Słuchaj, nie wiem ile masz lat czy jakie jest Twoje doświadczenie życiowe ale daj na wstrzymanie, jak masz z nami problem to droga wolna, nie jesteś tu moderatorem aby pouczać innych w sprawie forum. Mam 56 lat i pomimo wieku traktuję życie jako jednorazową przygodę z której trzeba wycisnąć ile się da, byle być na chodzie, dlatego np gram w szachy, drapię zdrapki, podróżuję i robię jak na swoje lata inne i mądre i głupie rzeczy, ale mam dystans do siebie i innych. Nie mam zamiaru się o to kłócić, obrażać itp itd
Co do zasad już wypowiedzieli się prowadzący forum, i nie zamieszczam nic co by było nie tak ( tak mi się wydaje ), tak samo mógłbyś się przyczepić że :
- jak ktos coś trafi to jest sporo komentów "gratki" "super" itp ,
- ktoś da fotę że trafił 100 ale potem pisze że kupil 4 zdrapki czyli trafił tylko 20 na plus i to też jest przecież sprawa jak dla Ciebie pewnie zła i kusi żeby napisać coś, no ale przyczepiłeś się do mnie. Takich przykładów z tego forum jest mnóstwo ale ja się nikogo nie czepiam, bo bez sensu a ciekawi mnie sporo konstruktywnych wypowiedzi.
Ale prawda jest taka że albo masz kompleksy bo wpadła Ci raptem stówa w Banku a innym 470, 500, 1000 itp, no cóż to już Twój problem.
I na koniec, bo nie chce mi się marnować świątecznego czasu, od pewnych spraw są moderatorzy i jeżeli któryś konkretnie mnie opierdzieli to go z szacunkiem wysłucham, bo on tworzy tą stronę a nie Ty
Miłych i spokojnych Świat dla Wszystkich konkret drapaczy

A ja mam zdrapek sporo do wydrapania w świątecznym miksie i mam zajęcie na wieczorki, chyba że powpadają konkret znajomi na bro i zdrapmasy ( słowo odgapione od Mejkapa )
Dodano po 18 minutach 24 sekundach:
Aha, i wiesz dlaczego mam nick sk8erboy26 bo nazwałem się tak 30 lat temu kiedy zaczynałem jeździć na desce i do dziś dam radę ale 3 lata temu operacja kolana mi to uniemożliwiła, dobra koniec ale chciałem Filemonowi to uzmysłowić żeby miał do siebie trochę luzu życiowego