Na razie musi poczekać na swoją kolej

sk8erboy26 pisze: ↑08 lis 2022, 23:58Powiedzcie mi co jest z tymi przedziałami? Ponieważ ciut jeżdżę po kraju to zdarza mi się dane ulubione zdrapki gdzieś kupić i tak właśnie jest z NDR , na ok 28 zdrapek 5 razy po 50, 2 razy po 20 i 100 wiec chyba te przedzialy to ściema bo to 3 województwa a kupiłem po kilka sztuk w Krośnie, Iwoniczu, Krakowie, Katowicach, Bielsku Białej, Andrychowie itp czyli musialy być z różnych paczek. Podobnie mam z I love Krzyżówką za 3 zeta ktore lubię i tak trafiło mi sie 100 zeta w Krośnie, Andrychowie i Bielsku, po 20 w Bielsku, Iwoniczu, Andrychowie i Krk, 10 różnie a tych po 6 zeta czy 3 zeta to sporo
Dodano po 39 minutach 9 sekundach:
Aha, przecież gdyby to było takie proste z tymi przedziałami to wszyscy by ogarnęli tylko je i każda główna wpadałaby w grono forumowiczów i tyle, nikt by nie jeździł po całym mieście i szukał paczek, półpaczek itd Już tyle różnych teorii na wygraną było i jak narazie lipa a wystarczy że ktoś kupi sobie ot tak zdrapkę do browarka czy batonika jak moja kumpela i trafiła 900 stów w Owocowej bo nie mieli jej wydać 3 zeta to dali zdrapkę![]()
Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałam, ale przedziały dotyczą głównych nagród.sk8erboy26 pisze: ↑09 lis 2022, 8:55Oki, tak tylko napisałem o " forumowiczach " tylko poprostu te teorie są wg mnie fatalne, bo słucham ludzi w kolekturach i ostatnio jak kończyła się Owocowa to biegali przynajmniej u mnie w Bielsku B od sklepu do sklepu i zbierali wszystko i co ? I nic, zero wiekszego trafienia, poprostu jestem zdania że musi być ten dzień, ten punkt i ten los szczęściasorry za przynudzanie
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 17 gości