Świąteczne odliczanie [508]
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Może te zdrapki są w innym miejscu a nie w tym kartonie co wszystkie inne zdrapki. Trudno powiedzieć, najlepiej poprosić pracownika o sprawdzenie na terminalu czy na pewno nie ma ich na stanie. Jak terminal pokazuje że być powinno to powinni postarać się te zdrapki znaleźć.karo pisze: ↑09 gru 2022, 16:06Akurat wczoraj kierując sie wcześniejszą mapką odwiedziłam jeden z punktów z oddziału Rzeszów, i Pani wyciągnęła pudlo ze zdrapkami i widzialam, że w nim nie było SO. A dziś aktualizacja z wczorajszą datą i na mapce pisze, stan losów min. 5. Nie wiem o co chodzi.
Zresztą i poprzednie dane średnio były zgodne z rzeczywistością, bo w punkcie gdzie pisalo max 10 szt. po skonczeniu jednej transzy babka przy mnie wyciagnela kolejną paczkę. A teraz niby tam pusto.
Zreszta nie wiem dlaczego nie podaja dokladnych danych, tylko "max 5'" itp. Zalezy to od chęci kolektury?
Kolektorka z punktu w którym miało być max 10 sztuk, a było więcej, mogła dostać z jakiegoś innego miejsca dodatkową paczkę losów. Dane są aktualne tylko na stan ich wygenerowania i w każdej godzinie się dezaktualizują.
Dokładność danych zależy od chęci danego oddziału. Jeden oddział podaje dokładne dane a drugi "mniej niż X w tych punktach a więcej niż X w tych punktach". Do dzisiaj nie rozumiem czemu nie mogą podać dokładnych stanów i dlaczego Centrala odmawia udostępniania mi arkusza dla całej Polski co ułatwiłoby życie i mi i im

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Tak,tam. Ciśnij niech szukają, mi już się nie chce tam iść
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Na pewno przerzucają. U mnie w Kauflandzie już jest 3 lub 4 raz ściągnięta paczka. W innym punkcie, gdzie często bywam, nie widziano tej zdrapki od lat, bo rozmawiałam z kolektorką. Wczoraj trafiłam tam przypadkiem paczkę. Także zaglądajcie, pytajcie, wracajcie jeśli Wam zależy
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nowa Brzeźnica ul. Kościuszki 20 - wykupione ostatnie 10 szt. Wynik:150 zł.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
W Inowrocławiu na ulicy Wojska Polskiego 2a była dziś cała paczka otwierana świątecznego Odliczenia
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
W przyszłym tygodniu pula spadnie poniżej 2 mln czyli wszystkie wygrane od 25 do 1000 razem wzięte będą mniej warte niż 1 zdrapka za mln złotych

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Nie macie gdzieś osób w okolicy co kupią i wyślą paczkę?
Okolice mam wyczyszczone, ostatnio jechałem pół godziny do okolicznego miasta gdzie miało być 60 zdrapek, byłem w 3 punktach i tylko w 1 punkcie pani znalazła gdzieś na dnie 1 paczkę, a w pozostałych niby nie było.
Po 2 godzinach wróciłem z 2 paczkami, bo jedną na drodze powrotnej dorwałem.
Byłem przygotowany, że pojadę i kupie chociaż 4 paczki, a spotkałem 2 panie bardzo nie miłe, tam gdzie nie było.
Ode chciewa mi się trochę jeździć i pytać jak spotykam takie miny.
Rzadko która jak wjadę to przychodzi z miłym nastawieniem. Wyglada sytuacja z mojego punktu więźniem, że dla pracowników jest to bardziej obciążenie, że jest u nich lotto, już nie ma tej chęci sprzedaży jak w oficjalnym punkcie lotto.
Okolice mam wyczyszczone, ostatnio jechałem pół godziny do okolicznego miasta gdzie miało być 60 zdrapek, byłem w 3 punktach i tylko w 1 punkcie pani znalazła gdzieś na dnie 1 paczkę, a w pozostałych niby nie było.
Po 2 godzinach wróciłem z 2 paczkami, bo jedną na drodze powrotnej dorwałem.
Byłem przygotowany, że pojadę i kupie chociaż 4 paczki, a spotkałem 2 panie bardzo nie miłe, tam gdzie nie było.
Ode chciewa mi się trochę jeździć i pytać jak spotykam takie miny.
Rzadko która jak wjadę to przychodzi z miłym nastawieniem. Wyglada sytuacja z mojego punktu więźniem, że dla pracowników jest to bardziej obciążenie, że jest u nich lotto, już nie ma tej chęci sprzedaży jak w oficjalnym punkcie lotto.
- Przemek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Przykre, ale prawdziwe. Tak to niestety wygląda w punktach w którym Lotto jest tylko dodatkiem. Zresztą nie ma co się dziwić i warto trochę postawić się w sytuacji tego pracownika który pracuje za marne grosze, ma masę innych obowiązków i nie ma żadnego zysku z tego że sprzeda zdrapkę. Więc co mu zależy. Taki stan rzeczy raczej szybko się nie zmieni a pewnie będzie tylko gorzej. Takie czasy.Gregory2122 pisze: ↑10 gru 2022, 23:02Rzadko która jak wjadę to przychodzi z miłym nastawieniem. Wyglada sytuacja z mojego punktu więźniem, że dla pracowników jest to bardziej obciążenie, że jest u nich lotto, już nie ma tej chęci sprzedaży jak w oficjalnym punkcie lotto.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dziś i za tydzien niedziele handlowe więc polowania nadal na nią będą oby ktoś tego miliona trafił:)