Ja mogę Ci kupić, ale nie wiem, czy będą jeszcze pełne paczki (na mapie są w dwóch miejscach), ostatnio bardzo często na nie trafiam, a na mapie ich nie ma.Gregory2122 pisze: ↑10 gru 2022, 23:02Nie macie gdzieś osób w okolicy co kupią i wyślą paczkę?
Okolice mam wyczyszczone, ostatnio jechałem pół godziny do okolicznego miasta gdzie miało być 60 zdrapek, byłem w 3 punktach i tylko w 1 punkcie pani znalazła gdzieś na dnie 1 paczkę, a w pozostałych niby nie było.
Po 2 godzinach wróciłem z 2 paczkami, bo jedną na drodze powrotnej dorwałem.
Byłem przygotowany, że pojadę i kupie chociaż 4 paczki, a spotkałem 2 panie bardzo nie miłe, tam gdzie nie było.
Ode chciewa mi się trochę jeździć i pytać jak spotykam takie miny.
Rzadko która jak wjadę to przychodzi z miłym nastawieniem. Wyglada sytuacja z mojego punktu więźniem, że dla pracowników jest to bardziej obciążenie, że jest u nich lotto, już nie ma tej chęci sprzedaży jak w oficjalnym punkcie lotto.
Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Aktualizacja na Kraków z dzisiaj jaką otrzymałem od TS.
Dzień dobry,
Poniżej znajduje się wykaz kolektur na terenie Krakowa w których wg stanu na wczoraj wieczór powinny znajdować się w sprzedaży losy loterii ŚWIĄTECZNE ODLICZANIE gra 508.
Os. Albertyńskie, pawilon blisko lokalu Albertyńskie 21 b
Kraków
Kobierzyńska 229
Kraków
Niewodniczańskiego 102
Kraków
Lubostroń 10
Kraków
Balicka 16 (pawilon przed marketem)
Kraków
Włoska 2
Kraków
Meiera 20B
Kraków
Mogilska 13B
Kraków
Gustawa Pokrzywki obok lokalu Os. Niepodległości 11
Kraków
Pachońskiego 8
Kraków
Os. Kolorowe 11A
Kraków
Cystersów 26C lok. U1
Kraków
Grochowska 2
Kraków
Narzymskiego 9
Pozdrawiam
Grzegorz M
Dzień dobry,
Poniżej znajduje się wykaz kolektur na terenie Krakowa w których wg stanu na wczoraj wieczór powinny znajdować się w sprzedaży losy loterii ŚWIĄTECZNE ODLICZANIE gra 508.
Kraków
Kobierzyńska 229
Kraków
Niewodniczańskiego 102
Kraków
Lubostroń 10
Kraków
Kraków
Włoska 2
Kraków
Meiera 20B
Kraków
Mogilska 13B
Kraków
Kraków
Pachońskiego 8
Kraków
Os. Kolorowe 11A
Kraków
Cystersów 26C lok. U1
Kraków
Grochowska 2
Kraków
Narzymskiego 9
Pozdrawiam
Grzegorz M
-
- Cyc
- Kontakt:
Kraków, Os. Albertyńskie, pawilon blisko lokalu Albertyńskie 21 bNie było dziś nic.
Kraków, Gustawa Pokrzywki obok lokalu Os. Niepodległości 11Pani była średnio zorientowana. Niby nie mieli. Zobaczymy po kolejnej aktualizacji.
Kraków, Os. Kolorowe 11AByła tylko 1 sztuka (sprawdzone w systemie). Kupiona, pustaczek.
-
- Cyc
- Kontakt:
Cześć. Macie może aktualną listę na województwo łódzkie?
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Mapa posiada kolektury łódzkiego z 7 grudnia. W tym czasie dużo się nie zmieniło i większość na pewno jest nadal aktualna
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Masz jakieś nieaktualne dane. Byłam dziś na Balicka 16 (pawilon przed marketem) i dawno tej zdrapki tam nie było. Pani sprawdziła również stan w komputerze. Mapka chyba odzwierciedla stan rzeczy.ciacho1984 pisze: ↑12 gru 2022, 10:28Aktualizacja na Kraków z dzisiaj jaką otrzymałem od TS.
Dzień dobry,
Kraków
Kobierzyńska 229
Kraków
Niewodniczańskiego 102
Kraków
Lubostroń 10
Kraków
Kraków
Włoska 2
Kraków
Meiera 20B
Kraków
Mogilska 13B
Kraków
Kraków
Pachońskiego 8
Kraków
Os. Kolorowe 11A
Kraków
Cystersów 26C lok. U1
Kraków
Grochowska 2
Kraków
Narzymskiego 9
Pozdrawiam
Grzegorz M
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wydaje mi się bez sensu kierowanie się danymi z mapy, ponieważ w każdej sekundzie w danym punkcie mogło być już kilkadziesiąt osób i dane mogą być dawno nieaktualne.
Już lepiej chyba grać w gierki, gdzie każdy ma taką samą możliwość trafienia głównej, wie ile zostało losów i każdy może mieć wygrywający los w przeciwieństwie do zdrapek gdzie fizycznie zdrapka może być na drugim końcu Polski lub też zdrapka mogła być wyrzucona do kosza przypadkiem.
Jedynym sensownym rozwiązaniem w przypadku tradycyjnych zdrapek powinien być system, który zbiera automatycznie ilość zdrapek w każdej kolekturze i taką mapkę w stanie rzeczywistym i aktualnym można byłoby podglądać na stronie bądź mapie, jest to na pewno łatwe do zrobienia i szkoda, że lotto czegoś takiego nie wprowadziło.
Już lepiej chyba grać w gierki, gdzie każdy ma taką samą możliwość trafienia głównej, wie ile zostało losów i każdy może mieć wygrywający los w przeciwieństwie do zdrapek gdzie fizycznie zdrapka może być na drugim końcu Polski lub też zdrapka mogła być wyrzucona do kosza przypadkiem.
Jedynym sensownym rozwiązaniem w przypadku tradycyjnych zdrapek powinien być system, który zbiera automatycznie ilość zdrapek w każdej kolekturze i taką mapkę w stanie rzeczywistym i aktualnym można byłoby podglądać na stronie bądź mapie, jest to na pewno łatwe do zrobienia i szkoda, że lotto czegoś takiego nie wprowadziło.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Takie dane wysłała mi w poniedziałek rano osoba z TS, kto jak kto ale to on powinien mieć najnowsze dane, podał zresztą, że stan na wieczór dnia poprzedniego.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Po dzisiejszej aktualizacji główna wygrana stanowi obecnie ponad 50% pozostałej puli przeznaczonej na wygrane!

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:

A dlaczego na mapie są widoczne tylko okolice Kołobrzegu, Koszalina i ten rejon? A co z resztą Polski?