Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Polowanie pewnie zakończy się jak zwykle: TS zarobi bardzo duuużooo pieniążków, a główna i tak nie zostanie znaleziona.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Maniak
- Kontakt:
a kiedy się zakończy ta zdrapka?
Mogli ją zostawić do świat
Mogli ją zostawić do świat

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
Byłem też dziś w jednym punkcie i Pani tak samo mi powiedziała, że sprzedaż zakończyła się 16.11 i zabrali jej paczkę. Powiedziała, że i tak nie mogłaby mi jej już sprzedać bo sprzedaż zakończona. I tak się ze mną kłóciła, że nigdzie już jej nie znajdę. A w miejscowości obok jeszcze są. Chyba, że przenoszą je do "lepszych" kolekturPatrysMM pisze: ↑18 lis 2022, 19:18
W saloniku prasowym w Wilamowicach Pani po zapytaniu, czy posiada takie zdrapki jak ŚO odpowiedziała, że "skończyła się ich sprzedaż 16.11 wtedy, co mega linie i czarny diament", a podczas prośby o wykaz losów wydrukowała go i powiedziała, że nie ma już na stanie tej jednej paczki, także chyba można wykreślić, choć dziwna sytuacja, bo wczoraj niby ja jeszcze miała, ale jakoś przepadła, no i się dziwnie tłumaczyła ogółem.. być może szefowa wykupiła.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Zakończenie sprzedaży 11 stycznia 2023, więc jeszcze jest trochę czasu na zakupy 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Zgadza się.colo254 pisze: ↑19 lis 2022, 13:51Byłem też dziś w jednym punkcie i Pani tak samo mi powiedziała, że sprzedaż zakończyła się 16.11 i zabrali jej paczkę. Powiedziała, że i tak nie mogłaby mi jej już sprzedać bo sprzedaż zakończona. I tak się ze mną kłóciła, że nigdzie już jej nie znajdę. A w miejscowości obok jeszcze są. Chyba, że przenoszą je do "lepszych" kolekturPatrysMM pisze: ↑18 lis 2022, 19:18
W saloniku prasowym w Wilamowicach Pani po zapytaniu, czy posiada takie zdrapki jak ŚO odpowiedziała, że "skończyła się ich sprzedaż 16.11 wtedy, co mega linie i czarny diament", a podczas prośby o wykaz losów wydrukowała go i powiedziała, że nie ma już na stanie tej jednej paczki, także chyba można wykreślić, choć dziwna sytuacja, bo wczoraj niby ja jeszcze miała, ale jakoś przepadła, no i się dziwnie tłumaczyła ogółem.. być może szefowa wykupiła.![]()
Z dużo oficjalnych kolektur lotto zawsze zabierają im szybciej.
W mojej miejscowości często tak robią jak wchodzi nowa zdrapka, która jest podobna.
Sprzedaż w tym punkcie jest bardzo wysoka i dlatego tak robią.
Jednak w takich sklepikach zazwyczaj nie biorą.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
To prawda bo mam kumpelę w Lewiatanie i ona mówiła że mają w diabły starych zdrapek ( aktualnych ) których mało kto bierze bo większość wszyscy chcą nowości, a mało lub późno od nich odbierają ( jeszcze ma nieodebrany Czarny Diament czy stare Mega Linie ) , więc lubi jak wpadam bo ja raczej gustuję w tych starszych zdrapach bo jakoś te nowsze do mnie nia pałają miłością wygranych.
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Kraków Brogi do zdjęcia z mapki. 1 paczka została, kicha - 125 zł zwrotu 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
3 Inni to lubia
…uważam, że ewentualny szczęśliwiec z forum, czy gość spoza, który korzystał z danych Nutahariona podczas polowania, powinien się jakoś mu odwdzięczyć. Nie wiem, może opłata za serwery na 5 lat do przodu, na którym stoi forum, albo jakiś drobny procent z tego miliona jako darowizna. W końcu, gdyby nie forum i dane Nutahariona, większość byłaby ślepa i głucha w szukaniu szczęśliwego egzemplarza ŚO.
To akurat prawda. Zanim trafiłam na to forum na próżno szukałam tej zdrapki w różnych kolekturach i w żadnej nie mieli.
Mi osobiście mapka pomaga:)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Czy ktoś może orientuje się, gdzie w Poznaniu dostanę jeszcze tą zdrapkę? W punkcie na Os. Powstań narodowych 33 pani twierdzi, że nie ma...