Świąteczne odliczanie [508]

Awatar użytkownika
jankiel50
Cwaniak
Kontakt:

Re: Świąteczne odliczanie [508]

Post autor: jankiel50 » 16 gru 2022, 11:18

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

Madllen
Cyc
Kontakt:

Post autor: Madllen » 16 gru 2022, 12:52

Witajcie, nie było wcześniej czasu, w ubiegłym tygodniu wyczyszczone punkty z ŚO , można usunąć:
Pińczów Legionów, 7 Źródeł, 3go Maja . 1go Maja nie sprawdziła, za duży ruch w delikatesach brak chęci do współpracy a Nowy Świat 1 niestety pod tym adresem nie ma lotto.
Pałecznica 2 punkty do usunięcia , kupiłam co było.
Dziekanowice 57, Działoszyce Pińczowska , również.
Złota- zdrapki są ale brak internetu i nici z zakupu.
Czarnocin to zamknięte delikatesy.
Michałów, nie było nic na stanie, Kazimierza Wielka, nie było nic, Skalbmierz też nic nie było, Niegardów Kolonia też nic, Jakubowice również brak, i jeszcze stacja w Krakowie Makuszyńskiego też pusto.
Efekt wycieczki po Świętokrzyskim marniutki. Nic czym można się pochwalić, saldo minusowe rośnie :(
Życzę wygranych i spokojnych Świąt

Adaś
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Adaś » 16 gru 2022, 13:58

wersu pisze:
16 gru 2022, 11:15
Adaś pisze:
16 gru 2022, 9:31
Ktoś może napisać czy gdzieś widział te zdrapki na Podkarpaciu? :(
Mapa niby pokazuje ale nie chce jechać 2 godziny w jedna stronę zeby wyjsc z kolektury po 15sekundach z niczym
W Krośnie na Niepodległości za pierwszym razem jak pytałem to nie było. W tą niedzielę podjechalem jeszecz raz po aktualizacji mapki i dostałem ostatnią sztukę niby. A więc Krosno,Sanok i okolice nie ma szans aby ją dostać raczej .
Czyli jednak coś przenoszą z jednej do drugiej kolektury skoro nie było a potem była jedna.
Ciekawe jak te 2 punkty w Przemyślu i 2 punkty w Rzeszowie czy coś tam jest czy pusto

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 16 gru 2022, 17:31

Punkty o którym wspominałem Psary Ul. Szkolna 93 było 6 sztuk. Kupiłem wszystkie, nic nie drapałem.

Awatar użytkownika
blank1981
**MISZCZ ZDRAPEK**
Kontakt:

Post autor: blank1981 » 16 gru 2022, 18:19

Adaś pisze:
16 gru 2022, 13:58
wersu pisze:
16 gru 2022, 11:15
Adaś pisze:
16 gru 2022, 9:31
Ktoś może napisać czy gdzieś widział te zdrapki na Podkarpaciu? :(
Mapa niby pokazuje ale nie chce jechać 2 godziny w jedna stronę zeby wyjsc z kolektury po 15sekundach z niczym
W Krośnie na Niepodległości za pierwszym razem jak pytałem to nie było. W tą niedzielę podjechalem jeszecz raz po aktualizacji mapki i dostałem ostatnią sztukę niby. A więc Krosno,Sanok i okolice nie ma szans aby ją dostać raczej .
Czyli jednak coś przenoszą z jednej do drugiej kolektury skoro nie było a potem była jedna.
Ciekawe jak te 2 punkty w Przemyślu i 2 punkty w Rzeszowie czy coś tam jest czy pusto
Rzeszów wyczyszczony można zdjąć z mapy ;)

Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Post autor: bazylia » 16 gru 2022, 19:57

karo pisze:
16 gru 2022, 8:37
...No to pani woła Anię, idź zobacz na tyly taka zdrapka swiateczne odliczanie a i przynieś paczkę tej choinki - zdrapki, moze to chce? Ania wraca po 10 sekundach, niesie zdrapkę choinkę, i się oddala.
...
Ja kiedyś poprosiłam o Kalendarz, nie wierząc już że spotkam SO, a pani wyciągnęła Odliczanie z szuflady i spytała, czy o tę mi chodzi :shock:
Był to zwrot i ostatnia sztuka :cool: w tym punkcie.

Madziara
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Madziara » 17 gru 2022, 7:41

Adaś pisze:

Ostatnio wracałam z pracy i sobie myśle: a podjadę do punktu który jest na mapce, a w którym 3 razy powiedziano mi że nie mają. I tak mam po drodze. Najwyżej kupię coś innego. Pani mi pokazuje jakąś nowość, powiedziałam że wezmę. Mówię do Pani: „a domyślam się, że świątecznego odliczania za 25 zł Pani nie ma?” Kobieta na to, że był przedstawiciel i coś im przywiózł, zaraz sprawdzi. Otwiera szufladę, szuka w tych większych a ja patrzę i własnym oczom nie wierzę. No są :shock:
Było w sumie 5 szt, powiedziałam że wezmę. Już miałam wychodzić ale coś mnie tknęło i pytam czy jakiejś pełnej paczki Pani jeszcze nie znajdzie. Pan zajrzała pod ladę i… znalazła. :shock: Oczywiście wzięłam, dobrze ze karta można było płacić, bo nie byłam przygotowana gotówkowo :lol:
Pomyślałabym, że Pani gdzieś znalazła je na zapleczu, albo za szafą. Ale innych zdrapek miała tak ogromną ilość w tej szufladzie, że na pewno była dostawa. I myśle, że faktycznie dostali je z innego punktu.
Więc jeśli macie jakiś punkt po drodze, to nie zniechęcajcie się, tylko zaglądajcie tam co jakiś czas.

Dodano po 7 minutach 15 sekundach:
Oczywiście nie wygrałam głównej, przeciwnie- jeszcze jestem do tylu :lol: ale i tak się cieszę, bo dałam sobie szanse na wygranie:). W końcu tych zdrapek zostało już naprawdę mało:)

Adaś
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Adaś » 17 gru 2022, 8:09

Madziara pisze:
17 gru 2022, 7:49
Adaś pisze:

Ostatnio wracałam z pracy i sobie myśle: a podjadę do punktu który jest na mapce, a w którym 3 razy powiedziano mi że nie mają. I tak mam po drodze. Najwyżej kupię coś innego. Pani mi pokazuje jakąś nowość, powiedziałam że wezmę. Mówię do Pani: „a domyślam się, że świątecznego odliczania za 25 zł Pani nie ma?” Kobieta na to, że był przedstawiciel i coś im przywiózł, zaraz sprawdzi. Otwiera szufladę, szuka w tych większych a ja patrzę i własnym oczom nie wierzę. No są :shock:
Było w sumie 5 szt, powiedziałam że wezmę. Już miałam wychodzić ale coś mnie tknęło i pytam czy jakiejś pełnej paczki Pani jeszcze nie znajdzie. Pan zajrzała pod ladę i… znalazła. :shock: Oczywiście wzięłam, dobrze ze karta można było płacić, bo nie byłam przygotowana gotówkowo :lol:
Pomyślałabym, że Pani gdzieś znalazła je na zapleczu, albo za szafą. Ale innych zdrapek miała tak ogromną ilość w tej szufladzie, że na pewno była dostawa. I myśle, że faktycznie dostali je z innego punktu.
Więc jeśli macie jakiś punkt po drodze, to nie zniechęcajcie się, tylko zaglądajcie tam co jakiś czas.

Oczywiście nie wygrałam głównej, przeciwnie- jeszcze jestem do tylu :lol: ale i tak się cieszę, bo dałam sobie szanse na wygranie:). W końcu tych zdrapek zostało już naprawdę mało:)
Ale to pewnie jakies większe miasto nie? Do tych małych raczej nie dostarczają

Krzysiek300
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Krzysiek300 » 17 gru 2022, 8:36

Madziara pisze:
17 gru 2022, 7:49
Adaś pisze:

Masz racje nie ma co się zniechęcać

A tam do tyłu Jesteś to normalne .

Ja też jestem do tyłu ale się odbije .

Najlepsze to jest oczekiwanie na wygraną a nie sama wygrana😀

Madziara
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Madziara » 17 gru 2022, 10:20

Adaś pisze:
17 gru 2022, 8:09
Ale to pewnie jakies większe miasto nie? Do tych małych raczej nie dostarczają