chociaż ja lubię w zdrapkach to, że od razu wiem na czym stoję i czy (oraz ile) wygrałem.

- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
Co myślę,że wszystko idzie w złym kierunku. Nie nastawiają się na jakość i kreatywność, bo wiedzą że ludzie prędzej czy później i tak kupią cały nakład. Obniżanie głównych wygranych i dużo drobnicy , to trend który już dawno widzimy. Do tego, coraz częściej widzę jak w kolekturach, otwartych jest po 2-3 paczki danej zdrapki(wcześniej tego u mnie w kolekturze nie było) i weź coś ustrzel z takiego boom 777 przy 3 otwartych paczkach (75 sztuk), dlatego kupuje coraz mniej zdrapek, a obstawiam, że w niedalekiej przyszłości w ogóle zaprzestane  nigdy nie nastawiałem się, że trafię główną
 nigdy nie nastawiałem się, że trafię główną  choć fajnie czasami coś sobie podrapać, np. moją ulubioną krzyżówkę xxl
 choć fajnie czasami coś sobie podrapać, np. moją ulubioną krzyżówkę xxl  

nigdy nie nastawiałem się, że trafię główną
 nigdy nie nastawiałem się, że trafię główną  choć fajnie czasami coś sobie podrapać, np. moją ulubioną krzyżówkę xxl
 choć fajnie czasami coś sobie podrapać, np. moją ulubioną krzyżówkę xxl  
- Wojtek
- Świeżak
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Chyba jeszcze jedyny target zdrapek nie zepsutych to tych za 3 zł. Dlatego że są tam stałe takie jak Krzyżówka i male Linie
To też segment gdzie niemal nie ma nowości.

To też segment gdzie niemal nie ma nowości.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz  

- Wojtek
- Świeżak
- Kontakt:
W sumie tu ogólnie chodzi o to, że czym więcej zdrapywania, tym większa szansa na wygraną

Taki typowy borowik. 

- kropka441
- Cwaniak
- Kontakt:
Coraz gorzej jest wygrać coś w zdrapki. Oglądam też filmiki na youtubie  i dużo jest takich gdzie nawet jedna zdrapka nie wygrywa. Ostatnio kupiłam 10 różnych po 10 zł i wszystkie puste. Myślę, że jak grać to sporadycznie bo inaczej się popłynie. W paczkach jest coraz mniej wygrywających zdrapek i naprawdę ciężko coś trafić, a i tak jak się trafi zwrot to zwykle się wymienia. Trzy albo 2 lata temu miałam największą wygraną 360zł . Łatwo policzyć, że przy systematycznej grze i tak jest się do tyłu. Człowiek cieszy się, że wygra 50 zł czy 100 zł, a i tak dużo więcej przegra. Dochodzę do wniosku,że jak już grać to tylko w gry liczbowe i też niezbyt często i za małe kwoty. Trzy razy miałam ostatnio trójkę przy jednym zakładzie w lotka i chyba tak będę grać, żeby być w grze ale nie sponsorować lotka.

- Wojtek
- Świeżak
- Kontakt:
No nie wiem, u mnie jak kupuje 3 lub 4 zdrapki to zawsze się coś trafia, ale oczywiście nie gram dla wygranej, tylko dla przyjemności, bo to dla mnie rodzaj pewnej rozrywki.kropka441 pisze: ↑11 cze 2020, 19:48Coraz gorzej jest wygrać coś w zdrapki. Oglądam też filmiki na youtubie i dużo jest takich gdzie nawet jedna zdrapka nie wygrywa. Ostatnio kupiłam 10 różnych po 10 zł i wszystkie puste. Myślę, że jak grać to sporadycznie bo inaczej się popłynie. W paczkach jest coraz mniej wygrywających zdrapek i naprawdę ciężko coś trafić, a i tak jak się trafi zwrot to zwykle się wymienia. Trzy albo 2 lata temu miałam największą wygraną 360zł . Łatwo policzyć, że przy systematycznej grze i tak jest się do tyłu. Człowiek cieszy się, że wygra 50 zł czy 100 zł, a i tak dużo więcej przegra. Dochodzę do wniosku,że jak już grać to tylko w gry liczbowe i też niezbyt często i za małe kwoty. Trzy razy miałam ostatnio trójkę przy jednym zakładzie w lotka i chyba tak będę grać, żeby być w grze ale nie sponsorować lotka.

Taki typowy borowik.