Świąteczne odliczanie [508]
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Zaktualizowałem obszar Białystok
Przypominam link do mapy: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
Przypominam link do mapy: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dzięki Nutaharion. Tak, jak się spodziewałem, pojawiły się te miejsca, gdzie oczywiście byłem, a nic tam nie było (pomimo sprawdzania stanu losów, zaplecza itd.). Trzeci raz nie jadę 

-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ul. Okulickiego 50 Częstochowa - brak. Ktoś przede mną wykupił.
-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Dziś byłem w woj. łódzkim, a dokładniej w Poddębicach (miasto z liczbą ludności ok. 7,5 tys). Z czystej ciekawości odwiedziłem 4 punkty lotto (wszystkich jest tam 5). I choć szukanie zdrapki ŚO uznałem ostatnio za bezsensowne, to jednak stwierdziłem, że podzielę się z Wami moimi uwagami. Otóż w żadnym z tych punktów (jeden jest zaznaczony na mapie - Jana Sobieskiego) nie było to ch zdrapek. I myślę, że teoria o tym że zdrapka jest najakims zadupiu jest nietrafiona. Skoro zdrapki przewożą do innych punktów - tych bardziej obleganych, to w takich miejscach jak małe miasteczka raczej ich nie będzie. W Poddębicach nie było nawet zdrapek Super Linie, ani nawet krzyżówek za 3 zł, których jest jeszcze ponad milion. Tylko nowsze serie. Być może to tylko jednostkowy przypadek, ale kto wie.
Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
Dziś byłem w woj. łódzkim, a dokładniej w Poddębicach (miasto z liczbą ludności ok. 7,5 tys). Z czystej ciekawości odwiedziłem 4 punkty lotto (wszystkich jest tam 5). I choć szukanie zdrapki ŚO uznałem ostatnio za bezsensowne, to jednak stwierdziłem, że podzielę się z Wami moimi uwagami. Otóż w żadnym z tych punktów (jeden jest zaznaczony na mapie - Jana Sobieskiego) nie było tych zdrapek. I myślę, że teoria o tym że zdrapka jest na jakims zadupiu jest nietrafiona. Skoro zdrapki przewożą do innych punktów - tych bardziej obleganych, to w takich miejscach jak małe miasteczka raczej ich nie będzie. W Poddębicach nie było nawet zdrapek Super Linie, ani nawet krzyżówek za 3 zł, których jest jeszcze ponad milion. Tylko nowsze serie. Być może to tylko jednostkowy przypadek, ale kto wie.
Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
Dziś byłem w woj. łódzkim, a dokładniej w Poddębicach (miasto z liczbą ludności ok. 7,5 tys). Z czystej ciekawości odwiedziłem 4 punkty lotto (wszystkich jest tam 5). I choć szukanie zdrapki ŚO uznałem ostatnio za bezsensowne, to jednak stwierdziłem, że podzielę się z Wami moimi uwagami. Otóż w żadnym z tych punktów (jeden jest zaznaczony na mapie - Jana Sobieskiego) nie było tych zdrapek. I myślę, że teoria o tym że zdrapka jest na jakims zadupiu jest nietrafiona. Skoro zdrapki przewożą do innych punktów - tych bardziej obleganych, to w takich miejscach jak małe miasteczka raczej ich nie będzie. W Poddębicach nie było nawet zdrapek Super Linie, ani nawet krzyżówek za 3 zł, których jest jeszcze ponad milion. Tylko nowsze serie. Być może to tylko jednostkowy przypadek, ale kto wie.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Myślę ze dla własciciela takiego sklepiku osiedlowego to jest dobry dodatek, a na pewno nie kula u nogi. Zawsze to prowizja rzędu 6-7% bez większego wkładu finansowego. Kulą u nogi jest ewentualnie dla pracownika, bo nic z tego nie ma dodatkowego. Chociaż równie dobrze klient może zastanawiać się 10 minut czy wybrać produkt marki A czy marki B.Madziara pisze: ↑30 gru 2022, 7:05Osobiście uważam, że błędem jest robienie punktów lotto wszędzie, gdzie się da. TS tego nie zmieni, bo to są ich pieniądze. Ale prawda jest taka, że dla części sprzedających lotto jest kulą u nogi. Mają duży ruch, bo są np sklepem spożywczym, a tu jeszcze lotto. Pal licho, jak ktoś kupuje zakład losowy. Ale zdrapki? Trzeba pokazać klientowi, ten się musi zastanowić, nie daj Boże szuka ŚOa kolejka się tworzy.
Jak się robi punkt lotto, to powinien być obowiązek codziennie przed otwarciem robienia wydruku z terminala jakie zdrapki są na stanie na dany dzień i wywieszania w widocznym miejscu. A jak nie, to niech sprzedają tylko zakłady, bez zdrapek.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ul. Okulickiego 57 Częstochowa - brak. Podobno jakiś Pan wykupuje tam na bieżąco wszystkie paczki Świątecznego.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Jak w Częstochowie to może Gaga-tec je wykupuje 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Punkty w Bieruniu na ul. Oświęcimskiej 398C i Rynek 3 można usunąć - kilka dni temu ktoś wykupił to co było.
-
- Cyc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Punkt Trzemeśnia pod Krakowem można usunąć , na mapce pokazuje min 10 a nie ma nic. Podobno już dawno tego nie maja .