Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Moja dzisiejsza paczka dała zwrot 100 zl 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Już kiedyś polowaliśmy na jakąś zdrapkę której było mało nakładu i nic to nie dało była to góra kasy i taka różowa co się strasznie po niej syfiło po 10 zł ( nie pamietam nazwy) Tylko raz padła wygrana na pare dni przed zakończeniem sprzedaży to była zdrapka za milion i padła w nowym sączu ( ale to chyba nikt od Nas bo sie nie pochwalił )Raz pamietam ekstra pensje też staraliśmy się namierzyć i wtedy brałem paczkami i nic a były mapy podawane . I tylko człowiek popłynął
Również tamtej zimy szukaliśmy pamiętacie czerwonej mega pensji gdzie już był mały nakład i wszędzie były zdrapki w innych kolorach i to w dużych ilościach co wskazywało że czerwonej prawie nie ma ( to był ewenement w innych kolorach były co już wygrane padły a tej co wygrana jest jeszcze do wzięcia w kolorze czerwonym nie bylo nigdzie w Polsce bo dużo jeżdżę i jej nigdzie nie było )
Pamiętajcie że tą zdrapkę mogli kupować ludzie którzy nie są żadnymi maniakami zdrapkowymi na święta i mogli nie wiedzieć o co chodzi , a jeszcze dochodzi kwestia świąt dostał w prezencie a jak to święta był alkohol i przeoczył o co chodzi .
Również tamtej zimy szukaliśmy pamiętacie czerwonej mega pensji gdzie już był mały nakład i wszędzie były zdrapki w innych kolorach i to w dużych ilościach co wskazywało że czerwonej prawie nie ma ( to był ewenement w innych kolorach były co już wygrane padły a tej co wygrana jest jeszcze do wzięcia w kolorze czerwonym nie bylo nigdzie w Polsce bo dużo jeżdżę i jej nigdzie nie było )
Pamiętajcie że tą zdrapkę mogli kupować ludzie którzy nie są żadnymi maniakami zdrapkowymi na święta i mogli nie wiedzieć o co chodzi , a jeszcze dochodzi kwestia świąt dostał w prezencie a jak to święta był alkohol i przeoczył o co chodzi .
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Pamiętam jakieś polowanie , chyba zdrapki po 10 zł. Na mapce było 80 sztuk gdzieś 100 km od Warszawy, w jakims miasteczku na trasie pociagu na szczęście. Wiec wzięłam książke do czytania i pojechałam po nie. Zwrot był około 60%. Drapania było tak duzo, że się aż znudziłam i stwierdziłam, że nigdy wiecej. Plus taki, że książkę poczytałam w spokoju.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wow, Białystok jestem w szoku że podał wszystkie punkty z każdą ilością zdrapekNutaharion pisze: ↑26 paź 2022, 11:26Zaktualizowałem obszar: Koszalin
Jutro powinienem dostać dane dla Łodzi i Białegostoku to też pewnie wieczorem wlecą na mapę.
Przypominam link do mapy: [url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]

Ja w sobotę lecę odpocząć do Wisły, więc z pewnością zachaczę po paczki leżące jeszcze w Ustroniu i Wiśle.
Plusem i różnicą tej zdrapki znów jest to, że nie szukamy żadnych transz czy kolorów, więc w przeciwieństwie do poprzednich polowań - mniej sprawni intelektualnie sprzedawcy mają większą szansę na stwierdzenie czy interesująca nas zdrapka jest na stanie

Uważam również, że fakt że zdrapka jest po 25zł jest chociażby minimalnym powodem do tego, że mało prawdopodobne jest to, aby ktoś "na odpie****" drapał i zwycięzką zdrapkę wrzucił do śmietnika.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
ja jade na następny tydzień na skoki to już pewnie do tej pory wszystkie wykupisz hehe
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
A będzie update Śląskiego?Nutaharion pisze: ↑26 paź 2022, 11:26Zaktualizowałem obszar: Koszalin
Jutro powinienem dostać dane dla Łodzi i Białegostoku to też pewnie wieczorem wlecą na mapę.
Przypominam link do mapy: [url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Tak zapewne było. Pełno by wymieniać, takich argumentów. Sam na początku się łapałem, że nie szukamy gwiazdy ale prezentu dla wygranej. Pełno nieobeznanych osób miało tą zdrapkę w ręce.Krzysiek300 pisze: ↑26 paź 2022, 19:54Pamiętajcie że tą zdrapkę mogli kupować ludzie którzy nie są żadnymi maniakami zdrapkowymi na święta i mogli nie wiedzieć o co chodzi , a jeszcze dochodzi kwestia świąt dostał w prezencie a jak to święta był alkohol i przeoczył o co chodzi .
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tak, po Wszystkich Świętych będę znowu próbował zaktualizować mapkęSTUMPY21 pisze: ↑27 paź 2022, 13:49A będzie update Śląskiego?Nutaharion pisze: ↑26 paź 2022, 11:26Zaktualizowałem obszar: Koszalin

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Bytom, Daleka 27 można usunąć. Nie ma na stanie nic od dłuższego czasu.