Świąteczne odliczanie [508]
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
11 stycznia 2022 r.
Idziesz z wygraną do kolektury i wypłacają. Oczywiście wszystko zależy od tego ile wygrałeś, i czy będą mieli tyle na miejscu. Mniejsze wygrane bez problemu wypłacają, natomiast te powyżej 300-500 to już różnie, bo mogą nie mieć tyle w kasie danej kolektury. Niektóre punkty mogą przelać wygraną prosto na kartę. Wygrane powyżej 2280 zł wypłacane są już w oddziałach i od nich potrącany jest podatek.
Idziesz z wygraną do kolektury i wypłacają. Oczywiście wszystko zależy od tego ile wygrałeś, i czy będą mieli tyle na miejscu. Mniejsze wygrane bez problemu wypłacają, natomiast te powyżej 300-500 to już różnie, bo mogą nie mieć tyle w kasie danej kolektury. Niektóre punkty mogą przelać wygraną prosto na kartę. Wygrane powyżej 2280 zł wypłacane są już w oddziałach i od nich potrącany jest podatek.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
liczebnik - gratulacje tysiaka
Mi mimo tylu zakupów wpadło niestety tylko raz 300
Dodano po 36 sekundach:
Mi mimo tylu zakupów wpadło niestety tylko raz 300
Dodano po 36 sekundach:
Nie wiem kto i po co miałby zwlekać z wypłatąkontoprezes pisze: ↑13 lis 2022, 12:30Może też być tak, że ktoś wcześniej trafi i będzie zwlekał do ostatniego tygodnia sprzedaży z odbiorem.newużytkownik pisze: ↑12 lis 2022, 13:32Ze zdrapkami jest o tyle przerąbane, że jak główna jest w koszu lub na magazynie to całe wasze wysiłki zupełnie na nic. Dlatego irytuje mnie dorzucanie puli do gierek, bo tam w razie spadku nakładu przynajmniej byłaby względna pewność, że warto polować na główną. A oni dorzucają losy i wszystko mieszają.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Znajoma kogoś, kto dostaje procent od sprzedaży danej zdrapki pewnie trzymakontoprezes pisze: ↑13 lis 2022, 16:54Ludzie są różni, trafi jakiś psychopata i będzie się rajcował tym, że inni wydają grubą kasę z nadzieją na trafienie życia.
Dodano po 23 minutach 10 sekundach:
Jeśli główna padnie to już mało kto będzie drapał żeby trafić ten 1000 co zostanie, a tak co jest to będzie kupowane.
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
...pod materacem tego melona juz z pol roku

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
a ja Wam mówię, że upolujemy tego miliona na tym forumbazylia pisze: ↑13 lis 2022, 17:38Znajoma kogoś, kto dostaje procent od sprzedaży danej zdrapki pewnie trzymakontoprezes pisze: ↑13 lis 2022, 16:54Ludzie są różni, trafi jakiś psychopata i będzie się rajcował tym, że inni wydają grubą kasę z nadzieją na trafienie życia.
Dodano po 23 minutach 10 sekundach:
Jeśli główna padnie to już mało kto będzie drapał żeby trafić ten 1000 co zostanie, a tak co jest to będzie kupowane.
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
...pod materacem tego melona juz z pol roku![]()

Odwieżam link do mapki:
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Obstawiacie, że poszukiwany numer leży gdzieś w dużym mieście, czy raczej w przysłowiowej Koziej Wólce?
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Obstawiajmy lepiej okienka
są tylko 24. Mój wewnętrzny jasnowidz patrzy na Nr 8
A czy Pcim Dolny, czy Górny, jeden pies

A czy Pcim Dolny, czy Górny, jeden pies

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Lottożłop
- Kontakt:
A u Obajtka nie znalazłam ŚO
ale tak patrzę na mapę i w jednym miejscu byłam i nie było tej zdrapki. Powiedziano mi, że był przede mną jeden pan i wykupił wszystko. Zerkam na zaktualizowaną mapkę i ponownie pojawia się miejscowość. Czy myślicie, ze jest zdrapka tylko schowana nie wiadomo gdzie?

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Wstrzymaj się do następnej aktualizacji mapy i jak punkt nadal tam będzie to warto będzie mocniej nacisnąć żeby znaleźli paczkę czy dwie

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)