Świąteczne odliczanie [508]
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Do zdjęcia z mapy Głogów:
- Piłsudskiego 19,
- Saturna 25-27
- Piłsudskiego 19,
- Saturna 25-27
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Na Śniadeckiego byłam i rzekomo nie było…widocznie bardziej „kumaty”sprzedawca byłPatrysMM pisze: ↑18 lis 2022, 19:18Można zdjąć z mapki punkty takie, jak:
Grojec ul. Beskidzka 133, zakupiona 1 paczka
Poręba Wielka ul. Wadowicka 60, zakupione 4 paczki
Oświęcim, ul. Śniadeckiego 22A, zakupiona 1 paczka
Pisarzowice, Chmielna 2, zakupiona 1 paczka
Wilamowice, Towarowa 5, zakupione 2 paczki
W saloniku prasowym w Wilamowicach Pani po zapytaniu, czy posiada takie zdrapki jak ŚO odpowiedziała, że "skończyła się ich sprzedaż 16.11 wtedy, co mega linie i czarny diament", a podczas prośby o wykaz losów wydrukowała go i powiedziała, że nie ma już na stanie tej jednej paczki, także chyba można wykreślić, choć dziwna sytuacja, bo wczoraj niby ja jeszcze miała, ale jakoś przepadła, no i się dziwnie tłumaczyła ogółem.. być może szefowa wykupiła.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Byłem dzisiaj rano na zakupach w sklepiku na wiosce. Było 9 sztuk. Wziąłem jedną sztukę i zwrot wpadl
Mr. Frog
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Byłam w Skórzewo, było 6 zdrapek. Wzięłam wszystkie i Pani się zaklinała, że więcej nie ma. Wiec chyba można zdąć z mapy.
Ale byłam też w Poznaniu na ulicy Startowej 1 w sklepie odido/CAROLE i tam Pani powiedziała, że nie ma tych zdrapek. A na mapce widnieje, że są. Nie wiem, czy ktoś wykupił przede mną, czy Pani się szukać nie chciało, czy trafiłam pod zły adres.
Mogę tam jeszcze podjechać, bo mam po drodze z pracy, ale wątpię żeby były.
To samo dotyczy ul. Swoboda 21 w Poznaniu. To miał być sklep PSS Społem? Jeśli tak, to tam też „nie było”.
Ogólnie to fajnie by było, jakby było można sprawdzić w internecie na stronie lotto gdzie są zdrapki. Wtedy nie byłoby możliwości, że komuś się szukać nie chce, bo miałby czarno na białym, że zdrapka u nich jest. A tak? Tylko czas i paliwo się traci.
Ale byłam też w Poznaniu na ulicy Startowej 1 w sklepie odido/CAROLE i tam Pani powiedziała, że nie ma tych zdrapek. A na mapce widnieje, że są. Nie wiem, czy ktoś wykupił przede mną, czy Pani się szukać nie chciało, czy trafiłam pod zły adres.
Mogę tam jeszcze podjechać, bo mam po drodze z pracy, ale wątpię żeby były.
To samo dotyczy ul. Swoboda 21 w Poznaniu. To miał być sklep PSS Społem? Jeśli tak, to tam też „nie było”.
Ogólnie to fajnie by było, jakby było można sprawdzić w internecie na stronie lotto gdzie są zdrapki. Wtedy nie byłoby możliwości, że komuś się szukać nie chce, bo miałby czarno na białym, że zdrapka u nich jest. A tak? Tylko czas i paliwo się traci.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Kiedyś wysyłałem emaila w tej sprawie do Centrali to dostałem odpowiedź że:
O takim rozwiązaniu jak Pan pisze oczywiście można myśleć, bo służyłby w teorii lepszej wyprzedaży zdrapek. Pozostaje jednak problem zbyt dużego ryzyka wizerunkowego, że publikowane dane jednak nie zawsze są prawdziwe.
Problem na styku klient i sprzedawca: przykładowo w kolekturze jest wg zapisów cała paczka, jednak sprzedawca ją niedawno zgubił lub przed chwilą właśnie sprzedał (zostanie oczywiście z niej rozliczony). Przychodzi klient i domaga się sprzedaży losów. Gorzej jak sytuacja jutro się powtórzy, bo wg danych nadal jest zapas losów a sprzedawca paczki nie znalazł. Tworzyłoby to niepotrzebne napięcia.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Czyli zostaje nam liczyć na dobrą wolę sprzedawców. Eh, może komuś innemu się uda je zdobyć.O takim rozwiązaniu jak Pan pisze oczywiście można myśleć, bo służyłby w teorii lepszej wyprzedaży zdrapek. Pozostaje jednak problem zbyt dużego ryzyka wizerunkowego, że publikowane dane jednak nie zawsze są prawdziwe.
Problem na styku klient i sprzedawca: przykładowo w kolekturze jest wg zapisów cała paczka, jednak sprzedawca ją niedawno zgubił lub przed chwilą właśnie sprzedał (zostanie oczywiście z niej rozliczony). Przychodzi klient i domaga się sprzedaży losów. Gorzej jak sytuacja jutro się powtórzy, bo wg danych nadal jest zapas losów a sprzedawca paczki nie znalazł. Tworzyłoby to niepotrzebne napięcia.
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dobra wola to jedno, ale trzeba być też ostrożnym i czujnym. W końcu to mi wetknęli przypadkiem bądź nie, dwie paczki Wielkiej Krzyżówki pomiędzy ŚO. Stówa w plecy, nie mówiąc już o fakcie, że nadal mogą w tym punkcie zalegać dwie feralne paczki ŚO. A co do paliwa, to już przestałem liczyćMadziara pisze: ↑19 lis 2022, 10:15Czyli zostaje nam liczyć na dobrą wolę sprzedawców. Eh, może komuś innemu się uda je zdobyć.O takim rozwiązaniu jak Pan pisze oczywiście można myśleć, bo służyłby w teorii lepszej wyprzedaży zdrapek. Pozostaje jednak problem zbyt dużego ryzyka wizerunkowego, że publikowane dane jednak nie zawsze są prawdziwe.

Dodano po 4 minutach 38 sekundach:
Inna sprawa, to uważam, że ewentualny szczęśliwiec z forum, czy gość spoza, który korzystał z danych Nutahariona podczas polowania, powinien się jakoś mu odwdzięczyć

- Filemon
- Lubi chajc
1 Inni to lubia
Przecież ta mapa jest niedokładna i nie pokazuje kolektur w których jest mało zdrapek. Jak się poluje to trzeba odwiedzać WSZYSTKIE kolektury.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Nawojową Górę można zdjąć z mapy
250 zł w paczce 
Dodano po 5 minutach 19 sekundach:

Dodano po 5 minutach 19 sekundach: