Opłaca się kupować, czy to rodzaj pewnej rozrywki

nigdy nie nastawiałem się, że trafię główną
 nigdy nie nastawiałem się, że trafię główną  choć fajnie czasami coś sobie podrapać, np. moją ulubioną krzyżówkę xxl
 choć fajnie czasami coś sobie podrapać, np. moją ulubioną krzyżówkę xxl  

W sumie tu ogólnie chodzi o to, że czym więcej zdrapywania, tym większa szansa na wygraną

No nie wiem, u mnie jak kupuje 3 lub 4 zdrapki to zawsze się coś trafia, ale oczywiście nie gram dla wygranej, tylko dla przyjemności, bo to dla mnie rodzaj pewnej rozrywki.kropka441 pisze: ↑11 cze 2020, 19:48Coraz gorzej jest wygrać coś w zdrapki. Oglądam też filmiki na youtubie i dużo jest takich gdzie nawet jedna zdrapka nie wygrywa. Ostatnio kupiłam 10 różnych po 10 zł i wszystkie puste. Myślę, że jak grać to sporadycznie bo inaczej się popłynie. W paczkach jest coraz mniej wygrywających zdrapek i naprawdę ciężko coś trafić, a i tak jak się trafi zwrot to zwykle się wymienia. Trzy albo 2 lata temu miałam największą wygraną 360zł . Łatwo policzyć, że przy systematycznej grze i tak jest się do tyłu. Człowiek cieszy się, że wygra 50 zł czy 100 zł, a i tak dużo więcej przegra. Dochodzę do wniosku,że jak już grać to tylko w gry liczbowe i też niezbyt często i za małe kwoty. Trzy razy miałam ostatnio trójkę przy jednym zakładzie w lotka i chyba tak będę grać, żeby być w grze ale nie sponsorować lotka.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości