Świąteczne odliczanie [508]
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cyc
- Kontakt:
Jeżeli ktoś długo czeka z odbiorem to przecież inflacja zjada wygrana. Milion 2 lata temu to juz nie tyle samo co milion teraz.kontoprezes pisze: ↑24 gru 2022, 12:32Ja jednak coraz bardziej skłaniam się ku temu żeby tej wygranej już nie ma, kosz czy co gorsza ktoś już przy kasie wcześniej trafił i czeka do ostatnich dni z odbiorem.
Na szczęście u mnie jedna kolektura i wykupiłem łącznie 16 czy 17 sztuk, a nie po kilkadziesiąt jak inni.
Gdybym miał auto to pewnie bym jeździł po innych miastach i sporo kasy na nią przepuścił.
-
- Maniak
- Kontakt:
Nikt nie będzie czekał z obiorem rok czy dwa . Raczej w przeciągu miesiąca by wypłacił. To jest za duża kwota. Przynajmniej dla przeciętniej osoby.helu pisze: ↑26 gru 2022, 19:47Jeżeli ktoś długo czeka z odbiorem to przecież inflacja zjada wygrana. Milion 2 lata temu to juz nie tyle samo co milion teraz.kontoprezes pisze: ↑24 gru 2022, 12:32Ja jednak coraz bardziej skłaniam się ku temu żeby tej wygranej już nie ma, kosz czy co gorsza ktoś już przy kasie wcześniej trafił i czeka do ostatnich dni z odbiorem.
Na szczęście u mnie jedna kolektura i wykupiłem łącznie 16 czy 17 sztuk, a nie po kilkadziesiąt jak inni.
Gdybym miał auto to pewnie bym jeździł po innych miastach i sporo kasy na nią przepuścił.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kiedyś jakiś jegomość z Raciborza zwlekał z odbiorem 50000zł w "Nowym Zodiaku" do ostatniego możliwego dnia, czyli 30 dni po zakończeniu sprzedaży. Pytanie ile wcześniej ktoś tą główną trafił ale zważając na daty trafienia głównych w tejże edycji mogło to być nawet pół roku przetrzymywane.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Widzę z mapy zniknęła Piła czy ktoś wykupił wszystkie punkty ?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Na tej zdrapce jest tyle pól do wydrapania że nie zdziwię się jeśli ktoś dawno ją kupił zdrapał 23 pola , jedno przeoczył na której była główna i wywalił. 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nie ma co gdybać, a na tej ostatniej prostej trzeba próbować

Ja dzisiaj jadę na Gdańsk, ale tam już czysto.
Jak będę mieć czas to pojadę na Lębork lub Słupsk trochę pokupować

-
- Świeżak
- Kontakt:
Czy była ponowna aktualizacja po świętach? Wczoraj patrzyłem punkty w Olsztynie i było ich znacznie więcej niż dziśNutaharion pisze: ↑23 gru 2022, 14:46Zaktualizowałem oddziały:
- Łódź
- Olsztyn [!]
Przypominam link do mapy:
[url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Cały czas ludzie mi piszą że byli gdzieś i mam jakieś punkty zdjąć z mapy. Dzisiaj kilka na pewno ściągałem z Olsztyna.Bobik pisze: ↑27 gru 2022, 15:18Czy była ponowna aktualizacja po świętach? Wczoraj patrzyłem punkty w Olsztynie i było ich znacznie więcej niż dziśNutaharion pisze: ↑23 gru 2022, 14:46Zaktualizowałem oddziały:
- Łódź
- Olsztyn [!]
Przypominam link do mapy:
[url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Cały czas powtarzam, ze Nutaharion powinien dostać jakiś procent od tego wygranego miliona, jeśli oczywiście ktoś trafił z forum
. Planuje na ostatnim półmetku wybrać się do kilku punktów, niekoniecznie podlaskich. Ominę jednak wielkie aglomeracje i skupię się na wioseczkach. Może gdzieś, akurat tam, leży zaginiony milion
@jankiel50 - polujesz dalej czy dałeś już spokój?