Loteriada 2024
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Loteriada 2024
O co chodzi z tym punktem regulaminu?
Niby trzeba samemu sprawdzać ale co w związku z tym? Nawet jak ktoś sam zobaczy że jego kod jest wygrany i tak musi przecież dostać informacje od TS jakie dokumenty czynności musi poczynić żeby odebrać nagrodę
Niby trzeba samemu sprawdzać ale co w związku z tym? Nawet jak ktoś sam zobaczy że jego kod jest wygrany i tak musi przecież dostać informacje od TS jakie dokumenty czynności musi poczynić żeby odebrać nagrodę
- Załączniki
-
- Screenshot_20240814_144121_Samsung Notes.jpg (465.01 KiB) Przejrzano 2218 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:08:14 14:41:21Image taken on:14 sie 2024, 12:41
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Nie wiem o co chodzi ale sprawdziłam wszystkie kody wygrywające po kolei i u mnie ich nie ma
, przy okazji się zorientowałam, że połowa z moich wpisów jest na następne losowania; tygodniowe i ostatnie mercedesowe. 

- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Totalizator Sportowy informuje o wygranych.
Moim zdaniem to dupochron prawny na wszelki wypadek, jakby zdarzyła się wtopa w TS i faktycznie zawalili z poinformowaniem gracza - jakby się zdarzyła, to w sądzie zasłonią się regulaminem i elo. Nawet nie chodzi o pieniądze już, chociaż Totalizator Sportowy lubi dziadować. Te Mercedesy powinny być w najlepszej możliwej opcji, tymczasem jak patrzyłem - tylko o oczko wyżej jest wyposażenie od podstawowego.
Jak na te 3 Mercedesy mogliby już szarpnąć się na najbogatszą wersję AMG.
Pewnie na Służewcu, gdzie będą odbierane Mercedesy okaże się, że TS nie zatankował wozów pod korek, tylko tyle, żeby gracz pod stację benzynową się doczłapał.
Jednak pieniądze to najmniejszy problem, bo reputacja TS kiepsko by wyglądała, jakby w sądzie przegrali z graczem.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
I po raz kolejny mi się przypomina mercedes ze Zmienników "u nas to nawet przy odbiorze leją najwyżej 2 litry i tak czerpią z naszych doświadczeń"

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dokładnie, na tyle pieniędzy co mają kazdego dnia z losowań i biorąc pod uwagę że loteriade robią raz do roku to tam powinno być z 20 samochodów przynajmniejUriel pisze: ↑14 sie 2024, 18:05Totalizator Sportowy informuje o wygranych.
Moim zdaniem to dupochron prawny na wszelki wypadek, jakby zdarzyła się wtopa w TS i faktycznie zawalili z poinformowaniem gracza - jakby się zdarzyła, to w sądzie zasłonią się regulaminem i elo. Nawet nie chodzi o pieniądze już, chociaż Totalizator Sportowy lubi dziadować. Te Mercedesy powinny być w najlepszej możliwej opcji, tymczasem jak patrzyłem - tylko o oczko wyżej jest wyposażenie od podstawowego.
Jak na te 3 Mercedesy mogliby już szarpnąć się na najbogatszą wersję AMG.
Pewnie na Służewcu, gdzie będą odbierane Mercedesy okaże się, że TS nie zatankował wozów pod korek, tylko tyle, żeby gracz pod stację benzynową się doczłapał.
Jednak pieniądze to najmniejszy problem, bo reputacja TS kiepsko by wyglądała, jakby w sądzie przegrali z graczem.
1 Inni to lubia
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Przyszło mi coś na myśl w tej kwestii dzisiaj

Pomyliłam się przy wpisywaniu kodu i wyskoczył komunikat o błędzie... Poprawiłam i mam wklepane.
JEDNAK, gdybym pomyłkowo wpisała kod którego nie mam na wydruku ALE istniejący pośród wygenerowanych i może będący w czyimś posiadaniu fizycznie... Nie byłoby takiego komunikatu

Dzisiaj wpisałam 130 sztukę ogólnie, mam na dzisiejsze losowanie i następne.

Ciekawe, że zaczęli podawać zwycięzców z imienia zaczynając od wygranych pieniężnych, a reszta czeka

- Redzi1976
- Świeżak cebula
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Uwierzcie naprawdę da się wygrać w Loteriade.
Totalizator informuje SMS-em o wygranej oraz mailem.
Gramy dalej może coś jeszcze uda się wygrać w tej edycji Loteriady
.
- Załączniki
-
- Screenshot_20240820-130604.png (405.32 KiB) Przejrzano 1660 razy
-
- Screenshot_2024-08-20-13-07-04-786_com.opera.browser.jpg (488.74 KiB) Przejrzano 1660 razy
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Jeśli byś wpisała przez pomyłkę kod który ma ktoś inny na drugim końcu polski to tamta osoba by już nie wprowadziła kodu drugi razbazylia pisze: ↑20 sie 2024, 12:12Przyszło mi coś na myśl w tej kwestii dzisiaj![]()
Pomyliłam się przy wpisywaniu kodu i wyskoczył komunikat o błędzie... Poprawiłam i mam wklepane.
JEDNAK, gdybym pomyłkowo wpisała kod którego nie mam na wydruku ALE istniejący pośród wygenerowanych i może będący w czyimś posiadaniu fizycznie... Nie byłoby takiego komunikatuMoże w przypadku wygranej, ja bym nie miała czego okazać, a ten co faktycznie posiada by nie dostał zawiadomienia (nie ma wśród swoich wklepanych). I to nie problem LOTTO
![]()
Dzisiaj wpisałam 130 sztukę ogólnie, mam na dzisiejsze losowanie i następne.![]()
Ciekawe, że zaczęli podawać zwycięzców z imienia zaczynając od wygranych pieniężnych, a reszta czeka![]()
Nadal nic to nie zmienia, wklepując kod powinno Ci przyjść powiadomienie o wygranej więc nadal nie wiem po co samemu sprawdzać czy się wygrało