Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przypomniałem sobie, że bardzo często gdy na stwierdzenie "nie ma takich zdrapek" - stwierdzenie "kurcze a może Pani w systemie ewentualnie sprawdzi, bo przyjechałem aż z ....(tu Twoja prawdziwa bądź zmyślona [lecz odległa] miejscowość) specjalnie po te zdrapki bo na mapie ten punkt widnieje). Wiele razy zachęciło to sprzedawcę do podjęcia próby sprawdzenia. Zdarzyło się raz nawet, że Pani złapała za telefon i dzwoniła do swojej szefowej żeby ustalić co z tą zdrapką... i to jest podejście! 

-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Witajcie, nie było wcześniej czasu, w ubiegłym tygodniu wyczyszczone punkty z ŚO , można usunąć:
Pińczów Legionów, 7 Źródeł, 3go Maja . 1go Maja nie sprawdziła, za duży ruch w delikatesach brak chęci do współpracy a Nowy Świat 1 niestety pod tym adresem nie ma lotto.
Pałecznica 2 punkty do usunięcia , kupiłam co było.
Dziekanowice 57, Działoszyce Pińczowska , również.
Złota- zdrapki są ale brak internetu i nici z zakupu.
Czarnocin to zamknięte delikatesy.
Michałów, nie było nic na stanie, Kazimierza Wielka, nie było nic, Skalbmierz też nic nie było, Niegardów Kolonia też nic, Jakubowice również brak, i jeszcze stacja w Krakowie Makuszyńskiego też pusto.
Efekt wycieczki po Świętokrzyskim marniutki. Nic czym można się pochwalić, saldo minusowe rośnie
Życzę wygranych i spokojnych Świąt
Pińczów Legionów, 7 Źródeł, 3go Maja . 1go Maja nie sprawdziła, za duży ruch w delikatesach brak chęci do współpracy a Nowy Świat 1 niestety pod tym adresem nie ma lotto.
Pałecznica 2 punkty do usunięcia , kupiłam co było.
Dziekanowice 57, Działoszyce Pińczowska , również.
Złota- zdrapki są ale brak internetu i nici z zakupu.
Czarnocin to zamknięte delikatesy.
Michałów, nie było nic na stanie, Kazimierza Wielka, nie było nic, Skalbmierz też nic nie było, Niegardów Kolonia też nic, Jakubowice również brak, i jeszcze stacja w Krakowie Makuszyńskiego też pusto.
Efekt wycieczki po Świętokrzyskim marniutki. Nic czym można się pochwalić, saldo minusowe rośnie

Życzę wygranych i spokojnych Świąt
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czyli jednak coś przenoszą z jednej do drugiej kolektury skoro nie było a potem była jedna.
Ciekawe jak te 2 punkty w Przemyślu i 2 punkty w Rzeszowie czy coś tam jest czy pusto
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Punkty o którym wspominałem Psary Ul. Szkolna 93 było 6 sztuk. Kupiłem wszystkie, nic nie drapałem.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Rzeszów wyczyszczony można zdjąć z mapyAdaś pisze: ↑16 gru 2022, 13:58Czyli jednak coś przenoszą z jednej do drugiej kolektury skoro nie było a potem była jedna.
Ciekawe jak te 2 punkty w Przemyślu i 2 punkty w Rzeszowie czy coś tam jest czy pusto

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Ja kiedyś poprosiłam o Kalendarz, nie wierząc już że spotkam SO, a pani wyciągnęła Odliczanie z szuflady i spytała, czy o tę mi chodzi

Był to zwrot i ostatnia sztuka

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ostatnio wracałam z pracy i sobie myśle: a podjadę do punktu który jest na mapce, a w którym 3 razy powiedziano mi że nie mają. I tak mam po drodze. Najwyżej kupię coś innego. Pani mi pokazuje jakąś nowość, powiedziałam że wezmę. Mówię do Pani: „a domyślam się, że świątecznego odliczania za 25 zł Pani nie ma?” Kobieta na to, że był przedstawiciel i coś im przywiózł, zaraz sprawdzi. Otwiera szufladę, szuka w tych większych a ja patrzę i własnym oczom nie wierzę. No są

Było w sumie 5 szt, powiedziałam że wezmę. Już miałam wychodzić ale coś mnie tknęło i pytam czy jakiejś pełnej paczki Pani jeszcze nie znajdzie. Pan zajrzała pod ladę i… znalazła.

Pomyślałabym, że Pani gdzieś znalazła je na zapleczu, albo za szafą. Ale innych zdrapek miała tak ogromną ilość w tej szufladzie, że na pewno była dostawa. I myśle, że faktycznie dostali je z innego punktu.
Więc jeśli macie jakiś punkt po drodze, to nie zniechęcajcie się, tylko zaglądajcie tam co jakiś czas.
Dodano po 7 minutach 15 sekundach:
Oczywiście nie wygrałam głównej, przeciwnie- jeszcze jestem do tylu

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ale to pewnie jakies większe miasto nie? Do tych małych raczej nie dostarczająMadziara pisze: ↑17 gru 2022, 7:49Ostatnio wracałam z pracy i sobie myśle: a podjadę do punktu który jest na mapce, a w którym 3 razy powiedziano mi że nie mają. I tak mam po drodze. Najwyżej kupię coś innego. Pani mi pokazuje jakąś nowość, powiedziałam że wezmę. Mówię do Pani: „a domyślam się, że świątecznego odliczania za 25 zł Pani nie ma?” Kobieta na to, że był przedstawiciel i coś im przywiózł, zaraz sprawdzi. Otwiera szufladę, szuka w tych większych a ja patrzę i własnym oczom nie wierzę. No są![]()
Było w sumie 5 szt, powiedziałam że wezmę. Już miałam wychodzić ale coś mnie tknęło i pytam czy jakiejś pełnej paczki Pani jeszcze nie znajdzie. Pan zajrzała pod ladę i… znalazła.Oczywiście wzięłam, dobrze ze karta można było płacić, bo nie byłam przygotowana gotówkowo
![]()
Pomyślałabym, że Pani gdzieś znalazła je na zapleczu, albo za szafą. Ale innych zdrapek miała tak ogromną ilość w tej szufladzie, że na pewno była dostawa. I myśle, że faktycznie dostali je z innego punktu.
Więc jeśli macie jakiś punkt po drodze, to nie zniechęcajcie się, tylko zaglądajcie tam co jakiś czas.
Oczywiście nie wygrałam głównej, przeciwnie- jeszcze jestem do tyluale i tak się cieszę, bo dałam sobie szanse na wygranie:). W końcu tych zdrapek zostało już naprawdę mało:)
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Madziara pisze: ↑17 gru 2022, 7:49Ostatnio wracałam z pracy i sobie myśle: a podjadę do punktu który jest na mapce, a w którym 3 razy powiedziano mi że nie mają. I tak mam po drodze. Najwyżej kupię coś innego. Pani mi pokazuje jakąś nowość, powiedziałam że wezmę. Mówię do Pani: „a domyślam się, że świątecznego odliczania za 25 zł Pani nie ma?” Kobieta na to, że był przedstawiciel i coś im przywiózł, zaraz sprawdzi. Otwiera szufladę, szuka w tych większych a ja patrzę i własnym oczom nie wierzę. No są![]()
Było w sumie 5 szt, powiedziałam że wezmę. Już miałam wychodzić ale coś mnie tknęło i pytam czy jakiejś pełnej paczki Pani jeszcze nie znajdzie. Pan zajrzała pod ladę i… znalazła.Oczywiście wzięłam, dobrze ze karta można było płacić, bo nie byłam przygotowana gotówkowo
![]()
Oczywiście nie wygrałam głównej, przeciwnie- jeszcze jestem do tyluale i tak się cieszę, bo dałam sobie szanse na wygranie:). W końcu tych zdrapek zostało już naprawdę mało:)
Masz racje nie ma co się zniechęcać
A tam do tyłu Jesteś to normalne .
Ja też jestem do tyłu ale się odbije .
Najlepsze to jest oczekiwanie na wygraną a nie sama wygrana
-
- Świeżak cebula
- Kontakt: